מגבר נמר, באיזו הגברה התחדשת?

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,950
נקודות
113
ספרת כמה פעמים אמרת לי "הנח לזה" ,?מעבר לזה מה שאתה מעלה כאן היה בשיחה פרטית ביננו מלב אל לב ,ואילו אני סתם התבדחתי ,לא ממש אצילי מצידך ,
שיהיה לך יום טוב ,והרבה אושר.
הפעם הגזמת באופן הפרזתי! :(

כתבתי באופן כללי שזה נושא טעון, ושאולי גם אצלך -- ללא הסתמכות על ידע פרטי כלשהו -- כל אחד הייה יכול לכתוב בדיוק כך!!
והתייחסתי דווקא לזה שזה הקפיץ תגובות של אחרים!!

בדבריך אתה רק קושר לעצמך בכוח דברים שלא נאמרו עליך! :(

אני מצטער שכך אתה מבין אותם, אבל תנסה רגע להסתכל מהצד -- ותראה שייש מצב שזה ממש לא כפי שפירשת!!

ורק עכשיו הזכרת לי שדיברנו על איזה נושא ספציפי, שבכלל לא הייתי מעלה בדעתי להרחיב אותו עד כדי "אושר בנישואין", ושהוא עדיין לא נראה לי כך, אלא סתם איזו פינה שככל היידוע לי היא עניין נפוץ אצל הרבה אחרים, בלי להוות עניין מאז'ורי.

אז אנא לא להגזים, ובטח לא בכיוון הזה!! :(

אין לי יומרות להיות "אצילי", אבל מה שמספרים לי בסוד נשאר בסוד, ולא השתמשתי בו ואפילו לא קישרתי אותו לעצמי אישית לעניין הזה, שלא לדבר על בפומבי.

אז אני מתנצל על אי-ההבנה שהייתה כאן (ורד), אבל לא הייתה כאן שום חשיפה של שום פרט מאף שיחה אישית, ואני אפילו מוחה על ההאשמה הזו.

אם משהו בזה לא נראה לך או לא שלם לך, אני מציע שתדבר איתי או שתכתוב לי בפרטי.
לא שייש לי מה להסתיר או לטאטא מתחת לשטיח, אלא ש\פשוט זה לא נראה לי עניין לדיבור ציבורי.

עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
לא מצליח להבין איך שיחה על אודיו מגיעה לשיחה על חיי הנושואים של פלוני ואלמוני.

לעניין.

בשבוע האחרון שמעתי עוד כמה מוצרים מעניינים. עדיין לא נפלה החלטה אבל לא מעט מסקנות התגבשו.
אחת מהן היא שלאט לאט אני מבין כמה תשומת לב צריך לתת כשבוחרים מוצר. עירנות, בחינה שיטתית וממוקדת של כל מוצר. לבדוק היטב בעוצמות שונות ולנסות לחפש מה מפריע ולא מה טוב. אחרי הכל מה שמפריע הוא זה שיבלוט...

פרטים נוספים בקרוב.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
לא מצליח להבין איך שיחה על אודיו מגיעה לשיחה על חיי הנושואים של פלוני ואלמוני.

לעניין.

בשבוע האחרון שמעתי עוד כמה מוצרים מעניינים. עדיין לא נפלה החלטה אבל לא מעט מסקנות התגבשו.
אחת מהן היא שלאט לאט אני מבין כמה תשומת לב צריך לתת כשבוחרים מוצר. עירנות, בחינה שיטתית וממוקדת של כל מוצר. לבדוק היטב בעוצמות שונות ולנסות לחפש מה מפריע ולא מה טוב. אחרי הכל מה שמפריע הוא זה שיבלוט...

פרטים נוספים בקרוב.

"יום בהיר אפשר לראות כבר על הבוקר"

שמעתי את המשפט הזה מספר פעמים בהקשר של אודיו.
לפעמים הבוקר אורך יותר מכל היום:)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור