אני אתן לך כמה מגברים טרנזיסטורים שמשחזרים ללא כל בעיה ג'אז ווקאלי.
1- MBL
2- האודיו אנלוג שלי.
3- Audia Flight
4- Sovereign Power
5- גמוט D200
ובנוסף מגברי כח אלא נותנים לך גם ים של דינמיקה וישלטו על רוב הרמקולים הקיימים בשוק.
לגבי זה שאמרתי אין על מנורות אתה טועה.
מעולם לא האמנתי בהגברת מנורות כמגברי הספק מהסיבה הפשוטה שאני שומע מגוון רחב של מוסיקה, ובנוסף מעולם לא אמרתי "אין על מנורות" בדיוק כמו שאני לא אומר "אין על טרנזיסטור" ואני חוזר. למגברי מנורות ישנו קסם כל עוד אתה לא מעמיס עליו, כאשר אתה רוצה לשמוע פילהרמונית שלמה על רמקול לא נציל למנורות ישנו חיסרון אדיר.
יתרה מכך מגברי מנורות מוגבלים בסיגנונות המוסיקה להם ניתן להאזין דרכם, אני כאחד ששומע הכל מהכל לא מי יודע מה נופל מהגברה מנורתית.
לגבי ג'אז ווקאלי.
אני שומע המון ג'אז ותאמין לי שהמגבר שלי בדיוק כמו אלה שברשימה מסוגלים לנגן בטבעיות לא פחות ממדהימה.
נמשיך עם המנורות.
שמע רוק קלאסי במנורות ובטרנזיסטור ומיד תגלה כי לטרנזיסטור יהיו יתרונות משלו ולמנורות יתרונות משלהם אין מושלם.
TakeOne
תלוי מאוד בסינרגיה, בגדול אני בעד אבל במערכת האישית שלי העדפתי את הקדם הטרנזיסטורי על פני המנורות. אם קדם מנורתי יצליח לתת לי יותר מהדנסן שברשותי אני הראשון שאשמח לשדרג.
נמר , כמעט כול המגברים שהמלצת עליהם הם מגברי הספק יקרים . כאן דובר על פרה . אין לדעתי פרה SS שמשתווה לפרה מנורות באותה סביבת מחיר ולעיתים גם לא פי 3
ולגבי רמקולים קשים , אני שמעתי פעם מגבר מנורות זול יחסית שנתן 100W ממנורות KT88 שכן החזיק ריבונים . אז יתכן והיית מוצא מגבר SS שהיה מחזיק אותם יותר טוב , אבל זה לבטח היה עולה לפחות פי 4 ופי 5 . אני לא מכיר את כול היצרנים היום , אבל אני בטוח לחלוטין שאפשר למצוא הגברה מבוססת KT88 שתהיה חזקה
ואם חושבים על זה , מסקרן רק לדעת מה יעשה מגבר שיש לו גם 300B וגם KT88 ? מעניין לדעת אם מישהו ניסה דבר כזה ?
ד"א נמר , לפני שפסלת הגברת מנורות שמעת הגברת מנורות חזקה ?