מצב האודיו בישראל נכון ל-2017...

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
שאתה רושם זאת כך זה נראה לא טוב

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
בקשר לאודיו פידליטי, מסתבר שקצת קשה להמשיך לנהל עסק אחרי שמתים.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113
חוץ מ chips (טכנולוגיה)
מה התקדם בדיוק ??!

איכות הבנייה של רסיברים ק"ב
היום נחותה מתמיד וזה רק מתדרדר .

מה שאוזנייך שומעות לא אוכל להתווכח לגיטימי - אבל לרשום שטויות...on line...האממממ

איתי. מה יהיה אתך חביבי?

איפה ראית שכתבתי שאיכות הבניה של הרסיברים השתפרה?
כתבתי שמשנת 2006 הם התקדמו מאוד. הכוונה (פורמטים. מעבדי אודיו וידיאו וערוצי הגברה אפליקציות ועוד).. והשתפרו פלאים בסטראו ראה דוגמת מרנץ 7010 ו 7011.

חבל שאתה לוחץ מהר על המקלדת.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
תומר,
רשימת הסוגרים ארוכה.

אני מעריך שאחד הקשיים למשווקים זו היכולת של הלקוחות לקנות ישירות באינטרנט. האינטרנט מחסל את נושא המשווקים.

מוכר מחזיק חנות עם ציוד יקר, באים להתרשם אצלו מהציוד ואח"כ מזמינים באינטרנט.

אריה

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
תומר, זאת רשימה חסרת משמעות. תרשום מה

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
איתי. מה יהיה אתך חביבי?

איפה ראית שכתבתי שאיכות הבניה של הרסיברים השתפרה?
כתבתי שמשנת 2006 הם התקדמו מאוד. הכוונה (פורמטים. מעבדי אודיו וידיאו וערוצי הגברה אפליקציות ועוד).. והשתפרו פלאים בסטראו ראה דוגמת מרנץ 7010 ו 7011.

חבל שאתה לוחץ מהר על המקלדת.

חביבי
רשמת "השתפרו" (לא פירטת).

בכל אופן
פרט לכמה צ'יפים
וטכנולוגיה
איכות הבנייה מתדרדרת בהחלט.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
Nstudio Hiend
(ז"ל) Audio Fidelity
Ardan Control Tech
Audio Video Art
Art Music
L.M Agencies
Audio Designs
Audio Solutions
Live Sound
Smart Dreams
Audio Concept
Laser City

כמה מתנדנדים

תומר

אודיו פידליטי סגר כי הוא נפטר. להכניס אותו לרשימה של עסקים שכשלו זה כמו שאני אכניס את אבי ביטר לרשימת הדיאטות שהצליחו.

מישל לא עזב בגלל כישלון עסקי. הוא עזב מסיבות שונות לחלוטין.

ניל עזב בגלל שירות נוראי.

משה לוי סגר בגלל שלקחו לו את סוכנות הדגל שלו. זה לא שהוא היה עסק כושל, בדיוק הפוך. ברגע שלוקחים לך את המותג העקרי שלך, הצניחה היא רק עניין של זמן.

אודיו קונספט סגרו בגלל אחד השותפים (יריב). אבל אודיו קונספט זו דוגמא לכך שהתחום הזה בארץ חזק. אני התפלאתי איך החנות הזו הצליחה לשרוד כל כך הרבה שנים כאשר בעל בית אחד זהב והשני רק מלכלך על הלקוחות שלו.

אבל לא הבנתי מה אתה רוצה תומר? אתה מתעקש לדווח שהאודיו בישראל כושל?

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
Nstudio Hiend
(ז"ל) Audio Fidelity
Ardan Control Tech
Audio Video Art
Art Music
L.M Agencies
Audio Designs
Audio Solutions
Live Sound
Smart Dreams
Audio Concept
Laser City

כמה מתנדנדים

תומר

לא תארתי לעצמי
לא מעט :בכי:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,631
נקודות
113
אריה, הטענה שלך נכונה, אולי, לחלק מהמותגים שמביאים יבואנים עם תשתית גדולה של הפצה ושיווק (סטייל אלגזי למשל), שם הם מוגבלים מאד ביכולת לייצר מחירים אטרקטיביים.
היבואנים הקטנים ("אישיים") נותנים בדרך כלל מחירים טובים יותר מחו"ל. לפיכך, נהפוך הוא! תהליך הקניה *מתחיל* באינטרנט, ונגמר אצל היבואן.

תומר, לכלול את פור ברשימת העסקים שנסגרו היא חוסר רגישות במקרה הטוב. אני בטוח שזה לא נעשה במכוון אבל זה מעפן.

מישל הוא דוגמא נוספת שלא קשורה לעסקים אלא למצב אישי.

