צעד לפני הנחלה - עידכון שידרוגים אחרונים.

מצב
הנושא נעול.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
אנחנו מתקרבים לאמת ?- או שמא קשה לשמוע שהמגבר לא משהו.

ההשוואה לא נערכה בשבוע שעבר או בחודש שעבר- זה היה כאשר איתי חיפש רמקולים, לפני כ 8 חודשים (ואיתי סחב מהבית את הטאקט- והרמקולים הובאו לביתו).

ולמציג לא היתה 'דרך' לטפל במגבר (אולי אתה נוהג לטפל לכאורה במגברים- אני לא מכיר סוחרים כאלו בתחום), גם הניפורס וגם הטאקט היו נחותים מה CI , אלו העובדות.

לגבי הג'אדיס כתבתי שהוא נשמע 10 דרגות יותר טוב- לא אולי, ולא אני חושב שאולי היה ניתן להבחין בניואנסים - חד וברור, טוב ממנו ללא עוררין.

אתה צריך קורס קריאה או סיוע בהבנת הנקרא? כי הטענות / הספינים שלך נראים כמו הכתבה של ליאור על סיפורי מוכרי פלזמות לקהל הרחב.

ונחמד מצידך שאתה מכליל מה רלוונטי בנסיוני- וחלקו אפילו דימיוני לגירסתך- כי הוא לא משבח את ציודך, זה באמת משעשע עד מצחיק בטירוף.

ולהזכירך עדיין לא נפרס לעיננו הגילוי הנאות שיראה על מקצועיות והגינות- ולא הגנה של סוחר מבוהל על מרכולתו, מפני אחד שלא התלהב ממנה (ותמיד יהיו כאלו).

ומה קרה לאתגר הגדול שהצבת- כבר העלמת אותו מהדיון ? במחיר של 25K לצרכן לזוג המונובלוקים העיל אני מניח שלא אתקשה למצוא מתחרה ב 125K לצרכן.

רוצה שנתחיל בסט של אדיו ריסארצ' רפרנס, רוצה לנסות ASR , רוצה לנסות סט MBL , רוצה לנסות THOR AUDIO , רוצה לנסות VAC , רוצה לנסות ברומייסטר, רוצה לנסות ACCUPHASE , רוצה לנסות GOLDMUND , רוצה לנסות דר-ז'אל ?

ואלו רק דוגמאות 'מהשרוול' - ולא נכנס ליצרנים אקזוטיים ממש, או כאלו שמתומחרים הוגן ולא 'ידוענים' כמו מותגי העל שהזכרתי.

ואני יכול למנות עוד עשרות מגברים שיעלימו את ביצועי העל של המונובלוקים המהוללים, וכולם יהיו סביב 125K לצרכן.

ודרך אגב גם יעלימו את ביצועי העל של EAR וCARY - גם אלו לא ממש חברות על בתחום שהמוזיקאליות שלהן היא בקצה העליון או קרוב לשם, סתם חברות אמצע ולא יותר, לטעמי כמובן.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
לנמר

אין לי שום ויכוח עם העובדה שהם נשמעים מעולה לטעמך- במערכת שלך.

ראשית, מאחר ואנחנו גם משוחחים לא מעט בטלפון צריך להדגיש שעדיין הצליל שלהם לא מתקרב למה שחווית עם ה PASS LAB .

ההבדל לטובת ה PASS LAB - לטענתך הינו משמעותי. קרי למחירם הניופורס הם אולי עיסקה ראויה אבל מוזיקאלית הם לא איפה שנמצאים מגברים איכותיים.

שנית, גם לאחר ההתלהבות, ואני מקבל את דבריך באמינות מוחלטת שהם משופרים מאוד לעומת הדור הקודם, אתה ולא אני- מדגיש שבהחלט יכול להיות שלא תבחר בהם לבסוף.

בכל זאת לפי דבריך הם מצויינים, אבל לא משדרגים את הצליל לאן שאתה מקווה להוציא מהרמקול.

שלישית, אני כתבתי על הטכנולוגיה הדיגיטאלית ולא על ניופורס, מרשימים זה דבר אחד- חוסר מוזיקאליות ומכאניות זה משהו אחר.

לא בטוח שהכוח המיחשובי של הדור הנוכחי יפתור את הבעיה (ויצא לי לשמוע גם DIY עם צ'יפים מתקדמים מאוד וספקי כוח / כבלים שלא בשימוש חברות מסחריות), צריך להמתין.

רביעית, ועדיין אבוא לביקור- כדי לקטול את המגבר ולבאס את איל עד הסוף, ולא תקבל את חוות דעתי האמיתית לעולם- כי אני מונע ומופעל מאינטרסים של עופר שחורי, אמיר ארמה, ערן, יאיר תמם וכדומה.

אם הם קוראים את הטענות של איל- הם מיד מבקשים אישפוז מרצון עקב התקלות במציאות חלופית הזויה.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
ישראל היקר

אתה נשמע כמו ילד שאוהב לעשות NAME DROPPING.

את כל המכשירים שציינת בגאווה, ועוד הרבה יותר מהם, כאלה שבחיים לא תשמע, אני מכיר מצוין.

האם חלקם טוב יותר ממגברי NUFORCE? אולי. אבל בפי כמה וכמה ממחירם. האם מגברי מנורות מסוימים ישמעו טוב יותר? כן, אז מה? ה - NUFORCE יעבוד עם רמקולים קשים לדחיפה ששום מגבר מנורות נורצלי לא יזיז.

זה לא משנה את העובדה שה - NUFORCE הושווה ללא מעט מגברים טרנזיסטוריים מצוינים, רובם יקרים ממנו פי כמה, והיה העדיף - הן לדעתי, והן לדעת מי שנכח במקום.

עדיין לא ציינת מאיפה הגיע המגבר שנשמע כל כך רע, ולדעתי אם הוא נשמע כ"כ רע המדובר באקזמפלר לא תקין שמסתובב כבר חודשים אצל סוחרים.
מדוע אתה חושש לציין מאיפה הגיע המגבר הזה? זה יהרוס לך את התיאוריות.

ועוד משהוא: אם המדובר בזוועה כזו (שנשמעת רע יחסית ל - CI שגם הוא נשמע רע, כלומר רע בריבוע) איך זוכים ה - NUFORCE לכל כך הרבה פרסים ותארים? עשרות כתבות יוצאות מהכלל לא באות ברגל - ואף כתב מכובד לא היה נותן את פרס מגבר השנה למגבר הזוועתי שאתה מתאר.

מסקנה - אתה לא מכיר את המכשיר, ידידי היקר.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אייל פור, אתה בהחלט גלשת כאן להבעת חוות דעה על מוצריך, אבקשך להפסיק כאן, לפני שאצטרך להתערב.
תודה.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
איל

אתה מכיר מצויין ציוד ? מאיפה ? מתערוכות או שמא מאיזה טרייד אין של מכשיר בסיסי מהחברות המדוברות.

חוץ מדר-זל עם הכל 'שיחקתי' בידיים- ועם הציוד היקר של אותן חברות, כולל השוואות לעוד עשרות חברות שיצא לך 'ללטף' בתערוכות ולחלום בלילות.

לא בטוח שתחרות 'למי יש יותר גדול' בין סוחר ציוד בסיסי, לאלי, תסתיים איך שאתה מצפה- גם בעוד עשרות שנים לא תצליח להרכיב סטים שאני הייתי שותף פעיל להקמתם.

אבל, אתה מוזמן לנסות ?

ולסיפור המגבר הלא תקין שמסתובב בשוק- יש 'זקן' בן 1,000 שנים. שדעתך תנוח- אלו היו שניים שונים.

ומה שהיה אצלך בתערוכה היה לא תקין ?- כי שמעתי גם אותו עם אדיופילים 'קצת' ותיקים בתחום, ואותה תוצאה זוועתית היתה שם (ולא בגלל הרמקול- הוא דווקא לא רע בכלל).

אז מה לעשות- אני כן מכיר את המכשיר והוא 'זבל' לטעמי.

לא נורא, העיקר שילדי הרסיברים והשינדאק היו מרותקים מהצליל בתערוכה- ובכלל שאתה מחבר אותם לטראינגלים, חלום אדיופילי במיטבו.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
אויש דיון חסר טעם ברמות על.
IL אני לא יודע מי אתה אבל הגישה הזו היא ישראלית מדכאת ביסודה.

תגיד לנמר שיתחדש ותשתוק!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
חבל il1 שעדיין לא הפנמת כי צורת הביטוי שלך שגולשת להעלבות אישיות מסיטה את הדיון לכיוונים לא רלוונטים, יוצרת רגשות שליליים ומונעת מהקוראים להתייחס לתובנות שאתה מנסה להעביר.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
il1 - איל פור קיבל כעת בקשה מפורשת ממנהל האתר (ליאור) לא להמשיך בדיון הזה כאן
אז מה אתה מצפה שהוא יענה כעת ?

כמו כן כאחד ששמע את המערכת של נמר אני ממליץ לך בחום לקבל את ההזמנה של נמר לשמוע את המערכת - אני בטוח שתקבל שם גם קפה (יש לנמר גם מכונת קפה חדשה).

aloni

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
0
אם לא איכפת לכם אני גם מעוניין להשתתף בריב.

תודה.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אלוני נראה לי שכעת זה כבר מאוחר מידי לכך

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אלוני, יאללה כנס.

איל, בנושא הביקורות שציינת, מהניסיון הקצר שלי חלקם מאוד לא אמיתיות.
כשאני רואה מתקפת ביקורות כמו שעשו לניופורס ל- CIA וגם לרמקול האגדי VR2, אני מתחיל לחשוד.
אמר לי אדם שאני מאוד מכבד, שה- CIA נשמע כמו VAC, אז לקחתי אותם הביתה והם נשמעו כמו פקאקט.
היום אני יכול להגיד שנקרעתי מהביקורות על ה- VR2, הבאתי הביתה, ומה אני יגיד לך................ :rolleyes:
ויש דוגמאות נוספות.

