צעד לפני הנחלה - עידכון שידרוגים אחרונים.

מצב
הנושא נעול.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,604
נקודות
113
אהלן נמר,ברשותך כמה מילים על היתרשמותי
מהאזנה למערכת ,לאחר שנפל בחלקי הפוקס
לשמוע אותה אתך בפעם הראשונה לאחר שהורכבה.

אני לא אקשקש הרבה ואציין שלאחר האזנה
של בערך ארבע שעות יצאתי מביתו של נמר
עם תחושה של סאונד"מושלם".ארבע שעות
שאפילו לא דקה אחת משהוא היפריע לי,כל מה
שנח על הפלטה נוגן לטעמי בצורה חלקה ומושלמת.
הסינרגיה בין החלקים של המע' לדעתי כרגע מושלמת,
פשוט כיף לישמוע.תקליט של לואיס ארמסטרונג "KING OLIVER"
בהוצאה של אודיו פידלטי,נתן לי תחושה שעוד רגע
אני נוגע בזמר. הכלים נישמעו כל כך אורירים הכל
טיבעי כאילו זה קורה עכשיו .גיטרה של אלדי מיולה,
כל מיתר מיתגלגל באויר ואין בעיה לזהות כל מיתר ומיתר.
אין גלים עומדים הכל זורם בכל סוג של מוזיקה.
המגברים שולטים ברמקול ביד רמה והרמקול מבצע כל
מה שנדרש ממנו.היות ושמעתי את הרמקולים של נמר,
כשלוש פעמים, בהפרשי זמן גדולים יחסית לתקופה שהם נימצאים אצלו,
יש לי הרושם שפרט לאלקטרוניקה המצוינת שהוא בנה
מסביב למע',הרמקולים האילו היו זקוקים להרבה זמן
בריק אין .שוב זו תחושה אישית בלבד.יצאתי מביתו של
נמר בשעה 01,30 באותו יום והלכתי לביתי ברגל.מרחק
של בערך 1.5 ק"מ ואני חייב לציין שכל הדרך הביתה
לוותה בתחושה ששמעתי מע' מצוינת.

תתחדש ושרק תהנה.(ורד)(ורד)(ורד)

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
(Y)

Vandoren

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
הקדם שלי חם, הרמקול חם, הפטיפון ... טוב נו לא צריך להוסיף - הוא חם. ההגברה הדיגיטלית פשוט מאזנת את המערכת, הרי להדליק מזגן תנור חימום ואח זה חם - אבל חם מידי.

תודה על הפירגון חברים.

אתה גם עושה צעד בכיוון הנכון מבחינה אקולוגית (חיסכון בצריכת חשמל בהגברה דיגיטלית), אבל זה כבר לדיון אחר ובטח לא השיקול המרכזי כאן :rolleyes:.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
האמת היא שאף פעם לא שמתי לב לחשבון החשמל שאני מקבל, יכול להיות שהמגבר הקודם השפיע המון על החשבון אך אתה צודק - זהו אינו שיקול.

לגבי המגברים אני עדיין לא סגור ב-100% אך בהחלט אוהב את התוצאה, יכול להיות שאשמע עוד מגבר או שניים על מנת להיות סגור על הניופורס המדהים הזה.

Ozen

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
18
וואו נמר, הספקת המון בקצת זמן - תתחדש!!!
למרות שאני תמיד אתגעגע לRPM5 (לא שלNOTINGHAM חסר בעיצוב)... :)

בהמשך השבוע אני אבוא לבקר (אם סיימת את כל השדרוגים) ;)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
נכון לעכשיו סיימתי - אתה מוזמן.

diz1

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
0
תתחדש ותהנה

אני בטוח שהגעת לתוצאה מצויינת , לאחר הדרך המדודה והחקרנית שעשית.
אשמח בהזדמנות להטריד אותך בביתך.
מהו הראש של הפטיפון?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
תודה גידי. תטריד חופשי אני כבר שנה מבקש ממך לבוא.:כועס:

לגבי הראש- בינתיים זהו האורטופון סמבה. כרגע אני מתלבט בין השלטר 9000 לבין האורטופון ג'ובילי ששמעתי שהוא מצויין.

בנוסף קיבלתי לינק משלמה {Z.S} לאתר מעניין שבודק איזה ראש יכול להתאים למשקל הזרוע שלי.

http://www.cartridgedb.com/ יכול להתאים למחפשי הראשים וכמובן שאינו יכול להחליף האזנה ועיצות מנסיונם של אחרים.

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
אהלן נמר,ברשותך כמה מילים על היתרשמותי
מהאזנה למערכת ,לאחר שנפל בחלקי הפוקס
לשמוע אותה אתך בפעם הראשונה לאחר שהורכבה.

אני לא אקשקש הרבה ואציין שלאחר האזנה
של בערך ארבע שעות יצאתי מביתו של נמר
עם תחושה של סאונד"מושלם".ארבע שעות
שאפילו לא דקה אחת משהוא היפריע לי,כל מה
שנח על הפלטה נוגן לטעמי בצורה חלקה ומושלמת.
הסינרגיה בין החלקים של המע' לדעתי כרגע מושלמת,
פשוט כיף לישמוע.תקליט של לואיס ארמסטרונג "KING OLIVER"
בהוצאה של אודיו פידלטי,נתן לי תחושה שעוד רגע
אני נוגע בזמר. הכלים נישמעו כל כך אורירים הכל
טיבעי כאילו זה קורה עכשיו .גיטרה של אלדי מיולה,
כל מיתר מיתגלגל באויר ואין בעיה לזהות כל מיתר ומיתר.
אין גלים עומדים הכל זורם בכל סוג של מוזיקה.
המגברים שולטים ברמקול ביד רמה והרמקול מבצע כל
מה שנדרש ממנו.היות ושמעתי את הרמקולים של נמר,
כשלוש פעמים, בהפרשי זמן גדולים יחסית לתקופה שהם נימצאים אצלו,
יש לי הרושם שפרט לאלקטרוניקה המצוינת שהוא בנה
מסביב למע',הרמקולים האילו היו זקוקים להרבה זמן
בריק אין .שוב זו תחושה אישית בלבד.יצאתי מביתו של
נמר בשעה 01,30 באותו יום והלכתי לביתי ברגל.מרחק
של בערך 1.5 ק"מ ואני חייב לציין שכל הדרך הביתה
לוותה בתחושה ששמעתי מע' מצוינת.

תתחדש ושרק תהנה.(ורד)(ורד)(ורד)
נמר,
תתחדש ותהנה מהשידרוגים האחרונים !
נראה כי הפוסט הנ"ל אומר הכל על איכותה של המערכת...
האם תוכל לתאר את התרשמותך מהפרה של DENSEN ? (גם אני בשלב של חיפושים לקדם-מגבר...)
הנאה רבה מהמוזיקה (ורד)

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אחרי שבחנתי לא מעט קדמים על המערכת שלי הגעתי למסקנה שהשקיפות שלו והדיוק שלו הם מהטובים ביותר שיצא לי לשמוע על המערכת שלי בתקציב שלי. היתרון הבולט שלו הוא בפלטיות מוחלטת ואינו מדגיש דבר, הכל יושב כמו שעון והצליל נשמע בהתאם.

אומנם אינני אוהב את העיצוב שלו כלל אך אין ספק כי הוא עושה עבודה מדהימה.
המבה ותמונת הסטריאו ב-DENSEN היא מצויינת וסוף סוף הרמקול הענק שלי נעלם בחלל ויוצר תחושה של ריחוף. השילוב שלו עם שאר המערכת פשוט גורם לי לצמרמורת.

גילוי נאות: הקדם הזה של DENSN הגיע אלי לצורך סקירה, כיוון שהצליל פשוט כבש אותי החלטתי לרכוש אותו ולא לבצע את הסקירה! לכן אם רכשתי כנראה שאם הייתי עושה סקירה היא הייתה מאוד מפרגנת.

שוב תודה רבה לעודד בן יקר על השירות והיחס.

מה שהייתי ממליץ לשמוע מולו הוא קדם מגבר של מודרייט שאודיופריק מיבא שנישמע מצויין ובאותה רמת פירוט ושקיפות אך שונה באופי הצליל.

aviv007

אוהב את התחום
מעורבות
88
נקודות
28
קראתי דברים טובים על המודרייט אך הבנתי שהוא עלול להיות מעט על הצד "הבהיר" של הסקאלה,או שהשפופרות המקוריות שמגיעות איתו אחראיות לכך..?

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
החלפת מנורות משפיעה מאוד על הצליל של הקדם, אני אישית הייתי מתאים לו מנורות NOS חמות יותר ממה שיש לו בסטנדרט.

האמת היא שאני אישית לא ניתקלתי בבהירות יתר מצידו אם כי הוא אוורירי ובהיר, אך לא חשתי עייפות ממנו.
הDENSEN הוא יותר על הצד החם בסנרגיה עם המערכת שלי למרות שהוא טרנזיסטורי.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
לנמר

הערה כוללנית על מגברים דיגטליים, ללא קשר למערכת ספציפית כזאת או אחרת.

יצא לי לשמוע 3 סוגים שונים, ולשוחח עם אנשים שאני מעריך את 'שמיעתם' על מספר מגברים דיגיטליים אחרים.

בכולם, ללא יוצא מהכלל- ולדעת כל העמיתים לשמיעה / שיחה- מתגלות שתי תופעות מהותיות:

1. 'עולם חדש' בכל הקשור לשליטה ופירוט בבס- שיפור משמעותי לעומת מגברים במחירים שפויים, והתקרבות / שוויון לביצועי מגברים יקרים.

2. 'קטסטרופה' במיד, ומכאניות בגבוהים- הדרדרות משמעותית לעומת מגברים 'ישנים' טובים (מבלי לפגוע בסט הקודם שלך).

וזו תופעה שמאפיינת את כל המותגים ללא יוצא מהכלל- וההבדלים שקיימים בין המותגים זניחים לצורך הדיון הכללי.

מאחר ולא ישבנו ביחד בהשוואות שביצעת- אני יכול רק לתהות מה היו הביצועים של הקנדידאטים האחרים, אם הם לא האפילו על ביצועי הדיגיטאליים בתחום המיד / היי.

זה לא סביר שביצועי הדיגיטאלי התקרבו ל: PASS LAB או VTL שאני יודע ששמעת בביתך, זו לא אותה ליגה.

אני מבין את ההתלהבות מהמופע המרשים הראשוני (וגם אני התלהבתי ביומיים הראשונים- עד שהתחלתי לשבת ולהשוואות למגברים אחרים). אבל חכה עוד כמה שנים עם הטכנולוגיה הדיגיטאלית.

הטכנולוגיה הדיגיטאלית בטוח תישתפר לאין שיעור מהיום- והיא כנראה תשמע מדהים בעתיד, כרגע היא ממלאת את יעודה ברסיברים לקולנוע בייתי- לא מעבר לכך.

עצה לי:
א. מגברים דיגיטליים עדיין לא 'שם', לך על מגבר 'רגיל' (מנורות או טרנזיסטורי, לטעמך).
ב. תישתדל לקנות מאותה חברה פרה ופאווריים- זו הדרך הבטוחה להימנע מאי התאמה, אפילו הקלה ביותר, ביניהם.

נראה לי שאתה רוצה להשלים מיידית את המערכת, סבלנות לא תזיק. ככל שתמהר להחליט- כך תשדרג יותר מוקדם בעתיד.

בכל מקרה מזל טוב על הפטיפון, תתחדש.

Sonus

חבר משקיען
מעורבות
2
נקודות
0
לנמר

הערה כוללנית על מגברים דיגטליים, ללא קשר למערכת ספציפית כזאת או אחרת.

יצא לי לשמוע 3 סוגים שונים, ולשוחח עם אנשים שאני מעריך את 'שמיעתם' על מספר מגברים דיגיטליים אחרים.

בכולם, ללא יוצא מהכלל- ולדעת כל העמיתים לשמיעה / שיחה- מתגלות שתי תופעות מהותיות:

1. 'עולם חדש' בכל הקשור לשליטה ופירוט בבס- שיפור משמעותי לעומת מגברים במחירים שפויים, והתקרבות / שוויון לביצועי מגברים יקרים.

2. 'קטסטרופה' במיד, ומכאניות בגבוהים- הדרדרות משמעותית לעומת מגברים 'ישנים' טובים (מבלי לפגוע בסט הקודם שלך).

וזו תופעה שמאפיינת את כל המותגים ללא יוצא מהכלל- וההבדלים שקיימים בין המותגים זניחים לצורך הדיון הכללי.

מאחר ולא ישבנו ביחד בהשוואות שביצעת- אני יכול רק לתהות מה היו הביצועים של הקנדידאטים האחרים, אם הם לא האפילו על ביצועי הדיגיטאליים בתחום המיד / היי.

זה לא סביר שביצועי הדיגיטאלי התקרבו ל: PASS LAB או VTL שאני יודע ששמעת בביתך, זו לא אותה ליגה.

אני מבין את ההתלהבות מהמופע המרשים הראשוני (וגם אני התלהבתי ביומיים הראשונים- עד שהתחלתי לשבת ולהשוואות למגברים אחרים). אבל חכה עוד כמה שנים עם הטכנולוגיה הדיגיטאלית.

הטכנולוגיה הדיגיטאלית בטוח תישתפר לאין שיעור מהיום- והיא כנראה תשמע מדהים בעתיד, כרגע היא ממלאת את יעודה ברסיברים לקולנוע בייתי- לא מעבר לכך.

עצה לי:
א. מגברים דיגיטליים עדיין לא 'שם', לך על מגבר 'רגיל' (מנורות או טרנזיסטורי, לטעמך).
ב. תישתדל לקנות מאותה חברה פרה ופאווריים- זו הדרך הבטוחה להימנע מאי התאמה, אפילו הקלה ביותר, ביניהם.

נראה לי שאתה רוצה להשלים מיידית את המערכת, סבלנות לא תזיק. ככל שתמהר להחליט- כך תשדרג יותר מוקדם בעתיד.

בכל מקרה מזל טוב על הפטיפון, תתחדש.

מסכים מילה במילה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא שמעתי מגבר דיגטלי שעשה מוסיקה...
כמו שאמר IL, מיד שטוח לחלוטין, בלי עושר או עניין.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
נקודה כאן שנמר שומע מערכת אנלוגית (מקור אנלוגי) ומכניס מגבר דיגטלי, על הנייר זה אמור להיות טעות גדולה - בפועל במציאות זה נשמע יושב טוב מאוד בצורה מפתיעה

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
נקודה כאן שנמר שומע מערכת אנלוגית (מקור אנלוגי) ומכניס מגבר דיגטלי, על הנייר זה אמור להיות טעות גדולה - בפועל במציאות זה נשמע יושב טוב מאוד בצורה מפתיעה

מה הקשר בין מקור לבין מגבר לבין טעות? - אין חוקים ואין קשר

נשמע טוב מאוד - זה דבר יחסי.

il1

מושעה
מעורבות
0
נקודות
16
כרמי

יושב טוב ביחס למה ? האם זה יושב טוב ביחס / השוואה ישירה ל PASS LAB או VTL ?

יצא לי לשוחח 'קלות' עם נמר על הנושא- אני אתן ניחוש 'מושכל'- שלא יהיה רחוק, אולי, מדעתו של נמר: לא.

לעשות השוואה למגברי שינדאק זו לא ממש השוואת עומק איכותית- והרמקול של נמר הינו האקוויאלנט לרמקולים של 12K עד 15K מתוצרת חברות שאינן סיניות.

האם רמקול של חברה אירופאית מעל 12K היית בוחן עם שינדאק- תרשה לי לנחש שלא בטוח, ואם כן, זה לא היה הרפרנס לבדיקת איכות למגבר דיגיטלי.

הרצון לסיים את מלאכת ההרכבה 'מטריף' את כולנו, גם אם ברור לנו שמיידית הפריט מיועד לגירוש / שידרוג. ומה שניסיתי להגיד זה עדיף לחכות מלשדרג מיידית.

ואין שום בעיה עם מערכת קומפלט (כולל רמקולים) דיגיטאלית שתחובר לפטיפון.
(הלוואי ותגיע כבר וניפטר מכל 'הבהמות' בסלון)

מצב
הנושא נעול.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור