צעד לפני הנחלה - עידכון שידרוגים אחרונים.

מצב
הנושא נעול.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
NUFORCE

לא יודע מי "המומחים" , ה"עמיתיתם" וכ"ו שאמרו כל מיני דברים כאלה ואחרים, אני גם לא יודע מה האינטרס שלהם.

כל מגבר דיגיטלי נשמע שונה מחברו, ואני אומר זאת כי יש לי את הנסיון הגדול ביותר בארץ עם מגברים כאלה (החל בטאקט שייבאתי לא מעט שנים, המשך ב - CARY החדשים, המשך בהרבה שמיעות של דגמים של בל-קנטו אצל אנשים שונים - כולל השוואות וכמובן, NUFORCE) - ההחלטה שלי להביא לארץ את NUFORCE מבוססת על איכות הצליל שלטעמי היא מצוינת, בייחוד במיד ובטרבל.
לטעון שכל המגברים הדיגיטליים נשמעים אותו דבר זה כמו לטעון שכל מגברי המנורות נשמעים אותו דבר או שכל המגברים הטרנזיסטוריים נשמעים אותו דבר -טענה המשקפת אי הבנה מוחלטת.

למי שמחפש הוכחה ברורה , המגברים של NUFORCE הושמעו בתערוכת הסטריאו בכפר המכביה בשנה שעברה - עם רמקולים חושפניים מאוד בתחום המיד - והתוצאה לאוזני רוב מי שהיה בחדר היתה יוצאת מהכלל. אנשים ישבו ולא רצו ללכת.

המגברים של NUFORCE החליפו בשנה האחרונה כמה וכמה מגברים טרנזיסטוריים יקרים מאוד ומוערכים מאוד אצל כמה לקוחות שלי, בין השאר בזכות המיד המצוין.

אני מזמין כל אחד שרוצה להגיע אלי עם כל מגבר טרנזיסטורי - קרל, פאס לאבס, גאמוט וכ"ו, כולל מגברים שעולים פי 4 ופי 5 מה- NUFORCE ולשמוע בעצמו מי ישמע טוב יותר.

אגב, כל אותם "ממליצים" או "עמיתים" שהוזכרו פה, וודאי שלא שמעו את הגירסה האחרונה, V2 של מגברי NUFORCE. אני גם משוכנע שהם לא שמעו את הגירסה הקודמת.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אני אנקוט במילה קשה
קשקוש על הדיגיטלים. פשוט ככה.
יש דיגטלים שפשוט נשמעים מעולה.
אוף איזה קשקשת.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
איל, שמעתי את חלק מהמגברים שהזכרת (למעט הדגם האחרון של ניופורס) וגם מגברים דיגיטליים נוספים, שגמרו עליהם את ההלל ב"עיתונות", וכפי שכתבתי, לאוזני, למגברים הדיגיטלים חסר את הגרוש ללירה כדי שיהיה כיף לשמוע אותם כמו מגברי SS ושפופרות טובים.

ד"א, אני מאמין שעם למשל CARY או EAR, ההדגמה שלך בכפר המכביה הייתה רק משתבחת בקטע ה"מוסיקלי".

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ושאלה לסונוס ולרוזי:

אולי תפרטו מנסיונכם העשיר כאן, כדי שנדע על סמך מה אתם אתם כותבים?

כתבו איזה מגברים שמעתם, במיוחד - האם שמעתם מגברים של NUFORCE ואיזה דגמים, באיזה מערכת, ומול איזה מגברים אחרים השוויתם אותם.
אני בטוח שרוב קוראי הפורום ישמחו ללמוד מנסיונכם.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
רוזי כמה מהמגברים ששמעת ידעת לפני שהם דיגיטליים?
את הרמקולים של B&O הבאו לב 5 שמעת? מהרמקולים הטובים בעולם , ותנחש ... כן הם דיגיטליים.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
לא יודע מי "המומחים" , ה"עמיתיתם" וכ"ו שאמרו כל מיני דברים כאלה ואחרים, אני גם לא יודע מה האינטרס שלהם.

כל מגבר דיגיטלי נשמע שונה מחברו, ואני אומר זאת כי יש לי את הנסיון הגדול ביותר בארץ עם מגברים כאלה (החל בטאקט שייבאתי לא מעט שנים, המשך ב - CARY החדשים, המשך בהרבה שמיעות של דגמים של בל-קנטו אצל אנשים שונים - כולל השוואות וכמובן, NUFORCE) - ההחלטה שלי להביא לארץ את NUFORCE מבוססת על איכות הצליל שלטעמי היא מצוינת, בייחוד במיד ובטרבל.
לטעון שכל המגברים הדיגיטליים נשמעים אותו דבר זה כמו לטעון שכל מגברי המנורות נשמעים אותו דבר או שכל המגברים הטרנזיסטוריים נשמעים אותו דבר -טענה המשקפת אי הבנה מוחלטת.

למי שמחפש הוכחה ברורה , המגברים של NUFORCE הושמעו בתערוכת הסטריאו בכפר המכביה בשנה שעברה - עם רמקולים חושפניים מאוד בתחום המיד - והתוצאה לאוזני רוב מי שהיה בחדר היתה יוצאת מהכלל. אנשים ישבו ולא רצו ללכת.

המגברים של NUFORCE החליפו בשנה האחרונה כמה וכמה מגברים טרנזיסטוריים יקרים מאוד ומוערכים מאוד אצל כמה לקוחות שלי, בין השאר בזכות המיד המצוין.

אני מזמין כל אחד שרוצה להגיע אלי עם כל מגבר טרנזיסטורי - קרל, פאס לאבס, גאמוט וכ"ו, כולל מגברים שעולים פי 4 ופי 5 מה- NUFORCE ולשמוע בעצמו מי ישמע טוב יותר.

אגב, כל אותם "ממליצים" או "עמיתים" שהוזכרו פה, וודאי שלא שמעו את הגירסה האחרונה, V2 של מגברי NUFORCE. אני גם משוכנע שהם לא שמעו את הגירסה הקודמת.

למה ישר הזלזול?
מה זה נותן לך?

אני לא שמעתי את המגבר שאתה מביא אולם שמעתי במערכת שלי מספר מגברים דיגיטלים (בסביבות 4 אם אני לא טועה) אחד מהם היה בייצור עצמי של אדם מוערך מאוד.
זה לא נשמע טוב אפילו לא קרוב להגברת מנורות באותו תקציב. לטעמי כמובן.

כל המגברים נשמעו כמעט זהה, בס מדהים אבל מיד רע.
מהנסיון הזה אני יכול להסיק בערך על הטכנולוגיה.

אני מזמין אותך אלי לכוס קפה בכיף לשמוע את המגברים שלך מול ההגברה שלי נראה מה תגיד.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
רוזי כמה מהמגברים ששמעת ידעת לפני שהם דיגיטליים?
את הרמקולים של B&O הבאו לב 5 שמעת? מהרמקולים הטובים בעולם , ותנחש ... כן הם דיגיטליים.

מה אתה אומר, פשששש.
שכנעת אותי.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ל-SONUS

הזלזול הוא לא שלי בך. להפך.

שמעת 4 סוגי מגברים, אחד מ"ייצור עצמי" ,אלוהים יודע באיזה מערכות (אני מקווה שבמערכת האישית שלך) ועל סמך זה אתה כותב על מוצר שלא שמעת מעולם שהוא לא טוב???

תן לי לנחש, שלושת המגברים המסחריים ששמעת הם בל-קנטו, טי אמפ, ו- CAI

לידעתך:

1) כמעט כל המגברים הדיגיטליים שיש בשוק מבוססים על אותו מעגל צ'יפ. זה או ה: CLASS T או ה - IC POWER של בי אנד או. בבסיסו של דבר הם כמעט זהים מבחינת המעגל המודפס שלהם, שנקנה ישר מהיצרן - ההבדלים הם בספק הכח.
יצרני DIY שונים ומשונים משתמשים כמובן במודולים סטנדרטיים אלה.
2) בין החברות המעטות שפתחו טכנולוגיה ייעודית ובלעדית, המוגנת בפטנטים בינלאומיים, תמצא את TACT ואת NUFORCE. מבט קצר בתוך המכשירים שלהן יגלה לך שאין דמיון ביניהם לבין מגברים מבוססי T או IC.

אני משער שעובדות אלה יבהירו לך מה מקור הטעות שלך.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אבל B AND O הם הרמקולים בין הטובים בעולם. :)

איל, צודק, צריך לשמוע את הניו פורס.
ד"א, גם ל-TACT, אע"פ שהוא מגבר מצוין, במחיר שלו יש לו מתחרים רבים שלדעתי הם יותר "מוסיקלים" ממנו.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
הזלזול הוא לא שלי בך. להפך.

שמעת 4 סוגי מגברים, אחד מ"ייצור עצמי" ,אלוהים יודע באיזה מערכות (אני מקווה שבמערכת האישית שלך) ועל סמך זה אתה כותב על מוצר שלא שמעת מעולם שהוא לא טוב???

תן לי לנחש, שלושת המגברים המסחריים ששמעת הם בל-קנטו, טי אמפ, ו- CAI

לידעתך:

1) כמעט כל המגברים הדיגיטליים שיש בשוק מבוססים על אותו מעגל צ'יפ. זה או ה: CLASS T או ה - IC POWER של בי אנד או. בבסיסו של דבר הם כמעט זהים מבחינת המעגל המודפס שלהם, שנקנה ישר מהיצרן - ההבדלים הם בספק הכח.
יצרני DIY שונים ומשונים משתמשים כמובן במודולים סטנדרטיים אלה.
2) בין החברות המעטות שפתחו טכנולוגיה ייעודית ובלעדית, המוגנת בפטנטים בינלאומיים, תמצא את TACT ואת NUFORCE. מבט קצר בתוך המכשירים שלהן יגלה לך שאין דמיון ביניהם לבין מגברים מבוססי T או IC.

אני משער שעובדות אלה יבהירו לך מה מקור הטעות שלך.

אשמח עם תוכיח לי, שמעתי את כל המגברים במערכת שלי.
אתה מוזמן לבוא עם המגברים שלך, אני תמיד שמח לשדרג אם אפשר.

מסכים?

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
איל

אני לא אדבר בשם עמיתים ומומחים אחרים- רק מנסיוני.

אני האזנתי ארוכות ובדיקדוק ל CI AUDIO , לבל קנטו, ולג'ף רולנד. את כולם שמעתי בהשוואה למגבר / ים אחרים באותה הסיטואציה. בשום האזנה לא נרשמה איזו התרגשות מהמגברים, והם היו נחותים בצליל לעומת מגברים 'רגילים'.

יצא לי לשמוע להתרשמות קצרה יותר את ה NUFORCE בשלוש הזדמנויות שונות: בתערוכה בהשוואה ל CI AUDIO ראש בראש, ובהשוואה ל JADIS אצל חבר- הדבר היחיד שאציין שבשום השוואה הוא לא התקרב לביצועי המתחרה, ונשאר הרחק מאחור.

ואני 'משוכנע' שביצועי גירסה 2 עלו ב 10,000 אחוז ביחס לגרסה 1SE , והמיד שלהם 'מדהים' ביחס לכל מגבר בעולם.

אני יכול לציין שאיתי (שרכש ממך את הטאקט) התייעץ איתי ארוכות על אלטרנטיבות למגבר- הטאקט נשמע לטעמו נחות יותר מסט פשוט של גולדן טיוב (והוא עולה שליש או חצי מהם).

וזה רק ניסיוני 'הדל' מלא האינטרסים- לעומת נסיונך 'העשיר' החף מכל אינטרס מסחרי.

ולגבי האתגר, נסלח לך על הדמגוגיה של תחרות למול מגברים טרנזיסטוריים בלבד (כי ברור שמנורות 'טוחנים' את המגבר בידיים קשורות), ונקח רמקול כזינגלי (למה לעשות פרסומת לך- בוא נעשה למתחרים) ונחבר אליו את הדיגיטאליים המהוללים שלך.

ואני אתן לך רשימה של 10 עד 100 מגברים שישמעו הרבה יותר טוב ממנו- עד מחיר 20K בדולרים (אמרת עד פי 5 - לא?), אם תרצה רשימת פרסום למתחרים שלך רק תבקש- בשמחה אספק פירוט.

תישתדל לא להתלהב יותר מדי ממגברים דיגיטאליים- גם ההבדלים שיש ביניהם (ויש), לא מחפים על 'חוסר הבשלות' המוזיקאלית שלהם כטכנולוגיה.

אומנם הם מרשימים ונוחים למכירה לשכמותך- אבל לא צריך להפריח סופרלטיבים כדי לסמא את עיניי הקהל, הם צורת ההגברה הפחות מוזיקאלית בתחום, נכון לעכשיו.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
הדגמות בבית

אני מודה לך על ההזמנה.

אני לא מסתובב בארץ בבתים של אנשים כדי להוכיח משהוא או כדי לספק סקרנות, אלא לצרכי עבודה.

במידה ואתה רוצה הדגמה בבית, היא נעשית בתשלום, שחלקו או כולו יוחזר במידה ומתבצעת קניה.

במידה ואתה רוצה הדגמה, תוכל ליצור איתי קשר בפרטי.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ל - IL

לצערי אתה מפגין חוסר הבנה בסיסי.

"שמעת בתערוכה" - עשו לך "השוואה בתערוכה" - באמת זה לא בעניין.

גם במידה ואאמין לכל זה, שהתערוכה היה למישהוא זמן להלוות עבורך מגברים, להשוות אותם במיוחד בשבילך וכ"ו -

גם אם הייתי מאמין בכך, לזה אתה קורה השוואה רצינית? על ידי אנשים בעלי אינטרס, בלי לבדוק התאמה, בלי להביא את המערכת לאופטימום?

לגבי ג'אדיס, מי יודע, אולי הג'אדיס באמת יותר טוב מהניפורס על רמקולים מסוימים. (על CIA לא ארצה להגיב). אבל במערכת שבנויה עבור מגבר כמו הגאדיס, זה לא אומר כלום לגבי איך תהיה התוצאה במערכת אחרת ואם רמרולים אחרים.

לגבי מגברים דיגיטליים אחרים ששמעת, אז א. זה לא קשור ו - ב. NUFORCE בנויים בטכנולוגיה שונה מהם.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
יצא לי לשמוע להתרשמות קצרה יותר את ה NUFORCE בשלוש הזדמנויות שונות: בתערוכה בהשוואה ל CI AUDIO ראש בראש, ובהשוואה ל JADIS אצל חבר- הדבר היחיד שאציין שבשום השוואה הוא לא התקרב לביצועי המתחרה, ונשאר הרחק מאחור.

.

מאוד קשה, (בלתי אפשרי), להיות נחות מ- CIA :מה??????????:

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לרוזי

בתערוכות מאוד מאוד לא מקובל לעשות השוואות בין מכשירים עבור לקוחות כלשיהם - אלא אם מדובר במשהוא גרנדיוזי שעושים למען הבהרת עיקרון.

לגבי הכתוב למעלה, אז או ש"השוואה" זו היא פרי הדמיון, או של"משווה" היה אינטרס ברור - למשל אם הוא היבואן של CIA.
במקרה זה, הוא "ידאג" שהמגבר המתחרה ישמע רע. ממש רע.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
איל

תלמד לקרוא, או לפחות אל תנסה להטעות קוראים.

לא עשו לי שום השוואה בשום תערוכה, רק את הסט שלך שמעתי בתערוכה.

ציינתי ששמעתי את המגבר שלך בשלוש הזדמנויות נפרדות- מהן שתיים בהשוואה.

אחת היתה על רמקול דינמי נציל (DB99) והמגבר של CI נשמע טוב יותר NUFORCE, ודרך אגב אם תשאל את איתי ה CI נשמע גם יותר טוב מהטאקט (ושלושתם נשמעים פחות טוב מכל מגבר 'רגיל' איכותי).

לגבי הגאדיס זה היה על מרטין לוגן מונוליטים- הדבר האחרון שמתאים להם (ול NUFORCE היה אמור להיות יתרון), ומה לעשות הג'אדיס נשמע 10 דרגות יותר טוב.

זה מספיק ברור שיהיה ניתן להצביע על ה NUFORCE כמגבר נחות ?

או שחסר לך השוואה עם עוד 999,999 מגברים שיהיה אפשר לכתוב שאתה משווק מוצר נחות ביותר, לניסיוני.

ויצא לי לשמוע עוד כ 5 רמקולים אחרים עם מגברים דיגיטליים אחרים- וגם שם היתרונות והחסרונות היו דומים, זה מספיק כדי לקבל תחושה על הטכנולוגיה ?

כי ברור שאתה שמעת עם לפחות טרליון מגברים דיגיטליים וטזליון רמקולים- לא?

בוא תספר לנו על הסטים המופלאים ששמעת עם מגברי NUFORCE שהחליפו מגברי 'יקרות' יקרים להחריד.

ואנא אל תישכח שלפי הנחיות האתר אתה מחוייב לחשיפה מלאה- ופירוט מלא.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
רגע רגע חבריי היקרים.

אני רואה שנוצרה כאן אי הבנה מוחלטת ואני מוכרח להסב את תשומת לבכם לכמה בדיקות.

נתחיל בראשונה - היה כאן אצלי בבית מגבר של PASS ואכן זו מהתוצאה הטובה ביותר ששמעתי במערכת שלי אבל רק עם הקדם שלו, המחיר מגיע ל-90K לפני כבלים ... אין לי ת'סכום הזה.

השניה - היה בנוסף כאן בהשוואה מגבר מנורות של EAR שפשוט לא שלט ברמקול - זהו רמקול קשה במיוחד שזקוק לזרם חזק ולמגבר מרובה וואטים.

שלוש - שני מונובלוקים של שינדק נשמעו פה מצויין אך שוב חיסרון בשליטה מול הניופורס.

הרביעי - מגבר הספק של DENSEN שאני ועודד בן יקר ביחד החלטנו שהדיגיטלי והשינדק שולטים ברמקול טוב יותר והמיד חי יותר.

החמישי הקובע - המגבר הדיגיטלי שבידי כרגע הוא וורסיאה חדשה שנכון לעכשיו רק אני שמעתי , הסינרגיה עם הקדם הפטיפון הפונו והרמקול מדהימה. למי שמחפש רגש ונשמה במוסיקה יחד עם חום איזון ושליטה מוזמן להגיע עם תקליטים אהובים ולהקשיב - מבחינתי אין לי מקור דיגיטלי ראוי לסטאפ , לכן תקליטים הם חובה.

אילן.

נכון אתה צודק - ששמעתי את הוורסיה הקודמת של אותו מגבר הגעתי למסקנה חד משמעית שהוא אינו מסוגל לעמוד מול מגברים טרנזיסטורים , הרגשתי שאכן אין לו נשמה וגם בשיחתינו הטלפונית דיווחתי לך שזהו המצב.
נכון לעכשיו אינני ב-100% אך אין ספק כי כל אדם ששמע את התוצאה אצלי כיום עם האלקטרוניקה הנוכחית כולל עופר קרטא {שאוזנו חשובה לי מאוד ובנוסף קוטל את כל מה שלא מנגן עם מנורות} והיתפעלותו היא מהמיד הבס והטויטר במיוחד. המשפט הראשון שהוא הוציא מהפה הוא וואו איזה יופי של תוצאה - אל תעיז לגעת!!!

נכון - זה עיניין של טעם אך אני מזמן אינני מתרגש מדיגיטלי טרנזיסטורי או מנורות, מה שנישמע טוב הוא זה שישאר כאן. הוורסיה הזו של הניופורס מצויינת ותתפלאו רבותי היקרים ---- מפתיעה!

בכל מקרה אל תתנו לפוסטים להטריד אתכם, אל תתנו לכתבות ולנסיון להפריע לכם בדרך לנס ציונה אלי הביתה לכוס אספרסו קצר וטעים וכמובן נס קפה על חלב או קפה הפוך לחובבי המתוק. מוסיקה טובה ואווירה חברית. לגבי הסאונד הכי חשוב שיהיה לטעמי.(Y)

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
לאט לאט מתקרבים לאמת

אז לא עשו לך השוואה בתערוכה, רק "שמעת סט" שנשמע לא טוב ולדעתך זה "בטח המגבר".

לגבי ההשוואה השניה, פרט בבקשה מאיפה הגיע המגבר - יש סט אחד בודד שנמצא אצל סוחר מת"א, ולפי דבריו הוא לא תקין. לא אציין שמות, אבל אם תסביר לנו מאיפה קיבלת את המגבר להדגמה הפלאית הזאת, אוכל לזהות.

ולגבי הג'אדיס - כבר כתבתישאולי הוא נשמע טוב יותר - אז מה? גם ה - EAR וCARY המנורתיים טובים יותר, אבל ביותר כסף, ובשל העובדה שלמגברי מנורות באמת טובים יש אכן יתרון על כל שיטת הגברה.

ולגבי מגברים דיגיטליים אחרים ששמעת - כאמור זה לא מעניין. אין קשר. להד"ם. הבנת?

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
אני לא מבין על מה המהומה,
כן מיד לא מיד, גבוהים נחותים
ובלה, בלה, בלה,איך אומרים בלשון
העם?חבל לכם על הזמן ,המגברים יושבים
אצל נמר במע' כמו יד בתוך כפפה.
לא היתלהבות ראשונית ולא נעליים,
נישמע אחלה.ומה לעשות כניראה שהמגברים
האלו טובים ,אז אולי חלאס עם הקשקוקים ותתחילו לפרגן.

נ.ב
לתומר ולרוזי ,אני לא יודע אם זה היה בצחוק
או לא, או שמה היה פה זילזול מצידכם .
אבל בכל זאת קבלו-http://www.scripophily.net/aufireinnewy.html
z.s

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
163
נקודות
43
תתחדש ותבלה

תישאר עם מה שתואם לאוזנך בלבד ואתה חי עם זה בכיף.העיקר ורק העיקר: המוזיקה בלבד אל תשכחו זארת כולם !!! דיגיטאלי/אנאלי/אוראלי/טרנזיזטורי/מנורתי.
נ.ב האם דגמת ניים?+ממתין לביקורך.

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור