וזה מקרה קלאסי של רמקול טוב וחושפני יותר שמראה שמה שהיה לפניו הוא פשוט לא מספיק טוב. קרה לי כששידרגתי מריספונס 1sc לריספונס d25 לפני מאה שנה.יש רמקולים ישנים שקשה להחליף בחדשים ,לדוגמה הקווד 57 ופרואק רספונס 3.8 , jbl ועוד...,החדשים אולי פיזיקלית יותר טובים על הנייר אבל הנשמה איננה ,אולטרא ניקיון ופירוט אבל עיפות שמיעה לאורך זמן.
....ואז בגיל 50 עם התפתחות ה"טולראנס" גם גדלה היכולתו שלנו לקנות חפצים ואביזרים שלא נוכל לשמוע את טיבם לעולם. הציניות של החיים, אלוהים מסתכל עלינו ומגחך.....
זה מה שקורה לי עם נשים, דווקא שהגעתי לגיל חמישים ואני יודע לזהות מה זה אישה סקסית ואיך להתנהג אליה בהתאם מה שלא יכולתי בגיל הטיפשות הן כמעט תמיד אומרות לי לא...
גופה מהמאה ה20 /21 ״שווה״מעט גופה מתקופת הפרעונים שמונחת במוזאון הבריטי או בניו יורק מיליונים.וזה מקרה קלאסי של רמקול טוב וחושפני יותר שמראה שמה שהיה לפניו הוא פשוט לא מספיק טוב. קרה לי כששידרגתי מריספונס 1sc לריספונס d25 לפני מאה שנה.
אבאל׳ה תחליף טקטיקה. אל תציע סקס. תציע טיול לחו״ל.זה מה שקורה לי עם נשים, דווקא שהגעתי לגיל חמישים ואני יודע לזהות מה זה אישה סקסית ואיך להתנהג אליה בהתאם מה שלא יכולתי בגיל הטיפשות הן כמעט תמיד אומרות לי לא...
לא כדאי לשמור שם את כרטיס האשראיפעם הן היו מסתכלות על הבליטה שלי בקידמת המכנסיים היום על זו בכיס שמאחור.
כמו באחד השירים הגאוניים של משינה "היא התווכחה איתו שעות" - מוות מהיר, עתיד מזהירכבר מושעה ! צפיתי לו עתיד מזהיר