אגב אני כן חושב שroon תוכנה טובה וכרגע אין לי אלטרנטיבה טובה יותר .אבל יש משהו שמציק לי איתה חוץ מהמחיר , הרי יש את core שזה למעשה יכול להיות המחשב נוק שלי שמחובר usb לארקם אז המערכת יושבת למעשה בסלון מה נותן לי כל האופציות של המולטי זון אני לא הולך לחבר רמקולים בחדר ובמטבח אלא רק בחוץ בגינה ולזה יש לי את הימאהה 3050 רסיבר נותן להם מוסיקה דרך הmusiccast שהיא פצצה שליטה מלאה על הרסיבר של ימאהה מולטיזון הכל תומכת ספוטיפי וטידל .
מכאן באה ההתלבטות שלי וההגזמה שיש בroon כי כל הדבר הזה כבר קיים במערכות כמו ימאהה .
מקווה שאתם יורדים לסוף דעתי .
אגב האם יש אופציה להתקין roon core על רספרי פיי לפי הבנתי לא ,אז למה לעבוד איתו כend point אם למעשה יש מחשב נוק שהוא גם end point וגםה core ?
אשמח לתגובות גם אם הרגזתי משהו פה
תודה
היתרונות של רון, שעבורם שווה לחלק מהאנשים לשלם (לא לך, כי אתה מבין יותר טוב מכולם, ו... רגע... wait for it.. ."יש לך ניסיון עם דאקים" אז זה בכלל עושה אותך מומחה), הם:
1. ביזור המערכת.
2. ממשק מדהים שלא רואה ממטר שום מערכת אחרת ועם תאימות מלאה לכל מכשיר, ללא תלות בדפדפן.
כפועל יוצא מהנ"ל אפשר להשתמש בחומרה המיטבית כנקודת קצה - או במילים פשוטות - לנגן באמצעות סטרימר - ולהנות מממשק שאינו תלוי בזה שהסטרימר מציע. לחלק זה חשוב. לי למשל.
- אם נקודת הקצה שלך היא מחשב שמחובר ישירות לדאק אז הצורך ברון פוחת.
- אם אתה לא עף על הממשק שלה, וזה לא חשוב לך, גם אז - הצורך ברון פוחת.
במקרה שלי, יש לי NAS במקום אחד, סטרימר שמחובר לדאק במקום אחר, ועוד שני מחשבים שדרכם אני רוצה לשמוע מוסיקה באוזניות. לכן, רון, במקרה שלי, היא פיתרון מושלם.
האם אפשר אחרת, ולחסוך 400 שקל בשנה? בוודאי.
האם האונניה הזאת שווה את ה- 400 שקל בשנה? בוודאי שלא.
האם זה אומר שרון בולשיט? עבורי לא.