צעד לפני הנחלה - עידכון שידרוגים אחרונים.

מצב
הנושא נעול.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
לרוזי 1

הטאקט מתחבר ישירות לנגן התקליטורים, והוא לא חובר לפרה, כך איתי שומע.

לגבי הגברה דיגיטאלית- אני כתבתי עליה בכללותה, איל החליט שהוא מגן על נציגותו כי היא מיוחדת ושונה.

לכרמי

ולמה אתה חושב שמעניין אותי או כל מישהו אחר בפורום מהם מעללי איל פור וטיעוניו המסחריים- אני מציע שתיבדוק טוב טוב את התנהלות השירשור.

שום מילה לא יצאה ממני על ניפורס עד 'לתגובתו המקצועית' של איל פור, אז אם יש לך תלונה על הדיון בנושא הניפורס תפנה אותה לאיל בבקשה.

וכל מה שנגזר עליו מכך, הוא קיבל בדין ובצדק- אז רחמים על מוגבלותו אינם במקומם.

לליאור

הפעם הקודמת ששוחחנו בנושא- לתומי חשבתי שנסגרה הנקודה.

אני מציע שתיבדוק מי נקט בלשון אישית, מי הציג את דברי כדמיון (או בעברית קלה קרא לי שקרן), מי ניהל חקירה כנגדי האם באמת אני מדווח אמת- אני מקווה שתעבור על השירשור פעם נוספת, זה ישנה את הטון והמוסיקה של דבריך.

לגבי סיגנוני- אל תעלב, אבל סיגנון ורמת ההתנסחות בפורום לא מאפילות על סיגנוני. ושפת הרחוב הנהוגה בקללות פה לא נותנת לך זכות לבוא בטענות אלי.

אני כותב ברור וחד- וכך כוונתי להמשיך לכתוב.

האם זה מקשה על האחרים לסנן את תרומתי , אני משוכנע שבאי הפורום מתמודדים עם כך בקלות. אני לא משוכנע שסוחרי הפורום 'נהנים' ממני- לא נורא, יתגברו.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
בי אמפינג

הפתרון של בי אמפינג הוא בעייתי מאוד. הוא חביב על אודיופילים עשירים שרוצים הרבה קופסאות ולהשיג את "הכי טוב מכל העולמות" - רק שבדרך כלל זה לא ממש מצליח.

מעבר לאספקט של איכות צליל, כדאי לזכור שמדובר בהוצאה אדירה - כפליים מגברים, כפליים אינטרקונקטים (פי שלוש אם צריך מתאם עכבות), כפליים כבלי חשמל, כפליים מדפים.

ובאשר לצליל:

במידה והמגברים אינם זהים, כמעט בלתי אפשרי להגיע למצב של קוהרנטיות. התוצאה פשוט לא מאוזנת, הן בגלל הפרשי פאזה בין הוופר למיד והן בשל הבדלי טונליות ומהירות בין שני סוגי מגברים שחופפים בחלק מהטווח.

ההכרח להשוות GAIN מסבך עוד יותר את התמונה ומאריך לרעה את מסלול הסיגנל.

במידה והמגברים זהים, נשאלת השאלה למה לא לפשט את העניין ולקנות מגברים בודדים, אבל פשוט טובים יותר. רק במידה והמגברים שבהם הלקוח "מאוהב" קצת חלשים מדי בשביל הרמקול, עשיית בי אמפליפיקציה עם מגברים זהים אכן יעילה (לדוגמא, שני מגברים סינגל אנדד).

דעתי זו אינה דעה פרטית. היא מבוססת הן על נסיון שלי, והן על דעתם של כמה ממתכנני הרמקולים שאני מכבד במיוחד. יחד עם זאת, הרכבתי כמה מערכות יקרות מאוד שכן מתבססות על הגברה "דומה", כלומר מגברים זהים או כמעט זהים. במקרים ספציפיים זה יכול לעבוד - אבל לא, לדעתיף עם רמקול כמו זה של נמר.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לגבי IL ותגובותיו

אני מציע למנהלי הפורום שיתחילו לצנזר את מר IL בהקדם.

התנהלותו, הקללות שלו, וניבולי הפה, עוברים כבר כל גבול.

רצוי שלא נראה כמו פורום תפוז בימיו הרעים.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לאור ההתנהלות כאן, השרשור ננעל.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור