pruym
חבר משקיען
- מעורבות
- 1,888
- נקודות
- 113
מקומית, ניתקתי את הכבל רשת שמחובר לסטרימר, המקור הוא המחשב.רשת מקומית או שרות חיצוני?
מקומית, ניתקתי את הכבל רשת שמחובר לסטרימר, המקור הוא המחשב.רשת מקומית או שרות חיצוני?
מקומית, ניתקתי את הכבל רשת שמחובר לסטרימר, המקור הוא המחשב.
אני רואה המון חוזרים בתשובה בפורום, זה די מדהים כי בסופו של יום מה שאתם מחסירים קבוע מהמשוואה תחת "לא ידוע" זה פשוט אלוהים. אודיו זה אלוהים ואלוהים זה אודיו. הנה, תיקנתי לכם. מאחר ואני אתאיסט, צ'טערת, לא קונה את השיט הזה. עכשיו את אתם בקטע של רק אלוהים ורק אוזניים ורק פסיכו-אקוסטיקה, אז גם הבחור החביב מאד Z-REVIEWS שלא מזכיר את אלוהים ח"ו בסקירות שלו מתמוגג מציוד סיני נפלא שלא עולה כמו רכב יד שניה.תהנה. העיקר שאתה מרגיש טוב עם עצמך שדפקת את המערכת ולא היית צריך להשקיע.
זה בדיוק מה שasr גורם לך ולאחרים להרגיש, בגלל המדידות המכובסות והמכורות מראש.
אתם חושבים שיש קיצורי דרך באודיו ואפשר לקנות מייבאך במחיר של חמור.
מה שהשקעתי, כלל לא רלוונטי.
זה קל מאד, תחזור בתשובה ושים מבטחך באלוהים. בשונה מהאודיופילים, לפחות לך יהיה כיוון למישהו שיודע ובנוסף גם קובע!אישית הייתי מוותר על כל מה שאני יודע עד היום על המקום אם במקום זה הייתי מקבל את כל הידע שיש ואת מה שאני לא יודע עד היום. רק חבל שהחלפה כזו לא ניתנת למימוש... באסה
ברור לחלוטין מיכאל.
הנקודה שרציתי להדגיש היא שהתהום פעורה בין אלה המסתמכים על הנדסה פרופר (שעל פיה בעצם מתכננים ומייצרים ציוד), לבין אלה שמשוכנעים שהידע האנושי הנוכחי בפיזיקה ובהנדסה לא מכסה את התופעות שגורמות להבדלים בצליל הנשמע. האודיופילים שומעים הבדלים בצליל, ולהנדסה אין הסברים לזה במדידות.
הקטע המעניין שתופעה זו ייחודית לאודיו בלבד (למזלנו).
בכל תחום הנדסי אחר, אין תופעה מוזרה כזו, אחרת היינו עדים בעולם לתופעות קשות של אסונות הנובעים מ"ידע לא ידוע" בפיזיקה והנדסה. ביניינם היו קורסים, מטוסים היו מתרסקים ולך תדע מה עוד היה קורה בגלל הדברים "שעדיין האנושות לא גילתה" ולא יודעת למדוד.
אם היינו שכנים הייתה חוסך הרבה כסף על ציוד רשתאז ניתן לסכם את השרשור בשני משפטים:
מי שמבין בבמחשבים ותקשורת מחשבים בטוח שכל כבל תקשורת או סוויץ׳ בשום אופן לא יכול להשפיע בשום צורה על מה ששומעים ברמקולים ואין שום טעם אפילו לנסות.
אלה שלא מבינים כלום בתחום לא פוחדים לנסות להחליף כבל LAN שזה תכלס הכבל הכי פשוט להחלפה, להושיב חבר ולעשות לו מבחן עיוור על מנת להיות בטוחים שהם לא מוסטים מפאת המחיר השערוריתי של כבלים בתחום.
אלה שניסו מדווחים על תוצאות חד משמעיות...
כנראה שזה בא לך טוב להשחיל את העניין של הדת ולהראות כמה אתה נאור ומתקדם, איש העולם הגדול, בעוד מי שדתי מתוסכל וחי במערות.אני רואה המון חוזרים בתשובה בפורום, זה די מדהים כי בסופו של יום מה שאתם מחסירים קבוע מהמשוואה תחת "לא ידוע" זה פשוט אלוהים. אודיו זה אלוהים ואלוהים זה אודיו. הנה, תיקנתי לכם. מאחר ואני אתאיסט, צ'טערת, לא קונה את השיט הזה. עכשיו את אתם בקטע של רק אלוהים ורק אוזניים ורק פסיכו-אקוסטיקה, אז גם הבחור החביב מאד Z-REVIEWS שלא מזכיר את אלוהים ח"ו בסקירות שלו מתמוגג מציוד סיני נפלא שלא עולה כמו רכב יד שניה.
דרך אגב, מייבאך זה מדיד. כבל שעולה לייצר 50 סנט ונמכר ב $500 בגלל וודו שהיצרן טוען אבל לא ניתן להוכיח, זאת פנטזיה יקרה להחריד.
אז צדיק, כבר הנחת תפילין הבוקר?
זה הקיבעון הכי גדול...
בכל התחומים.
בני אדם בכל נקודת זמן בטוחים שהם יודעים מה למדוד ולבחון כדי להגיע למסקנות.
עובדתית, אנו יודעים היום בערך פי 100 על מגוון דברים לעומת לפני 100 שנה, וכנראה שבעוד 100 ידעו בערך פי 100 יותר משאנו יודעים ומבינים היום.
הפלא ופלא, בכל תחומי החיים מוצאים לעיתים קרובות, שמדידות שנעשו בעבר אינן מביאות למסקנות הנכונות או נדרש למדוד בצורה אחרת ו\או נדרשים מדידות נוספות.
זה שאתה חושב שמי שדתי הוא כזה ולא אחר מעיד עליך, לא עלי. אבל אנשים שטוענים שכח מופלא שנמצא מעבר למדע משפיע על ציוד מהונדס מדברים על אמונה ועל דת. משעשע אותי, שלא לומר מאכזב שאנשים מוצאים את אלוהים בכבלים אבל לא בשאר התחומים בחייהם. משום מה המדע שולט ביד רמה במטבח, בעבודה, באוטו, אבל לפתע אלוהים מתגלה באודיו רק שהם לא יודו ויגידו שזאת אמונה בדיוק כמו דת כי זה יגרום להם לצאת שלא כמו שהם רואים את עצמם.כנראה שזה בא לך טוב להשחיל את העניין של הדת ולהראות כמה אתה נאור ומתקדם, איש העולם הגדול, בעוד מי שדתי מתוסכל וחי במערות.
אתה כנראה התבלבלת למי שפנית. אני חילוני. עד לרגע זה חוץ מבלבולי מוח על דת, שבכלל לא קשור לכל מה שנאמר פה, לא כתבת שום דבר בעל משמעות.
אתה מנסה בכל הכוח להצדיק רכישה של פח סיני, שנמדד סביר כי ככה החברה דאגה שיקרה לפני ששלחה לסקירה.
לגבי אותו מטורלל עם מצלמה על הראש שאוכל מקערה ברצפה, לא בבית ספרי.
תרגע, שתה מים. זו לא בושה להודות שנפלת.
יש כמובן טכנולוגיה ותאוריה בבסיס אבל יש הרבה ניסוי ותהיה בהמשך.אז איך חברות הכבילה יודעות לפתח את המוצרים שלהם?
סתם במזל?
אז ניתן לסכם את השרשור בשני משפטים:
מי שמבין בבמחשבים ותקשורת מחשבים בטוח שכל כבל תקשורת או סוויץ׳ בשום אופן לא יכול להשפיע בשום צורה על מה ששומעים ברמקולים ואין שום טעם אפילו לנסות.
אלה שלא מבינים כלום בתחום לא פוחדים לנסות להחליף כבל LAN שזה תכלס הכבל הכי פשוט להחלפה, להושיב חבר ולעשות לו מבחן עיוור על מנת להיות בטוחים שהם לא מוסטים מפאת המחיר השערוריתי של כבלים בתחום.
אלה שניסו מדווחים על תוצאות חד משמעיות...
שוב, המשפטים שלך לא קשורים לכלום. כל מיני משפטים מתחכמים ועאלק ציניים. הרגע.זה שאתה חושב שמי שדתי הוא כזה ולא אחר מעיד עליך, לא עלי. אבל אנשים שטוענים שכח מופלא שנמצא מעבר למדע משפיע על ציוד מהונדס מדברים על אמונה ועל דת. משעשע אותי, שלא לומר מאכזב שאנשים מוצאים את אלוהים בכבלים אבל לא בשאר התחומים בחייהם. משום מה המדע שולט ביד רמה במטבח, בעבודה, באוטו, אבל לפתע אלוהים מתגלה באודיו רק שהם לא יודו ויגידו שזאת אמונה בדיוק כמו דת כי זה יגרום להם לצאת שלא כמו שהם רואים את עצמם.
אני לא מנסה להצדיק דבר. אני קניתי מוצר נפלא שפועל מצויין במשרד ובבית ורואה פחות מוסך מהרכב שלך (שלמרות שאין לי מושג מה הוא, הוא עדיין רואה מוסך, אז תהנה אתה מהפחנוע שלך). דרך אגב, תתפלא לדעת שתשעים אחוז ממה שאתה רואה, חווה ולובש מיוצר בסין, כולל ציוד אודיופילי במאות אלפי ש"ח. אז מי פה חובב פח סיני רק סנוב מכדי להודות?
ולגבי Z-Review, תקרא לו ותעליב אותו ככל שתחפוץ, בינתיים המילה שלו שווה יותר משלך ושלי גם יחד. אז אולי "קצת" ענווה?
אה, והשמיעה הסלקטיבית עם הפסיכו אקוסטיקה שלך "לא בבית ספרי".
אפשר לחבר אותו בלי לחבר את ההארקה?הדברים קצת נגררים למקומות שליליים וחבל.
לטעמי, אנשים לא מדייקים במסקנה שצריך להסיק מאותה בדיקה עיוורת שערכתי ל 2 מאזינים, בין 2 כבלים שונים.
אין מדובר בהשוואה בין 2 כבלי תקשורת "קלאסיים" ולכן אין להסיק מהבדיקה שבוצעה, שאכן יש הבדלים בין כבלי תקשורת (יתכן ויש, יתכן ואין, אך לא ניתן להסיק זאת מהבדיקה שבוצעה..).
הסיבה שאי אפשר להסיק זאת, קשורה לעובדה הברורה שכבל אחד לא יכול להיות מקוטלג כ- כבל תקשורת.
אומנם יש לו יכולות דומות לכבל תקשורת רגיל, אבל בנוסף, יש לו תכונות נוספות, שבעיניי שוללות את הגדרתו כ-כבל תקשורות.
ממתי יש לכבל תקשורת חיבור להארקה? עצם עובדה זו, פוסלת אותו מלהקרא כבל תקשורת ולכן, נערכה כאן השוואה בין שני כבלים, אבל לא בין שני כבלי תקשורת...
רן
כל מה שאני שומע פה זה אדם שמתעקש לא לצאת פראייר על זה שהוא קונה מעגל מודפס (שכנראה גם הוא מיוצר בסין) במחיר של רכב, אז הוא מפעיל דיסוננס קוגניטיבי לשכנע את עצמו שהוא קנה יותר משמן נחשים. עדיין עדיף על להיות נרקומן. שגיונות ודמיון מודרך לא יצליחו לשכנע אותי ולא משנה כמה תשתדל. עם דתיים אני לא מתווכח ככה, הם אנשים מאמינים בבסיסם, אמונה היא חלק מהווייתם. דתיים לא יחרטטו אותי שבסידור הזה יש פחות ג'יטר בתקשורת מול אלוהיםשוב, המשפטים שלך לא קשורים לכלום. כל מיני משפטים מתחכמים ועאלק ציניים. הרגע.
יש כאן לא מעט דתיים שמשאירים לך אבק בכל מה שקשור לאודיו ומדע, במיוחד לקילומטרג' שצברו בציוד.
בינתיים לא הוכחת במאומה כלום ושום דבר. אתה חושב שמדידה היא חזות הכל ואני עדיין ממתין שתוכיח לי מדוע נשמעו הבדלים במבחן העיוור שנערך כאן למעלה.
אם אתה לא יודע, זה גם בסדר. עדיף להגיד לא יודע.
אתה לא צריך להוכיח לי שוב שהסיני שקנית זה ההולי גרייל של עולם האודיו.
תתנסה קצת במערכות כבדות ותחזור לדווח. אם לא יצא לך, זה גם בסדר. עדיף להגיד לא ניסיתי.
אפשר לחבר אותו בלי לחבר את ההארקה?
ממש לא מובנת ההתעקשות שלך לקרוא לכבל שמעביר תקשורת בשם אחר.אני מניח שכן, אבל באותה עת, כל הבדיקות בוצעו בזמן שהכבל חובר להארקה.
אני מסיק כי עצם הצורך בחיבור להארקה, מעיד כי פועל כאן אלמנט נוסף, אשר אינו קשור ואינו נדרש לצורך העברת תקשורת.
העובדה שיש כאן משהו נוסף בכבל הספציפי הזה, בין אם הוא עובד רק עם חיבורו להארקה ובין אם לאו, פוסל אותו מלהקרא כבל תקשורות ולכן, הבדיקה הוכיחה מעבר לכל ספק כי יש הבדל בין אותו כבל, לבין כבל תקשורת קלאסי, אך היא לא הוכיחה, כי קיימים הבדלים בין כבלי תקשורות "קלאסיים"...
רן