אני רק יכול לספר לכם את הסיפור הזה ,כי סביר להניח שלחלק זה סיפור לשבת ולחלק זה יכול להיות חיזוק מה לעמדותיו.וכל ההקדמה הזו כי ,איני נוהג להשתתף בדיונים שכאלה...
יש לי אח שצעיר ממני ב 7 שנים ושמו ישי זבדה.
אחי שלא במתכוון בנה את ביתו בשכנות ליד מר מרדכי בעלים של מורל בנ"צ.
אחי לא אדיופיל בעליל...אבל המוצרים שהוא רוכש ,כשהוא רוכש ,בד"כ הם מוצרים מהשורה הראשונה או לפחות לא מוצרי המונים הן מבחינת התקציב והאיכות.אם זה טוב או לא ,לא יודע.... מוצרי תאורה,מטבח,סלון,חומרי בנייה וכד'....
מכיון שגדל שנים בבית ששומעים בו מוזיקה והגיע זמן מערכת סטריאו .יצר קשר עם אדון מרדכי (בלי ידיעתי) שכבר נעשו ידידים עם הזמן.וכמובן רכש רמקול של מורל ,אחד מתחת לפייט ליידי.אמרנו כבר לא מוצר המוני ואינו אדיופיל בעליל ואם טוב או לא? אמרנו.
כל זה היה זמן מועט לפני התערוכה של דטאון.
ואז שאלתי אותו אם הוא מעוניין להגיע לתערוכה של קולנוע ביתי ,סטריאו,דג'אטים וכאלה...התלהב הבחור ,הלכנו.
טיבעי נכנס לחדר של מורל ושמע מורלים מתחת לשלו עם יותר נוכחות,מלאות,סאונד גדול משלו בקיצור טוב משלו.(משווה רק למה שהיה אצלו בבית ולא לעומת חדרים אילו ואחרים)
כמובן המורלים היו משודכים לפליניוס גדול ולא לאיזה רסיבר קולנוע ביתי שיש לו....
ניגש אחי לבחור ממורל ושאל אותו איך זה כך אצלך ואצלי לא? ואז עלה כמובן נושא ההגברה.
ופה אחי תרם אותי משימה.שאלתי תקציב וכמה אפשר למתוח הגומי...
היה ברור שזה הולך להיות משולב שצריך להחזיק את המורלים ושנישאר ירושה לילדים.
לבסוף הוחלט ונקנה.
ושהגיע לביתו היו ברשותי שני זוגות אינטרקונקט.
זוג של אודיומיקה וזוג של סטלס.
חיברנו המגבר ונתנו לו לעבוד כשעה ,בינתיים הלכנו לאכול...
כשחזרנו אמרתי לו שישב וישמע.חיברתי את הזוג הראשון שמע את אותו טרק שלוש פעמים.
חיברנו את הזוג השני 4 שניות החליט מה מהם.
ולהגיד לאחי לשלם בסביבות 10kשח לזוג חוטים לפני שלושה חודשים....היה מסלק אותי מהבית..
שבת שלום.