- מעורבות
- 315
- נקודות
- 83
נכון, כרמי.
מה שאמרת כרגע משולל כל קשר הזוי בכל דרך אפשרית למה שאני אמרתי. וזה באמת במילים יפות.
מה הקשר ומה הפשר לעניין?
אתה והשאר צרחתם פה השבועיים האחרונים כמה מי שסומך על האוזן שלו בלבד הוא הגאון, ומי שמסתכל על מדידות הוא כסיל אידיוט ומטומטם. ואם לא שמת לב זה בדיוק מה שאמרתם ואל תנסה ליפות את זה כי זה לא נכון וזה יהיה העמדת פנים .
מצטער על המילים פשוט זה פוצץ לי את הפיוז כרגע.
מה שיואב טוען וגם אני וגם דיגיסאן שכתב, זה ואני מצטט: "[FONT=arial,helvetica,sans-serif] אולם יצרן מבצע יותר מ- 300 מדידות שמתארות את המוצר מהתחלה ועד הסוף, אין שום אספקט של הצליל שלא ניתן להציג בעזרתן."[/FONT]
כאשר אני ומי שדיבר על מדידות דיברנו על מדידות זו הייתה הכוונה, לא מבצעים מדידה אחת וזהו.
הבעיה שכולכם לא מבינים לא יודעים ולא חשבתם בכלל בכיוון הזה.
אתם חשבתם בצורה הבסיסית כיוון שזה הידע שלכם (וזה בסדר גמור) שעושים 7-8 מדידות.
כאשר עושים מדידות, חישובים ועוד, יש המון פרמטרים. אבל אפשר ע"י המדידות לתאר הכל.
אין מה לעשות זה פיזיקה, חשמל, אלק', וכו.
אבל כיוון שדובר באנשי פורום ולא באחד שמוכר רמקול ב 107K$ אז זלזלתם.
מה שאמרת כרגע משולל כל קשר הזוי בכל דרך אפשרית למה שאני אמרתי. וזה באמת במילים יפות.
מה הקשר ומה הפשר לעניין?
אתה והשאר צרחתם פה השבועיים האחרונים כמה מי שסומך על האוזן שלו בלבד הוא הגאון, ומי שמסתכל על מדידות הוא כסיל אידיוט ומטומטם. ואם לא שמת לב זה בדיוק מה שאמרתם ואל תנסה ליפות את זה כי זה לא נכון וזה יהיה העמדת פנים .
מצטער על המילים פשוט זה פוצץ לי את הפיוז כרגע.
מה שיואב טוען וגם אני וגם דיגיסאן שכתב, זה ואני מצטט: "[FONT=arial,helvetica,sans-serif] אולם יצרן מבצע יותר מ- 300 מדידות שמתארות את המוצר מהתחלה ועד הסוף, אין שום אספקט של הצליל שלא ניתן להציג בעזרתן."[/FONT]
כאשר אני ומי שדיבר על מדידות דיברנו על מדידות זו הייתה הכוונה, לא מבצעים מדידה אחת וזהו.
הבעיה שכולכם לא מבינים לא יודעים ולא חשבתם בכלל בכיוון הזה.
אתם חשבתם בצורה הבסיסית כיוון שזה הידע שלכם (וזה בסדר גמור) שעושים 7-8 מדידות.
כאשר עושים מדידות, חישובים ועוד, יש המון פרמטרים. אבל אפשר ע"י המדידות לתאר הכל.
אין מה לעשות זה פיזיקה, חשמל, אלק', וכו.
אבל כיוון שדובר באנשי פורום ולא באחד שמוכר רמקול ב 107K$ אז זלזלתם.