- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
אני מבין שיש אנשים שהמטרה שלהם זה דברים שונים משלי, לטעמי הם טועים אבל זה עולם חופשי ובסופו של דבר אני חי עם המערכת שלי והם עם שלהם.
לגבי הגברת שפופרות, לטעמי משחזרת הרבה יותר טוב את המקור מSS. מכוון שלא SS ולא TUBES מסוגלים לשחזר ב100 אחוז את המקור מנורות זו פשרה טובה הרבה יותר מSS לדעתי. נתונים של עיוות סופי ב1KHZ לא מספרים הכל.
בקשר לרמקול,
כנראה שלא שמעת את הרמקול שלי. אין לו בכלל צבע זה לא הרמקולים היותר ישנים של סונוס בליין הזה הם ממש ניטראליים\מאוזנים יותר.
סליחה רגע. לא שיש לי משהו נגד סונוס פאבר אבל אם המטרה שלך היא לשחזר את הקונצרט טעית ברמקול.
מנורות לא משחזרות - מנורות מנעימות. לא תמצא אולפן אחד בעולם שמשתמש במגבר מנורות לטובת מסטרינג. ואם יש אולפן כזה כנראה שהוא עדיין לא מבין איך עובדים. על מנת לשחזר דרוש דיוק, מנורות אינן מהמשפחה הזו.
את הרמקול שלך אני מכיר בהחלט ומכיר גם את הישן. אני חושב שזה רמקול מעולה אך רחוק מלהפיק עשירית ממה שקורה בקונצרט. הוא עדין מידי, חלש מידי, רזה מידי וקטן מידי.
אי לכך ובהתאם לזאת. אם המטרה שלך היא לשחזר את המקור או לפחות להתקרב אליו צר לי לאכזב אותך אבל אתה ממש לא בכיוון.
מקווה שזה לא נשמע תוקפני, אם כן, איתך הסליחה - זו לא המטרה.(heart)