יש לך הגדרה מאוד מצומצמת למה נועד הפורום או התחביב
הפורום והתחביב נועד לחלוקת רעיונות, תפיסת עולם, מחשבות וגישות שונות.
דבר שני עם כל הצניעות זה שאין לי "ניסיון" ויש לי מלא, פשוט זה לא בא לידי ביטוי על ידי תקציב לקניה של מה שהייתי רוצה
מכאן ועד לא להבין כלום כי אין לי רמקולים בחצי מיליון שקל בבית זה די בדיחה
בחלק מהמקרים יש לי יותר הבנה גם מאנשים שיש להם ניסיון רב, ניסיון לא בהכרח שווה הבנה או יכולת להגיע לתובנות או להבין עומקים, משמעויות ורובדים.
יש לי אובססיה לסאונד מאז שאני זוכר את עצמי ואני ממש לא מרגיש נחות כאן מאף אחד
אודיפילים הם בדרך כלל אנשים נחמדים שלא קוטלים אותך רק עקב חוסר תקציב
אפילו בASR מקבלים אותי בזרועות פתוחות ואני אחד מהכי פעילים שם ושם הם מנוסים פי 9000 ממני אבל לא מסתכלים עליי מלמעלה
ל-Amir מ-ASR יש וידיאו מאיר עיניים ומעורר מחשבה לגבי האזנה קריטית והשוואות כשההבדלים קטנים, שלדעתי כדאי לצפות בו מהתחלה ועד הסוף.
שם בסביבות 10:00 יש שם תיאור של התופעה של אודיופילים שמאזינים לדברים שלפיהם הם מעצבים דיעות, אבל בלי שיש איזושהי בדיקה אם מה שהם חושבים הוא נכון או לא, ואחרי שעובר זמן, הם מתייחסים לעצמם כבעלי ניסיון, וחושבים/טוענים שצריך לסמוך על דבריהם כיוון שיש להם ניסיון, ומזלזלים באחרים שאין להם את הניסיון הזה... הוא אומר שזה כמו לעשות מבחן שבו הם מדרגים את עצמם ונותנים לעצמם ציון A, ומתייחסים לעצמם כמומחים שקיבלו ציון A.
כך גם אתה מדרג את עצמך בהבנת דברים.
כמו שאף אחד לא שואל אותך, אבל אתה עונה, גם כשאת האחרים לא מעניין מה שיש לך לומר, כך גם אף אחד לא טוען שאתה "לא מבין כלום כי אין לך רמקולים בחצי מיליון שקל בבית", ואף אחד לא "קוטל אותך רק עקב חוסר תקציב".
פשוט רואים מהר מאוד שאתה לא מבין וקוטלים אותך בגלל השטויות והקלישאות שאתה כותב, כולל הרמאות העצמית.