pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
בטידל יש במה מאוד מוגבלת מול קובץ טובאצלי אין הבדל משמעותי כמו שאתה מתאר
בטח שיש במה בטידל
קצת פחות פתוח וגם לא בכל האלבומים
איזה ממיר מחובר אצלך?
בטידל יש במה מאוד מוגבלת מול קובץ טובאצלי אין הבדל משמעותי כמו שאתה מתאר
בטח שיש במה בטידל
קצת פחות פתוח וגם לא בכל האלבומים
איזה ממיר מחובר אצלך?
למה אתה חושב שזה נבדק עם דאק לא תומך mqa ?שיקה אופיר הגדיר יפה את הדיון שיש כאן - מונולוג הוא בן אדם שמדבר לעצמו ודיאלוג שני אנשים מדברים לעצמם.
זה מרגיש לי כמו חבורה של אנשים שבטוחים ש MQA לא שווה כלום ומנסים להסביר לעצמם למה הוא לא שווה כלום.
אז אני ממש לא רוצה להפריע לדיאלוג שלהם - אבל, ללא DAC שתומך ב MAQ אין לכם באמת יכלות לקבל את כל מה שה MQA יכול לספק ברמת הסאונד. יותר מכך קשה לעשות השוואות של קטעים עם ובלי MQA היות ו MQA זה ממש לא לקחת הקלטה ולהזרים אותה שונה, זו עריכה שונה - כך שהקטעים נשמעים לגמרי אחרת מקטעים זהים ללא MQA.
אישית אני חייב לציין שהרבה קטעים של MQA ממש לא אהבתי את העריכה החדשה של הקטע - ומעדיף את הקטע ללא ה MQA לא בגלל איכות השמע, אלה בגלל שאני פחות אהבתי את קו העריכה של הקטע.
ברור שחייבים מערכת שתומכת ב MQA , אחרת הדיון חסר ערך,
MQA טוב ל TIDAL ,
אישית אני מעדיף קובץ אחד HI RES בדיסק מ 2 ב TIDAL ברשת...
ניגון MQA לעולם לא יהיה טוב מ קובץ מקורי FLAC - HI RES
ה MQA נועד להקטין את רוחב הפס , זה עדיין יותר טוב מ FLAC רגיל (44.1 16 ביט) או MP3 כמובן...
אבל מי ששומע הרבה TIDAL אז עדיף שיהיה לו מערכת (סטרימר + DAC ) שתומכת ב MQA
MQA זה דחיסה של התדרים הגבוהים שממילא לא שומעים אותם טוב,MQA זה עיבוד שונה של הקטע
למה אתה קורא עריכה ב MQA ? בישול חדש של הקטע ? דחיסה ? שנוי ווליום?.......למה הם צריכים לעשות זאת?.....כדי שהMQA ישמע שונה?שיקה אופיר הגדיר יפה את הדיון שיש כאן - מונולוג הוא בן אדם שמדבר לעצמו ודיאלוג שני אנשים מדברים לעצמם.
זה מרגיש לי כמו חבורה של אנשים שבטוחים ש MQA לא שווה כלום ומנסים להסביר לעצמם למה הוא לא שווה כלום.
אז אני ממש לא רוצה להפריע לדיאלוג שלהם - אבל, ללא DAC שתומך ב MAQ אין לכם באמת יכלות לקבל את כל מה שה MQA יכול לספק ברמת הסאונד. יותר מכך קשה לעשות השוואות של קטעים עם ובלי MQA היות ו MQA זה ממש לא לקחת הקלטה ולהזרים אותה שונה, זו עריכה שונה - כך שהקטעים נשמעים לגמרי אחרת מקטעים זהים ללא MQA.
אישית אני חייב לציין שהרבה קטעים של MQA ממש לא אהבתי את העריכה החדשה של הקטע - ומעדיף את הקטע ללא ה MQA לא בגלל איכות השמע, אלה בגלל שאני פחות אהבתי את קו העריכה של הקטע.
MQA זה דחיסה של התדרים הגבוהים שממילא לא שומעים אותם טוב,
לכן עדיף את ה HI RES המקורי ללא דחיסת התדרים הגבוהים
אתה באמת מוטרד מדחיסה של תדרים מעל 20 KHz .......האדם עם השמיעה הטובה בעולם ישמע זאת ? .......אנשים בקושי שומעים MP3 320 KHz הם ישמעו דחיסה מעל 20 KHz ?MQA זה דחיסה של התדרים הגבוהים שממילא לא שומעים אותם טוב,
לכן עדיף את ה HI RES המקורי ללא דחיסת התדרים הגבוהים
ושוב, למה אתה קורא עיבוד ?לא נכון - זה עיבוד שונה
למה אתה קורא עריכה ב MQA ? בישול חדש של הקטע ? דחיסה ? שנוי ווליום?.......למה הם צריכים לעשות זאת?.....כדי שהMQA ישמע שונה?
דוחסים בגבוהים, לא יודע מאיזה תדר...אתה באמת מוטרד מדחיסה של תדרים מעל 20 KHz .......האדם עם השמיעה הטובה בעולם ישמע זאת ? .......אנשים בקושי שומעים MP3 320 KHz הם ישמעו דחיסה מעל 20 KHz ?
זה כן נכון , זאת דחיסה של התדרים הגבוהים...לא נכון - זה עיבוד שונה
זה כן נכון , זאת דחיסה של התדרים הגבוהים...
תודהנראה לי שזה לא תיאור נכון של מה שקורה.
אני מעריך שלתוכנה הזו אין גישה ישירה ל-hard disks של ה-server של טידאל.
מה שקורה בפועל הוא שלטידאל יש קבצים, ותוכנה שקוראת קובץ ובונה ממנו stream ומשדרת אותו דרך הרשת.
התוכנה שאתה מדבר עליה מקבלת את ה-stream מטידאל דרך הרשת, ובונה מזה קובץ בפורמאט מוכר, שיכול להיות שונה מזה של הקובץ המקורי.
הסיבה להבדלים בין אתרי הסטרימינג השונים לבין עצמם וביניהם לבין קבצים ובין קבצים לבין עצמם היא כנראה שבשורה התחתונה, לא מגיע לצ'יפ של ה-DAC אותו רצף ביטים באותו timing.
ה MQA "רוכב" על FLAC רגיל , סטרימר שלא מכיר MQA ינגן את זה כ FLAC רגיל , סטרימר שיש לו MQA מזהה משהו ב HEADER (כותרת) ואז ישתמש במידע הנוסף ל MQAתודה
אם היא מבצעת ריפינג ל-stream, איך הסטרימר מזהה שזה mqa? הוא לא היה אמור לזהות שמדובר בקובץ "רגיל"?
לא הצלחתי להבין איך החתימה הדיגיטלית של ה-mqa מועתקת ב-stream.