סיכמת את זה יפה, אפשר לסכם את הדיון שלחלק מהאנשים זה מתאים לחלק לא,היתרונות של רון, שעבורם שווה לחלק מהאנשים לשלם (לא לך, כי אתה מבין יותר טוב מכולם, ו... רגע... wait for it.. ."יש לך ניסיון עם דאקים" אז זה בכלל עושה אותך מומחה), הם:
1. ביזור המערכת.
2. ממשק מדהים שלא רואה ממטר שום מערכת אחרת ועם תאימות מלאה לכל מכשיר, ללא תלות בדפדפן.
כפועל יוצא מהנ"ל אפשר להשתמש בחומרה המיטבית כנקודת קצה - או במילים פשוטות - לנגן באמצעות סטרימר - ולהנות מממשק שאינו תלוי בזה שהסטרימר מציע. לחלק זה חשוב. לי למשל.
- אם נקודת הקצה שלך היא מחשב שמחובר ישירות לדאק אז הצורך ברון פוחת.
- אם אתה לא עף על הממשק שלה, וזה לא חשוב לך, גם אז - הצורך ברון פוחת.
במקרה שלי, יש לי NAS במקום אחד, סטרימר שמחובר לדאק במקום אחר, ועוד שני מחשבים שדרכם אני רוצה לשמוע מוסיקה באוזניות. לכן, רון, במקרה שלי, היא פיתרון מושלם.
האם אפשר אחרת, ולחסוך 400 שקל בשנה? בוודאי.
האם האונניה הזאת שווה את ה- 400 שקל בשנה? בוודאי שלא.
האם זה אומר שרון בולשיט? עבורי לא.
לי יש סטרימר+DAC ויש לו דיסק פנימי (SSD) ויש לי NAS שמשמש רק כגיבוי (בנוסף לענן) , ובסטרימר ממשק מעולה לכל העולם ואשתו.....
בניגוד אליך, המקור היחידי והמקום היחידי שאני מאזין בבית זה רק היכן שהמערכת ממוקמת ולא מאזין דרך אוזניות במחשבים אחרים (רק בעבודה, או בסלולרי שאני לא בבית ,ואז מתחבר דרך אפלקציית דייזר) , הממשק המדהים של הסטרימר אצלי מספק בהחלט שכולל שלט או אפלקציה דרך הסלולרי, אין לי צורך במשק אחר שירוץ על מחשב אחר אפילו שיהיה בחינם