300B

מצב
הנושא נעול.

truejoker

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אני אתן לך כמה מגברים טרנזיסטורים שמשחזרים ללא כל בעיה ג'אז ווקאלי.

1- MBL
2- האודיו אנלוג שלי.
3- Audia Flight
4- Sovereign Power
5- גמוט D200

ובנוסף מגברי כח אלא נותנים לך גם ים של דינמיקה וישלטו על רוב הרמקולים הקיימים בשוק.

לגבי זה שאמרתי אין על מנורות אתה טועה.
מעולם לא האמנתי בהגברת מנורות כמגברי הספק מהסיבה הפשוטה שאני שומע מגוון רחב של מוסיקה, ובנוסף מעולם לא אמרתי "אין על מנורות" בדיוק כמו שאני לא אומר "אין על טרנזיסטור" ואני חוזר. למגברי מנורות ישנו קסם כל עוד אתה לא מעמיס עליו, כאשר אתה רוצה לשמוע פילהרמונית שלמה על רמקול לא נציל למנורות ישנו חיסרון אדיר.

יתרה מכך מגברי מנורות מוגבלים בסיגנונות המוסיקה להם ניתן להאזין דרכם, אני כאחד ששומע הכל מהכל לא מי יודע מה נופל מהגברה מנורתית.

לגבי ג'אז ווקאלי.
אני שומע המון ג'אז ותאמין לי שהמגבר שלי בדיוק כמו אלה שברשימה מסוגלים לנגן בטבעיות לא פחות ממדהימה.

נמשיך עם המנורות.
שמע רוק קלאסי במנורות ובטרנזיסטור ומיד תגלה כי לטרנזיסטור יהיו יתרונות משלו ולמנורות יתרונות משלהם אין מושלם.

TakeOne

תלוי מאוד בסינרגיה, בגדול אני בעד אבל במערכת האישית שלי העדפתי את הקדם הטרנזיסטורי על פני המנורות. אם קדם מנורתי יצליח לתת לי יותר מהדנסן שברשותי אני הראשון שאשמח לשדרג.

נמר , כמעט כול המגברים שהמלצת עליהם הם מגברי הספק יקרים . כאן דובר על פרה . אין לדעתי פרה SS שמשתווה לפרה מנורות באותה סביבת מחיר ולעיתים גם לא פי 3

ולגבי רמקולים קשים , אני שמעתי פעם מגבר מנורות זול יחסית שנתן 100W ממנורות KT88 שכן החזיק ריבונים . אז יתכן והיית מוצא מגבר SS שהיה מחזיק אותם יותר טוב , אבל זה לבטח היה עולה לפחות פי 4 ופי 5 . אני לא מכיר את כול היצרנים היום , אבל אני בטוח לחלוטין שאפשר למצוא הגברה מבוססת KT88 שתהיה חזקה
ואם חושבים על זה , מסקרן רק לדעת מה יעשה מגבר שיש לו גם 300B וגם KT88 ? מעניין לדעת אם מישהו ניסה דבר כזה ?

ד"א נמר , לפני שפסלת הגברת מנורות שמעת הגברת מנורות חזקה ?

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
כתבות

IL62 כתב:

אני אתחיל מהסוף- מגבר טרנזיסטורי 'גמיש' יותר בהתאמתו למיגוון רחב של רמקולים, ויתן תוצאה 'נשלטת' יותר מאשר מרבית מגברי המנורות. ומכאן אין ספק 'שנוח' יותר לבחור הגברה טרנזיסטורית ברוב הסטים.

אבל, וכאן האבל הגדול- סט אפ מנורתי, לטעמי האישי, יתן תוצאה לא פחות טובה ולעיתים אף טובה יותר, כמעט בכל מימד, במידה ומושקעת התצורה הראויה להתמודדות עם הרמקולים.

לא מזמן יצא לי לקרוא מאמר על השוואה בין 4 מגברים דיגיטליים של 200 וואט כ"א + פרה דיגיטאלי, לזוג מונובלוקים מנורתיים 60 וואט כ"א+ קדם מנורתי- בחיבורם לרמקול ריבוני מלא.

להפתעת הבוחן זוג המונובלוקים המנורתיים שלט טוב יותר ברמקול (שריבון לא ממש 'חבר טוב' של נורות), והבס היה משמעותית מלא יותר, מפורט יותר ובשליטה טובה יותר. וזה מבלי לוותר על היתרון המיד (והגבוהים בדיגיטאלי היו יותר אווריריים).

תגובה שלי:

ממש לא הייתי לוקח ברצינות מה שכתב מגזין כותב. בואו לא ניקח אותם ברצינות גדולה מדיי.

דוגמא קטנה וסיפור: לפני הרבה שנים כשעוד לא התעסקתי בייבוא היה לי זוג רמקולים אלקטרוסטטיים ידועים מאוד. בשלב מסוים חיפשתי להם הגברה חדשה, ומכיון שהאוניברסיטה שלחה אותי לכמה חודשים לאוניברסיטה בבוסטון (MIT למי שמכיר) קפצתי וויק אנד אחד לני יורק למסע קניות.

באותו זמן ממש התפרסמה בסטראופייל כתבה בדיוק על הרמקולים שהיו לי, בשידוך עם מגבר מנורות של חברה נחשבת וידועה מאוד מאוד מאוד. זה היה מגבר טריוד 60 וואט שמחירו אז היה כ - 3500$ , כלומר היה בתקציב שלי. הכתב נשפך מהסאונד ושיבח מאוד את השילוב.
בחנות שהייתי בה להאזנה, ושבסוף גם קניתי בה מגבר מסוים, היו גם מגברים מהסוג המומלץ הנ"ל. לכן לא הייתה למוכר שום סיבה למתוח עליהם ביקורת שלילית. כאשר שאלתי אותו על השילוב של אותו מגבר טריוד 60 וואט עם הרמקולים שלי, הוא צחק ואמר שהכתבה הזו היא בדיחה ושהשילוב הזה פשוט לא עובד- המגבר לא מזיז את הרמקול.
זו אמנם דוגמא בודדת, אבל היא נחרטה בזיכרוני כי זו הפעם הראשונה שהבנתי שאנשי מקצוע "מהשטח" די צוחקים על הידע והיכולת של לא מעט כתבים.

meir78

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
?????

אני מסכים איתך איל פור אבל ברוב הפירסומים שלך אתה מציין את הכתבות והביקורות המהללות על המוצרים שלך ואתה רוצה שהלקוחות שלך יאמינו להם ויקנו אותם בגלל הכתבות , ועכשיו אתה כותב שהכתבות הם בדיחות

ואני מצטט אותך "ממש לא הייתי לוקח ברצינות מה שכתב מגזין כותב. בואו לא ניקח אותם ברצינות גדולה מדיי" . מעניין , אולי תסביר לי למה זה שכהמוצר הוא שלך אנחנו צריכים לקחת את הכתבים של המגזינים

ברצינות וכשזה לא שלך אז הכתבים אמינים והכתבות מהמגזינים הם שקרים ובדיחות?

זה גם נשמע כמו אובססיה?:O

נערך לאחרונה ב:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
מאיר היקר

התגובה שלך מעניינת מאוד.

לליאור: אבקש התייחסותך.

meir78

מושעה
מעורבות
0
נקודות
0
מה הקשר?????????????????????

התגובה שלך מעניינת מאוד.

לליאור: אבקש התייחסותך.

מה בדיוק מעניין כאן לא הבנתי, מה כתבתי משהוא לא בסדר? פשוט היתי באתר שלך וראיתי מלא כתבות על כל מוצר ואם הית חושב שהכתבות
לא אמיתיות לא הית שם אותם על כל המוצרים שלך אז סתם עניין אותי איך זה עובד, זה הכל!
ושלא תבין אותי לא נכון , אין לי שום דבר נגדך, ואני מישתדל לא להכנס במילחמות כאן , זאת היתה שאלה לגיטימית לגמרי שפשוט סותרת את מה שאתה כותב פה.

זה לא אתה כתבת??????? :

NUFORCE זוכה לביקורות יוצאות מהכלל בעיתונות המקצועית העולמית. ה - REFERENCE 9 הושוו במגזין היוקרתי THE ABSOLUTE SOUND למגברים העולים עשרות אלפי דולרים רבים ונחשבים כמובילים וכטובים ביותר בעולם. מסקנת הכתב:

" ה-REFERENCE 9 נבחר כ"מגבר השנה" של ABSOLUTE SOUND, זכה בתואר BLUE MOON של 6MOONS.COM, בתואר SELECT COMPONENT של ULTRA AUDIO ובשורה ארוכה של פרסים נוספים וציונים לשבח בכל העולם

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
מאיר היקר

בתור מי שרוב התגובות שלו מעלות על נס מוצרים של אמיר ארמה, ולא מוצרים של שום יבואן אחר, התגובה הזו שלך מעניינת.

דוגמאות? אז ככה:
1)ון דן הול,
2)פורוטק,
3)סקונדו,
4)גרנד מזה,
5)ועוד רמזים מרמזים שונים, למשל לגבי קומפקטים של YBA.

ושום מילה טובה על מוצר של שום מתחרה של אמיר ארמה.

בתור מי שמנסה בכל תגובה שנייה לרדת או על מוצרים סיניים (מי היבואן היחיד כמעט שלא מייבא ציוד סיני ואפילו יורד עליו בגלוי? אמיר ארמה), או על ציוד שאני מייבא, התגובה שלך ממשיכה להיות מעניינת:

1) שש תגובות מזלזלות מאוד לגבי מוצרים שמגיעים מסין.
2) שלילת מוצרי LEBEN כי אין להם שלט
3) הצעה ללקוח שלי שכתב שהוא עומד לקנות ממני מגבר לחפש גם במקומות אחרים
4) "הסבר" ללקוח אחר שלי שהחליף רמקולים של שמייבא אמיר ברמקולים שאני מייבא שההחלפה לא טובה כי יש לו בעיות אקוסטיות
5) הגדרת מוצרי חברת פטיפונים שאני מייבא כ"צעצוע"
6) "ירידה" על SYSTEM AUDIO SA1730
7) וכמובן, התגובה המזלזלת האחרונה.

כל זה בכ - 23 הודעות שנוגעות למכשירים או ציוד, (שאר ההודעות של "מאיר" מתייחסות לנושאים אחרים). כלומר, כמעט כל הודעה בנושאי ציוד היא או שכוללת פרסומת גלויה או עקיפה למוצרים של אמיר ארמה, או התקפה על מוצרים סיניים (שאני אחד הנציגים הבולטים שלהם בין היבואנים) או התקפה על מוצרים שאני מייבא.

נוסיף לזה את סגנון הכתיבה, הריכוז המרשים של התגובות האלה בתקופת זמן קצרה במיוחד, והמסקנה ברורה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
הפורום הזה הופך לזירת התגוששות בין עוסקים בתחום וגם עם חברים או אולי כאלו שמהווים נציגים של עוסקים וזה לחלוטין מפספס את המהות שלו.
השרשור הזה ינעל ואם אני רואה שהחיכוכים ממשיכים, אז עוסקים בתחום לא יורשו לכתוב כאן, כולל גם שליחי סוחרים שכותבים בכסות של חברים.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור