סרטון מעניין של Amir מהאתר ASR

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא אטען שאני או המציג מבינים בצליל, אבל פה מדובר באלקטרוניקה והעברת מידע דיגיטלי. מה שנטען פה זה שאם כתבתי מספר כלשהו בפונט וצבע שונה, על נייר במשקל אחר, כשמאן דהוא יקרא אותו בקול, הערך של המספר משתנה. אפשר את זה ביותר הזוי?

אני מתחיל לחשוב שבבנקים יש רק "מתגים אודיופיליים" כדי שהמספרים בחשבונות לא ישתגעו בכל העברת כספים. צריך לנסות את זה פעם על מנהל הסניף בבנק, "אני לא באמת באוברדראפט, זה הג'יטר אצלכם במתג שגורם לזה להיראות ככה".
יש כנראה כל כך הרבה דברים המשפיעים על איך נשמע המידע המועבר, שבטוח לא אתה ולא ההוא יודעים או חושבים על כולם

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
הנה, זה סרטון יותר קצר, ועוד מפול עצמו שעוסק בשמן נחשים :)::

זה סרטון מפגר וטרחני, כיאה לערוץ שלו, שלוקח 6:37 מהחיים כדי להגיד דבר אחד, שאף אודיופיל לא מערער עליו:
שהמידע שיוצא משירות הסטרימינג מגיע כמו שהוא, ביט לביט, למכשיר הקצה. הנה. קראנו את זה ב- 7 שניות. אולי לנמר יקח 10 כי הוא מעדיף פטיפונים.

מתי נפנים שזאת לא מהות השיחה? אף אודיופיל ששומע הבדלים בין כבלי רשת מעולם לא טען שהדאטה משתנה בדרך אם הסוויץ' רע, אך נשאר בשלמותו אם הסוויץ' טוב.

אז מה נשאר? נשאר תדר דגימה יציב יותר, שגם בסוויצ'ים הוא חשוב. נשאר ספק חשמל טוב יותר, שתורם גם ליציבות השעון וגם לפחות רעש על הקו. וזה נאמר מפי הדיוט שלא מבין דבר בדיגיטל, וחצי דבר בחשמל.

אז ברשותכם, אפשר להעלות קצת את רמת הדיון?

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
אפשר להשקיע באקוסטיקה, רמקולים, לא יודע, לא חייבים כבל רשת ב-300 יורו :)
זה לא משחק לפי כללים של רוזי1 או itay123
רק עדכון להודעתך, חובה להשקיע באקוסטיקה ורמקולים, חשוב מאוד מאוד להשקיע בחשמל והעמדה, חשוב מאוד להשקיע בכבלים.
מי שקצת עם ניסיון מבין שכל דבר משפיע, ברמה כזאת או אחרת.
תלוי להיכן רוצים להגיע.
מיכאל, ממש לא בקשתי ממך או אחרים לקנות כבל רשת ב 300 אירו.
מצד שני, אני בהחלט יכול להמליץ על כבל רשת ב 1000 דולר :שתוי:

ariekarp

אוהב את התחום
מעורבות
119
נקודות
43
לא אטען שאני או המציג מבינים בצליל, אבל פה מדובר באלקטרוניקה והעברת מידע דיגיטלי. מה שנטען פה זה שאם כתבתי מספר כלשהו בפונט וצבע שונה, על נייר במשקל אחר, כשמאן דהוא יקרא אותו בקול, הערך של המספר משתנה. אפשר את זה ביותר הזוי?

אני מתחיל לחשוב שבבנקים יש רק "מתגים אודיופיליים" כדי שהמספרים בחשבונות לא ישתגעו בכל העברת כספים. צריך לנסות את זה פעם על מנהל הסניף בבנק, "אני לא באמת באוברדראפט, זה הג'יטר אצלכם במתג שגורם לזה להיראות ככה".
אז זהו שכולם מסכימים שהדטה נשאר שלם ומדויק ולא חשוב באיזה מתג אטרנט אתה משתמש. עם זאת,נטען שיש הבדלים שמיעים בין שני מכשירים שונים שמעבירים דטה שלם ולא פגום. כאן התשובות של ה"מודדים" נגמרות. אין ל"מודדים" הסבר איך זה קורה. ואודיופילים כן שומעים את ההבדלים... :מבולבל:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
אז זהו שכולם מסכימים שהדטה נשאר שלם ומדויק ולא חשוב באיזה מתג אטרנט אתה משתמש. עם זאת,נטען שיש הבדלים שמיעים בין שני מכשירים שונים שמעבירים דטה שלם ולא פגום. כאן התשובות של ה"מודדים" נגמרות. אין ל"מודדים" הסבר איך זה קורה. ואודיופילים כן שומעים את ההבדלים... :מבולבל:

אכן, ההשפעה מאוד מהותית כשהכבל בחוץ ולא מחובר
אני מניח שלא ראית את הסרטון

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
תפסיקו לנסות להסביר את זה טכנית
כל מי שמקשקש כאן על גיטר, שעון, בידוד ושאר הסברים טכנים מדבר שטויות ואין לו מושג מהחיים שלו
אתם שומעים הבדלים , תקנו ותהנו ואני לא ציני
למה? אין הסבר
בטח לא טכני

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
תפסיקו לנסות להסביר את זה טכנית
כל מי שמקשקש כאן על גיטר, שעון, בידוד ושאר הסברים טכנים מדבר שטויות ואין לו מושג מהחיים שלו
אתם שומעים הבדלים , תקנו ותהנו ואני לא ציני
למה? אין הסבר
בטח לא טכני

כן, אבל הקטע שהוא מסביר ומוכיח שהמכשיר שהוא בדק (שני מכשירים למעשה) לא עושים כלום, להבדיל ממה שהיצרן מצהיר -- והצהרה של היצרן היא טכנית.
אני לא קונה מוצר כשמשקרים לי

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
למה? אין הסבר
בטח לא טכני
לא יודע איך להגיב לך...
האם זאת שחצנות או טיפשות?
מי שמך לקבוע שזה אינו טכני?

אתה מתיימר לדעת הכול על הכול?
אני יכול להסכים שכול מה שקורה בעולם ולבני אדם הוא פיזיקה וכימיה, אבל אתה ועוד רבים יודעים קצה קצהו של כל המידע לאותה פזיקה או כימיה.
מה שחשוב בתחביב הוא החוויה.
נראה לי שאיבדת אותה... אם הייתה....

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כן, אבל הקטע שהוא מסביר ומוכיח שהמכשיר שהוא בדק (שני מכשירים למעשה) לא עושים כלום, להבדיל ממה שהיצרן מצהיר -- והצהרה של היצרן היא טכנית.
אני לא קונה מוצר כשמשקרים לי
לא נשאר לך כמעט מה לקנות...

zariel

חבר משקיען
מעורבות
718
נקודות
113
כבל רשת עושה הבדל גדול, ושמעתי אותו במספר מערכות ללא יוצא מהכלל
הי רוזי
גם אני חשבתי בכיוון שדרוג כבל רשת,
יש המלצות על משהו קונקרטי,
וכמובן מבלי "לקרוע" את הכיס,
תודה

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
מה הייתם אומרים על הכבל עם הבטריה? שווה לראות לפחות עד הקטע שהכבל מושפע מרעשים מהסביבה , 2500$ של רמאות (לא מכליל את כל היצרנים/כבלים רק את זה)

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הי רוזי
גם אני חשבתי בכיוון שדרוג כבל רשת,
יש המלצות על משהו קונקרטי,
וכמובן מבלי "לקרוע" את הכיס,
תודה
ממש לא יכול לתת המלצות.
תלוי מה הכיוון שאתה מחפש.
בלדן, הכי זול , נחמד ונעים ויישמע סתום לגמרי במערכות מסויימות
וויייר וורלד פלטינום יקר, מאוזן ומפורט, יישמע דק במערכות מסויימות.
בקיצור , אין כבל טוב, יש כבל טוב למערכת מסויימת.
לצערי.
אעפ שאני מאמין שיש כבלים טובים ופחות טובים, אבל בגלל שמערכות נשמעות אחרת נדרשת התאמה:מבולבל:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
תקנה את הבלדן בעוד 15 שח.
תעשה את עיסקת חייך

al2813

אוהב את התחום
מעורבות
168
נקודות
43
אני באמצע ובעיקר נגד פנאטיות שהיא תופעה נפוצה בחלק מהפורומים. כשהתחלתי להכנס לפורומים נכנסתי ל-ASR אבל עכשיו אני במקום אחר. הפנאטיות שם היא פשוט בלתי נסבלת והדיקטטורה של חסידי האדמור אמיר גם כן. כן, יש הרבה מדע באודיו וכן, מדידות הן פרמטר חשוב. מצד שני איכות צליל היא דבר סוביקטיבי לחלוטין, מצד שלישי יש הרבה מוצרים שמודדים לא טוב אבל הקונצנזוס לגבי האיכות שלהם הוא רחב. וכן האודיופילה מלאה בשמן נחשים...

בקיצור כל אחד שיגבש לעצמו את דעתו, והעיקר להנות מהמוזיקה.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
צריך רק כבר 0.5 מטר רק שהפקטות יגיעו מהר יותר
כבל מעל מטר המידע איטי ויהיה ג׳יטר ונפילות
שים מאוורר מעל הרמקולים, ככה המידע יגיע אליך מהר יותר.

gandalftw

חבר משקיען
מעורבות
456
נקודות
83
אני מניח שאם יש הבדל בכבל רשת זה אומר שיכול להיות הבדל בסוויטץ׳..
תחשוב בהגיון אתה בן אדם אינטליגנט , כל רשת האינטרנט היא זבלה ורק הכבל רשת האחרון שתשים בבית בשווי 1000$ יסדר לך את האיכות ? דיי נו לא צריך להיות מומחה בתקשורת רק הגיון בריא , אין סרט כזה

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
906
נקודות
113
לא יודע איך להגיב לך...
האם זאת שחצנות או טיפשות?
מי שמך לקבוע שזה אינו טכני?

אתה מתיימר לדעת הכול על הכול?
אני יכול להסכים שכול מה שקורה בעולם ולבני אדם הוא פיזיקה וכימיה, אבל אתה ועוד רבים יודעים קצה קצהו של כל המידע לאותה פזיקה או כימיה.
מה שחשוב בתחביב הוא החוויה.
נראה לי שאיבדת אותה... אם הייתה....
סגרנו שאתה לא מגיב לי
עם הבנת הנקרא של ילד בן 6 אני לא יכול לתקשר אתך
מצטער חמודי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור