סרטון מעניין של Amir מהאתר ASR

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
תחשוב בהגיון אתה בן אדם אינטליגנט , כל רשת האינטרנט היא זבלה ורק הכבל רשת האחרון שתשים בבית בשווי 1000$ יסדר לך את האיכות ? דיי נו לא צריך להיות מומחה בתקשורת רק הגיון בריא , אין סרט כזה
מה משנה כל הרשת, מה שחשוב זה אך ורק אצלי בבית מכיוון שכבר מזמן הגעתי למסכנה שבסטרימינג שומעים הרבה פחות טוב. את המוזיקה שלי אני רוכש ומוריד להארד דיסק בבית וממנו אני שומע. בבליינד טסט ההבדלים מאוד חד משמעיים בין כבלי רשת.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
בכבלים אחרים חשמל, אינטרקונקט, רמקולים של אלפי דולרים הם כותבים חופשי אודיופילי
בכבלי רשת אסור להם
יש מספיק פוצים שיודעים את זה וישמחו להרים להם תביעה ייצוגית
הם לא לוקחים סיכונים, אולי בתגובות זה כתוב ששם יש פחות אחריות, בתיאור מוצר לא

הסקירות שלו מאוד בעיתיות. הוא מקבל דאקים סיניים שהונדסו בוודאות מוחלטת לסקירה לפני שהגיעו אליו.

שים לב לסקירה הזו, שמהנדסי דנון כתשו לה את הצורה, והיא לא שווה את הזמן שביזבז עליה -
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/denon-avr-x4700h-2020-avr-review.14188/

ותראה את המרנץ:
https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/marantz-sr6014-avr-review.14615/

וזה עוד בלי לדבר על הפלישה שלו למדידת רמקולים, בלי שיש לו חדר אנקואי, ושהמדידה יכולה להשתנות מקצה לקצה בחדר אחר.

מה שכן, הוא זרק פצצה בקשר להיי-רז, ולטענתו אחרי המאסטרינג להיי-רז שביצעו חבריו, זה פחות טוב מהמקור 16/44.

תקשיב למקטע מ-1:49:08

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
מה משנה כל הרשת, מה שחשוב זה אך ורק אצלי בבית מכיוון שכבר מזמן הגעתי למסכנה שבסטרימינג שומעים הרבה פחות טוב. את המוזיקה שלי אני רוכש ומוריד להארד דיסק בבית וממנו אני שומע. בבליינד טסט ההבדלים מאוד חד משמעיים בין כבלי רשת.
אין ספק שהכי טוב קבצים
אנחנו ממש לא יודעים מה עושים לנו ספקי הסטרימינג
אני בטוח שכאשר יש עליהם עומס הם מורידים קצבים
אבל הנוחות....

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אין ספק שהכי טוב קבצים
אבל הנוחות....
הנוחות הרבה יותר טובה מאנלוג וקצת פחות טובה מסטרימינג, סה״כ 2 דקות אחרי שהחלטתי שאני מעוניין באלבום יש לי אותו על ההארד דיסק.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
אין ספק שהכי טוב קבצים
אבל הנוחות....
יש מיליון ואחד מאסטרים ואף מאסטר לא דומה למאסטר אחר, במיוחד באלבומים לועזיים.

בזמנו בדקתי כמה אלבומים (עבריים) שיש לי. הורדתי אותם למחשב כקובץ WAV ומשכתי מדיזר את אותם האלבומים גם כ-WAV.

ההתאמה היתה מושלמת מול הסטרימינג ביט מול ביט, אבל הצליל היה שונה כמעט לחלוטין ב-ROON לעומת ניגון בדיזר.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
וזה עוד בלי לדבר על הפלישה שלו למדידת רמקולים, בלי שיש לו חדר אנקואי, ושהמדידה יכולה להשתנות מקצה לקצה בחדר אחר
חבל סתם להשמיץ - הוא מסביר בדיוק איך ואם איזה ציוד הוא מודד

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
הסקירות שלו מאוד בעיתיות. הוא מקבל דאקים סיניים שהונדסו בוודאות מוחלטת לסקירה לפני שהגיעו אליו.
המדידות בסין נוספות לאחר הפרסום באתר שלו כחלק משיווק ולא לפני פרסום הדאק

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
יש מיליון ואחד מאסטרים ואף מאסטר לא דומה למאסטר אחר, במיוחד באלבומים לועזיים.

בזמנו בדקתי כמה אלבומים (עבריים) שיש לי. הורדתי אותם למחשב כקובץ WAV ומשכתי מדיזר את אותם האלבומים גם כ-WAV.

ההתאמה היתה מושלמת מול הסטרימינג ביט מול ביט, אבל הצליל היה שונה כמעט לחלוטין ב-ROON לעומת ניגון בדיזר.
נכון
בכלל אני בטוח ש roon עושים משהו עם המידע ולא שולחים אותו ביט פרפקט אף פעם
גם כאשר אתה חוסם את כל הפילטרים שלהם
אני צריך לשים פעם usb sniffer ולבדוק מה יוצא לעומת מה נכנס

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
המדידות בסין נוספות לאחר הפרסום באתר שלו כחלק משיווק ולא לפני פרסום הדאק
אה? קראת את מה שכתבתי?

תקרא את מה שהוא כותב על הטופינג. כל פעם החברה שולחת לו "בנחמדות" מצידה את הדאק.

נראה לך שהסינים לא יתפרו לו את המכשיר למדידה?

אם זה מחקר מדעי כמו שהוא טוען, שיואיל בטובו לקחת מוצר מדף רנדומלי מאיזה לקוח, ולא משהו שהסינים שלחו לו.

קצת מצחיק שמה שמעניין אותו זה שה-FR אמור להיות שטוח בשביל שזה יהיה רמקול מוצלח. הרמקולים שלדעתו מצוינים נשמעים על הפנים לדעתי, ולא חסרים דוגמאות.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
נכון
בכלל אני בטוח ש roon עושים משהו עם המידע ולא שולחים אותו ביט פרפקט אף פעם
גם כאשר אתה חוסם את כל הפילטרים שלהם
אני צריך לשים פעם usb sniffer ולבדוק מה יוצא לעומת מה נכנס
לא בטוח שזה ROON, לדעתי דווקא התוכנה של דיזר.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83

גם אנשים שולחים לו ולא רק סיניים
לי אין בעיה עם דאקים סיניים ואם הייתי יכול הייתי מחזיר את שלי שעולה יותר מכפול עבור אחד סיני

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
גם אנשים שולחים לו ולא רק סיניים
לי אין בעיה עם דאקים סיניים ואם הייתי יכול הייתי מחזיר את שלי שעולה יותר מכפול עבור אחד סיני
נדיר שזה קורה.

הדאקים הסיניים האלו לא שווים כלום. האמינות שלהם ברצפה. קניתי כמה מהם רק לשעשוע ולהבין על מה ההייפ.

חוץ מזה שזה נשמע כמו פח וחסר חיים - כי מה שמעניין בדאק זה החלק האנלוגי שבא אחרי הממיר וכנראה משהו דפוק שם, כמעט כולם מתו אחרי חודשיים-שלושה.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
נדיר שזה קורה.

הדאקים הסיניים האלו לא שווים כלום. האמינות שלהם ברצפה. קניתי כמה מהם רק לשעשוע ולהבין על מה ההייפ.

חוץ מזה שזה נשמע כמו פח וחסר חיים - כי מה שמעניין בדאק זה החלק האנלוגי שבא אחרי הממיר וכנראה משהו דפוק שם, כמעט כולם מתו אחרי חודשיים-שלושה.
לא יודע מה קנית כי לי היה נסיון בדיוק הפוך Topping או Matrix Audio ממש לא נשמעים פח
ולי הם מספיק טובים והיה לי ועבד מצויין

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
אה? קראת את מה שכתבתי?

אם זה מחקר מדעי כמו שהוא טוען, שיואיל בטובו לקחת מוצר מדף רנדומלי מאיזה לקוח, ולא משהו שהסינים שלחו לו.

קצת מצחיק שמה שמעניין אותו זה שה-FR אמור להיות שטוח בשביל שזה יהיה רמקול מוצלח. הרמקולים שלדעתו מצוינים נשמעים על הפנים לדעתי, ולא חסרים דוגמאות.

מחזק:בעד:

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,677
נקודות
113
לא פעם ולא פעמיים אמרתי ואמשיך לומר,
סטרימינג לאחר השוואות שערכתי, תמיד הורגשו לי נחותות (משמעותית) יותר מניגון SSD או USB (קובץ "ריפ").

לכן לא מחזיק סטרימר ולא אחזיק גם.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
נדיר שזה קורה.

Topping DX3 pro + HiFiMAN HE-4XX באדיבות DROP.COM על שולחן העבודה שלי כבר מעל לשנה עם אפס תקלות ויופי של איכות.
אה, אולי זה היוצא מן הכלל? טוב, אז עוד TOPPING DX3 pro עם Sennheiser HD600 על השולחן בבית מעל לשנתיים. צירוף מקרים? נוסיף עוד מספר Xduoo TA-01 של השכנים בעבודה שעובדים מצויין כבר מספר שנים, חלקם אחרי שדרוג מנורות. זה כבר מעבר לצירוף מקרים, זאת כבר שיטה. יש לא מעט דברים טובים שמתוכננים ומיוצרים לעילא ולעילא בסין.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
לא יודע מה קנית כי לי היה נסיון בדיוק הפוך Topping או Matrix Audio ממש לא נשמעים פח
ולי הם מספיק טובים והיה לי ועבד מצויין
זכית. דווקא אותו דגם של טופינג היה לי ולא עבד מצוין.

חוץ מזה שהוא סירס קשות את הגבוהים, החברה התנערה מכל עזרה שהיא בין אם זה בדרייברים ובין אם זה בתמיכה שהמכשיר שבק חיים.

בי נשבעתי שהחברה לא תכנס אלי יותר הביתה.

קח את ה-RDAC של ארקאם משנת 2010, שעולה היום בקושי 800 ש"ח, ותשמע איך הוא כותש גם באמינות וגם בצליל את כל הסיניים המהוללים מ-ASR.

בקיצור ולעניין, כל ההילולה סביר האתר הזה יצאה מכל פרופורציה.

RoyZx6r

חבר משקיען
מעורבות
412
נקודות
63
Topping DX3 pro + HiFiMAN HE-4XX באדיבות DROP.COM על שולחן העבודה שלי כבר מעל לשנה עם אפס תקלות ויופי של איכות.
אה, אולי זה היוצא מן הכלל? טוב, אז עוד TOPPING DX3 pro עם Sennheiser HD600 על השולחן בבית מעל לשנתיים. צירוף מקרים? נוסיף עוד מספר Xduoo TA-01 של השכנים בעבודה שעובדים מצויין כבר מספר שנים, חלקם אחרי שדרוג מנורות. זה כבר מעבר לצירוף מקרים, זאת כבר שיטה. יש לא מעט דברים טובים שמתוכננים ומיוצרים לעילא ולעילא בסין.
הנה שרשור מעניין על ה-DX3, ועוד מהאתר של הגורו. מדובר באחד הדאקים הכי תקולים שיצא להם מעולם.

https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?threads/dx3-pro-issues.6449/

אבל למה לבלבל אותך עם עובדות? העיקר שקנית ואתה מרוצה.

רק אל תחשוב ש"דפקת את המערכת", כי "חסכת" אלפי שקלים.

אתה מקבל בדיוק את מה שאתה משלם.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
זכית. דווקא אותו דגם של טופינג היה לי ולא עבד מצוין.
אתה מתכוון ל - D90 ?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור