רשמים ראשונים Opera Grand Calles

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
תודה רבה על העצה אבל אני לא מתחבר לאנלוג מבחינת התפעול, לצליל (מינוס הפיצפוצים).
אומרים לעולם אל תאמר לא אבל אני יכול לומר בבטחה שאנלוג ואני לעולם לא נהיה חברים, דרכנו נפרדו אי שם בשנת 85 או 86 ומעולם לא התגעגעתי לתקליט או לקלטות.
לקחתי לי את המילים מהמקלדת.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
תודה רבה על העצה אבל אני לא מתחבר לאנלוג מבחינת התפעול, אולי לצליל (מינוס הפיצפוצים).
אומרים לעולם אל תאמר לא אבל אני יכול לומר בבטחה שאנלוג ואני לעולם לא נהיה חברים, דרכנו נפרדו אי שם בשנת 85 או 86 ומעולם לא התגעגעתי לתקליט או לקלטות.

התקופה שעליה אתה מדבר נגמרה, מה שהיה בעבר נחלת העשירים בתחום האנלוג (סאונד נקי ועם מינימום עיוותים) נמצא כיום גם ברמות הביניים במחירים סבירים יחסית כמובן.

הסאונד נשמע (לדעתי) הרבה יותר מציאותי ונאמן למקור יותר מאשר כל הקלטה דיגיטלית, איכותית ככל שתהיה שמשחזרת אנלוג באמצעות נגן סידי אודיופילי X שיעלה פי כמה מהפטיפון ואביזריו.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
גיא
נהניתי לקרוא.
המון בריאות,ושעות הקשבה נעימות :בעד:

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
התקופה שעליה אתה מדבר נגמרה, מה שהיה בעבר נחלת העשירים בתחום האנלוג (סאונד נקי ועם מינימום עיוותים) נמצא כיום גם ברמות הביניים במחירים סבירים יחסית כמובן.

הסאונד נשמע (לדעתי) הרבה יותר מציאותי ונאמן למקור יותר מאשר כל הקלטה דיגיטלית, איכותית ככל שתהיה שמשחזרת אנלוג באמצעות נגן סידי אודיופילי X שיעלה פי כמה מהפטיפון ואביזריו.

בהתחילה היו דיסקים ונגנים,ואז הגיעו
המחשב והממיר,ועתה היגיע הסטרימינג
ב high resolution מטידל ואחרים,
וכל דבר שתרצה לשמוע קיים,
במערכת טובה אפשר להנות מדיגיטלי,
נכון האנלוגי נשמע יפה,במיוחד העיוותים
מדרגה שניה ושלישית אנחנו אוהבים אותם
הצליל חם ומלטף גם אני אוהב אנלוגי
כשהקלטה טובה,התקליט והמחט נקיים,
אבל אם נעשה רשימה עם יושרה
בעד ונגד ליתרונות וחסרונות של הפורמטים
האם יהיה לנו מנצח ודאי?

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
בהתחילה היו דיסקים ונגנים,ואז הגיעו
המחשב והממיר,ועתה היגיע הסטרימינג
ב high resolution מטידל ואחרים,
וכל דבר שתרצה לשמוע קיים,
במערכת טובה אפשר להנות מדיגיטלי,
נכון האנלוגי נשמע יפה,במיוחד העיוותים
מדרגה שניה ושלישית אנחנו אוהבים אותם
הצליל חם ומלטף גם אני אוהב אנלוגי
כשהקלטה טובה,התקליט והמחט נקיים,
אבל אם נעשה רשימה עם יושרה
בעד ונגד ליתרונות וחסרונות של הפורמטים
האם יהיה לנו מנצח ודאי?

בתור אחד עם DAC יקר ונגן דיסקים שעלה בעבר הרבה כסף אני יכול לכתוב בבטחה שאני מעדיף הPROJECT RPM3 (עם ראש HANA וכבלים טיפה יותר טובים ויקרים מהכבילה חינמית שהגיע בקופסה). יכול להיות שהפונו סטייג האיכותי של המגבר (הלא זול בכלל) עושה את העבודה ומשדרג את הסאונד אבל זה לא משנה את העובדה שהפוטנציאל של הפטיפון (בתנאי שהוא בנויי היטב) גדול יותר מנגן דיסקים ועובדה שהפורמט חוזר בגדול.

לגבי איכות הסאונד, אני לא שומע אצלי ולא שמעתי במערכות אודיו אחרות שום צבע בסאונד, לא חם לא מלטף, הסאונד פשוט טבעי, בהקלטות טובות הולוגרפי, מעניין ומהנה. זו דעתי בנושא אבל דבר אחד הוא חד משמעי, יכול להיות שאפשר להשיג את זה בדיגיטל אבל לא ברמות מחיר סבירות ועדין לא בטוח שהנגן הדיגטלי ינצח נגן אנלוגי באותה קטגוריית מחיר.

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
175
נקודות
63
אף אחד לא טוען שאנלוגי לא נשמע טוב.
הוא לעיתים נשמע טוב יותר מדיגיטלי, אבל כל הטרחה והסרבול מוציאים את החשק.

haim sultan

חבר משקיען
מעורבות
292
נקודות
63
נראה באמת יפה וטוב ובוודאי גם נשמע כך.
אני מאחל לך מקרב לב אריכות ימים עם בריאות איתנה, לגבי כל השאר, אין ספק בלבי שתדע לנצל ולמצות עד תום את מרב ההנאה מהמוצרים החתיכים שרכשת.
:שתוי: לחיים טובים ומאושרים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113

הי,

אין קשר לתקופה או לעלות, מעולם לא התחברתי לתקליטים או קלטות (לפני מספר חודשים העברתי לנמר את אוסף הנעורים שלי שכלל כמאה תקליטים משנות השישים ועד שנת השמונים. הרגישות של המדיה, הגודל וההתעסקות הבלתי פוסקת מעולם לא עשו לי חשק. נכון שפטיפונים מודרניים נראים מגניב אבל בסופו של דבר מדובר באותה פעולה מוכרת לי מילדותי ונעורי.

גם בק"ב אימצתי בחום את תחום הדיגיטאל מיומיו הראשונים, עוד בדור ה DVD הראשון נפרדתי בשמחה מאוסף של כ 100 לייזר דיסקים לטובת הפורמט החדש ומרגע שיצאו סטרימרים טובים נפרדתי גם מה DVD מבלי להביט לאחור.
המדיה הפיזית היחידה שנוח לי עימה הם CD ואולי ביום מן הימים גם שם הסטרימר יחליף את הקיים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
נראה באמת יפה וטוב ובוודאי גם נשמע כך.
אני מאחל לך מקרב לב אריכות ימים עם בריאות איתנה, לגבי כל השאר, אין ספק בלבי שתדע לנצל ולמצות עד תום את מרב ההנאה מהמוצרים החתיכים שרכשת.
:שתוי: לחיים טובים ומאושרים.

תודה רבה לך על האיחולים :)

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
אין קשר לתקופה או לעלות, מעולם לא התחברתי לתקליטים או קלטות (לפני מספר חודשים העברתי לנמר את אוסף הנעורים שלי שכלל כמאה תקליטים משנות השישים ועד שנת השמונים. הרגישות של המדיה, הגודל וההתעסקות הבלתי פוסקת מעולם לא עשו לי חשק.

למה אין לי חברים כמוך :)?

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
גם אני מעדיף להמשיך עם הסי-די ולא בא לי לזוז לכיוון האנלוג בגלל התעסקות ומחשבות לבנות את האוסף מחדש ויש לי בסביבות 900 סי-די ,חלקם נדירים שלקח זמן לאסוף ,במיוחד בתחילת שנות התשעים כאשר עוד לא היה אינטרנט והמסימה היית לא קלה. אפילו אכשיו אני ממשיך ליקנות קומפקטים רק בקטנה 10-20 בשנה ולא כמו בתחילת דרכי בכמויות.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
אל איזה התעסקות(באנלוג) אתם מדברים?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113

נתחיל מאכסון - תקליטים תופסים נפח רב, ניקיון, התעסקות בכוונון מנוע, ראש, משקולת זרוע..... התעייפתי רק מלחשוב על זה.

נערך לאחרונה ב:

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
רק אל תצעק את זה בכל רם...אנשים עוד יאמינו לך שבכל פעם שאתה הולך עם התקליט הכבד הזה להניח אותו על הפטיפון אתה מזיז את המשקולת של הזרוע , וכשאתה הופך את התקליט ,בכלל צריך לעשות כיוון אזימוט מחדש.
אתה אומר את זה כנראה מחוסר ידע.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83

זה מזכיר לי,שתי חברות מדברות
אחת שואלת תגידי לי מה דעתך על אורי
אבל תהי כנה מה דעתך עליו,
תראי אני חושבת שהוא די מזלזל בך,
לא נאמן לך,קמצן,מרוכז בעצמו,
בקיצור מניאק,
מה אני יכולה לעשות אני אוהבת אותו
מתה עליו עונה לה השואלת,
והנמשל,דדו דםדם דדו דםדם.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
רק אל תצעק את זה בכל רם...אנשים עוד יאמינו לך שבכל פעם שאתה הולך עם התקליט הכבד הזה להניח אותו על הפטיפון אתה מזיז את המשקולת של הזרוע , וכשאתה הופך את התקליט ,בכלל צריך לעשות כיוון אזימוט מחדש.
אתה אומר את זה כנראה מחוסר ידע.
אבל צריך להודות על האמת, לנקות את האוסף, אפילו במכונה, פעם בכמה זמן, זה ניג׳וז רציני.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
מעדיף את הניג'וס הזה ולא להתעסק עם פורמט דחוס.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
346
נקודות
83
בקיצור מניאק,
מתה עליו עונה לה השואלת,
בטוח חברות פולניות.

DavidGil

חבר משקיען
מעורבות
1,883
נקודות
113
בקיצור מניאק,
מתה עליו עונה לה השואלת,
אתה חושב שהיא מטומטמת יוסי? אוהבת אותו סתם? בטח נותן ביצועים חבל"ז.
וכנ"ל גם הנימשל!!!

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור