יאללה אליפות,כן הכי טוב לשמוע בחדר אצלי עם האקוסטיקה ולראות למה אני הכי מתחבר.יש חנות כלשהי שאפשר לתת צי'ק עירבון ולנסות מגבר סטריאו?
עדיף עם דאק בנפרד נכון?
דאק של לקסמן עם מגבר סטריאו של לקמן יכל להיות נראה לי סבבה עם הפוקל,מה אתה חושב?או שזה יהיה יותר מידי סאונד שקוף..
אין כזה דבר "סאונד שקוף מדי". מי רוצה לשמוע פחות ממה שיש בהקלטה?
מקסימום, אם רוצים לתקן קצת את מה שהטכנאי עשה (או עולל...) אפשר לשחק קצת עם אקולייזר.
בדאק הייתי משקיע הכי פחות, היתרונות של דאקים יקרים הם סיפוריים לא עובדתיים. יענו, אף אחד לא מצליח למדוד הבדלים, רק לשמוע באופן סובייקטיבי. אני לא מאמין שאפשר לשמוע דברים ששום מכשיר לא מצליח למדוד ושום מבחן אובייקטיבי לא מצליח לאשש את קיומם.
יש כאלה שחושבים אחרת. תחליט לעצמך.
יש היום דאקים מצויינים במחיר שווה לכל נפש שטכנית נמדדים מצויין.
לא יודע מה עומד מאחורי המותג לקסמן היום ולמה הוא מזוכר הרבה. בסבנטיז זו הייתה חברה מפורסמת. לא יודע אם יש קשר בין המותג כיום לחברה דאז.
קודם כל, כמו שכתבתי, הייתי בודק התאמה של מגבר ברמה הטכנית הכי פשוטה, האם הוא מסוגל להניע את הרמקולים שלך. על זה אף אודיופיל לא יתווכח, אם למגבר אין מספיק כוח, הרמקול לא יישמע במיטבו.
תבדוק איזה הספק אתה צריך ויותר חשוב, מה האימפנדנס המינימלי של הרמקולים.
חפש מה ממליץ היצרן להגברה, קודם כל.
לגבי מיקום של הרמקולים, פשוט תשחק עם זה. תהיה מופתע איך הם נשמעים אחרת. אפילו שים שטיח או שמיכה על הקיר או אפילו כרית מאחורי הראש. כל דבר משפיע, כי אנחנו אף פעם לא שומעים את הרמקול נטו, זה תמיד הרמקול פלוס ההחזרים מהמשטחים בחדר (כולל מאחורי הראש, אז גם שינוי של נקודת ההאזנה, אפילו לגובה, משפיע).
חפש את הנקודה בה הם נשמעים הכי טוב.
שחק גם עם ההטייה שלהם כלפיך.
הכל עושה הבדל.