ל- IL, אין מצב ש- CIA נשמע יותר טוב מ- TACT (אלא אם חובר עם PRE ביוני), בבקשה שיעלה איתי ויאשר את אבחנתך.
אורי ו, קבוצת התמיכה ונערות העידוד עברו פורום, פה דווקא מתדיינים ולפעמים גם מתווכחים.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
אורי

ההבדל ביני לבינך הוא לאן אתה חותר להגיע, אתה רוצה להיות שילוב של חנה בבלי (ברכות לנמר) לאוהד כדורגל (תשתוק), אני חותר לדיון באדיופיליה.

ההבדל הקטן הזה יוצר מצב שנמר מתייעץ איתי טלפונית תכופות- כולל הערב, והנה 'סקופ' בשבילך: נמר לא ירכוש את המגבר.

הוא ילך עם עצתי- זוג מונו בלוקים דיגיטליים יד שניה או שני מגברי מנורות לבס, ושני מגברי מנורות למיד / גבוהים, ותיאום בפרה או בדרכים אחרות.

אז היה שווה 'לפתוח את הפה'- או לשלוח לו את דברי ההבל שאתה מבקש ?

לשאר תשובה אחרי מקלחות הילדים

Vandoren

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תוכל להביא רובים

ליריות שמחה באויר בסולחה שיעשו בבית של נמר (רצוי בחוץ, אחרי או לפני המטוס הבא), אחרי הקפה והנרגילה. אולי האירוח הבדואי החם שלו עושה להגברה הדיגיטלית סאונד שונה. :D

Vandoren

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תגובה כפולה, סליחה.

ALMA

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
למה אתם קוצפים??

דבר אחד אני יודע וזה שהמערכת של נמר נשמעת נפלא
הגעתי אליו לצורך מסויים וקיבלתי אירוח למופת כולל קפה
הסברים מלומדים וסבלנות אין קץ.

איל פור

עוסק בתחום
מעורבות
2
נקודות
38
בהתאם לבקשת ליאור,

לא אמשיך לכתוב לגבי המגבר הספציפי - האמת, כל מה שיכול עוד להכתב הוא חזרה מיותרת על דברים שנאמרו.

ול - IL, אני מציע שתשתה כוס מיים קרים, ותרגע עם איזו רביעיית מיתרים במערכת שלך. ההתפרצויות שלך בדיון הזה נראות רע. אני מקווה שבחיים האמיתיים אתה מתנהג אחרת.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אילן.

יכולה בהחלט להתאים התיאוריה שלך בתקווה שמגברי המנורות יחזיקו וישלטו ברמקול שלי.

כמובן שאני מעריך את דעתך ואתה יודע זאת, אני מתייעץ איתך מידי יום ואני חושב שלמרות זאת השליטה של הדיגיטלי בתחום הנמוך יכולה להשפיל לא מעט מגברי מנורות {ויצא לי לשמוע לא מעט כאלה}. מה שכן הצעת דבר מדהים שלא חשבתי עליו קודם. מגבר דיגיטלי לתחום הנמוך ומגבר מנורות חם למיד והטויטר. את זה נראה לי שיהיה שווה לאמץ.

לגבי הניופורס נראה לי {ורק נראה לי ... לא שמעתי עדיין את הצעתך על המערכת} שיהיה קשה לעבור אותו בשליטה.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
נמר

אני לא דן בתיאוריות- אני מנסה לתת עצות פרקטיות.

ישנם שני שילובים אפשריים בביאמפינג, והרמקול שלך מחייב ביאמפינג:

אחד, שני מגברי סטריאו או ארבעה מונובלוקים כולם מאותה תוצרת, זו התצורה הקלה להתאמת מגברים בפרה.

השני, מגברים שונים לבס- ולמיד / גבוהים. שם היתרון של הדיגיטליים בבס מכריע אבל ההתאמה מחייבת שני פרה או דרכי איזון אחרות.

כל מה ששוחחנו עליו זה שיש הבדל בתוצאה בין זוג מונובלוקים דיגיטליים לסט של PASS LAB - ואת ההבדל ניתן לצמצם בדרך יותר יצירתית.

ואיפה כל המבקרים בביתך 'שמהללים' את התוצאה כאילו הגעת לפסגת הצליל של הרמקול- ורק שהתחלתי לנתח איתך את תחושת החסר שלך מיד יכולתי 'לנגוע' בנקודות שמקשות עליך לקבל החלטה.

ולך תסביר לכל באי הפורום שסקרתי איתך עשרות אופציות במספר שיחות לא קטן (וכמעט עם כל ציוד שהגיע לביתך)- ובכולם רק העלתי שאלות מנחות למה אתה חש / רוצה להגיע, ולא אם אני אתרשם מהצליל אצלך או אשתה קפה מהמכונה החדשה שלך.

ALMA

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
6
לא נעים כאן

(N)

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור