יפה כתבת אמיר.
אל תשכח, מי שמתקן מוצר שמציע אותו למכירה ולא מדווח על כך, אפילו אם הקונה לא שאל אז מחוייבות המוכר לומר לו אחרת המוכר הוא רמאי ונוכל. בנוסף לכך אם הוחלף נגד או קבל בין אם הוא מקורי או תחליפי (אפילו אם החליף לקבל הרבה יותר טוב ומחברה טובה יותר) חייב המוכר לדווח על זה.
מוכר שמציע מוצר למכירה חייב להיות ישר ושקוף.
בתחום האודיו אין עניין לקטע הזה רופא או אחר, מה ז''א רופא? יש עניין שעד כמה אתה שומר על הציוד שלך, כמה אתה משתמש בו ו מי/ואיך משתמש בו.
לדוגמא, אצלי הכניסה לחדר ההאזנה אסורה לכולם ואם אני בחדר והגיע אח שלי אסור לו לגעת אפילו בשלט, זה אני.
גם אתה יפה כתבת
ולמעשה אתה קורא ל ״גילוי נאות״ , וזה אכן מה שצריך להיות , אבל תאר לך מי יקנה מוצר באלפי שח כשהמוכר יאמר
לקונה : לפני שלשה חודשים תקנתי את המגבר כי נישרף לי שם משהו ....
הקונה בשנייה יתקפל כי אף אחד לא רוצה לרכוש מכשיר שעבר תיקון במגבר של אלפי דולרים מאחר וברור לו
שיש מצב שהמכשיר כבר לא אותו הדבר .
ושלא תתבלבל , זה לא שאני אומר לא ליד שנייה , אני מוכר המון יד שנייה , רק כל מה שאני אומר זה שצריך לקחת הכל בחשבון ובגלל זה המחיר הזול , וזו הנקודה .
אפרופו גילוי נאות - אני לדוגמא לא פותח משרד חקירות נגד אף לקוח שאני מזכה , אני שואל ומאמין .
בודק שהמכשיר עובד ושקוסמטית הוא נראה מצויין , כי אין לי את היכולת לבדוק מה עבר כל מכשיר בכמה ידיים או בכמה שנים ואנני טכנאי ולא ניכנס לפינה הזו - ככה שמרגע שאני מזכה את הלקוח אחרי בדיקת תקינות , אין לי יותר טענות כלפיו .
וכשאני מוכר , אני אומר ללקוח , זו הכלה , אנני יודע מה עבר עליה , תשמע,תבדוק,תראה , מאחר ואח״כ שלא יהיו לך טענות