יש כאן שוק קטן, והרבה מותגים מיוצגים, ולקוחות קשים שרגילים לקבל מחיר מתחת למחירון ,ושוק יד2 אגרסיבי מאד. כל אלה מקשים על כניסת עוסקים חדשים לתחום.
לדעתי, שיח הרבה יותר מעניין הוא לא מצב העסקים של יבואנים, אלא יחס כמות החובבים לגודל האוכלוסיה בארץ לעומת מדינות אחרות והאם ניתן להשפיע על זה.
התרומה של אותם יבואנים קטנים להגדלת השוק המקומי הוא כמעט אפסי, אך למרבה הצער לצפות לאחרת זה לשגות באשליות. אין להם את המשאבים לעשות את זה.

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
נמר ומתן :),

דברתי על סגרו...לא דברתי על פשטו רגל, לא נהלו נכון, לא נתנו שירות, לא על פטירה וכדומה. אני לא מסביר.
יבואן מפסיק/סוגר את היבוא (מכל סיבה), יש פחות סוכנויות מיובאות לארץ.

יש עוד יבואנים!
אני לא רוצה לפרט.

אני טוען שהאודיו בישראל מאוד חלש.

תומר

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
אני לא מאמין שאפשר לקבל חבילת ביצועים ברמה גבוהה מקופסא שהיא multi function במחיר כזה.
כולנו מודעים לעניין של תרומה שולית פוחתת , כלומר, עבור עוד קצת איכות צריך לשלם הרבה.
יש מצב שאדם בתחילת דרכו האודיופילית יסתפק ברסיבר הדגל שנסקר אבל אני לא רואה אף אחד מבצע שינמוך באיכות הסאונד על מנת לממש את הפרש המחירים ולהביא מזומנים הביתה.
מישהו חושב על זה ?
שיקום...
ארז

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
מדינה של קטלוגים :p.

תומר

Syd

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
8
אנשים לא רוצים לראות הרבה קופסאות בבית או קופסאות בכלל. זו אחת הסיבות שיצרניות היי אנד מדופלמות הביאו את עצמם לקופסאות "הכל באחד".
הייתי שמח ללמוד אילו חברות היי-אנד מציעות מוצרים "הכל בפנים" כאלה.
תודה,

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
ספרתי על 2 ידיים ורגל אחת של חבלן משטרה, על מעל ל-10 יבואנים שסגרו ב-4 שנים האחרונות.

תומר
תומר, רק שכחת לציין פרט קטן ושולי... כמה פתחו עסקים ב4 השנים האחרונות?

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
מדינה של קטלוגים :p.

תומר
תומר
לא מקבל
רוב אלה שנשארו,ישארו גם בעתיד,כולל ערן שכתב מעלי.
אלה אנשים ותיקים ומנוסים שעברו כבר לא משבר אחד או שניים.
השוק בארץ חיי את מגבלותיו,והערכתי רבה לכל העוסקים בתחום.
לא פשוט :אצבע מורמת

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
פעם חשבתי שהמחירים השערורייתיים זה מה שגורם לענף הזה לגמגם, אבל אז קראתי באחד מהמגזינם הכלכליים שיש אלפי מיליונרים בישראל, מן הסתם פלח שוק ענק יחסית לכמות היבואנים שיכלו ללקק כל היום שמנת נוכח נתונים אלה, אבל מכמה הזדמנוית שהתארחתי בבתיהם של כמה מהמיליונרים הנ"ל הסתבר שכמו שהם משאירים לארכיטקט ומעצבת הפנים לעשות את העבודה רק עם כמה קווים כלליים שהם נתנו כך הם מרשתים את הבית במערכת אודיו וידאו חכמה ו'טופ אודיו' סופרים עוד בוחטה, מה לעשות שאין תרבות היי אנד אודיו בארץ ובעולם כמו תרבות סמארטפונים, מכוניות וכו'

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
פעם חשבתי שהמחירים השערורייתיים זה מה שגורם לענף הזה לגמגם, אבל אז קראתי באחד מהמגזינם הכלכליים שיש אלפי מיליונרים בישראל, מן הסתם פלח שוק ענק יחסית לכמות היבואנים שיכלו ללקק כל היום שמנת נוכח נתונים אלה, אבל מכמה הזדמנוית שהתארחתי בבתיהם של כמה מהמיליונרים הנ"ל הסתבר שכמו שהם משאירים לארכיטקט ומעצבת הפנים לעשות את העבודה רק עם כמה קווים כלליים שהם נתנו כך הם מרשתים את הבית במערכת אודיו וידאו חכמה ו'טופ אודיו' סופרים עוד בוחטה, מה לעשות שאין תרבות היי אנד אודיו בארץ ובעולם כמו תרבות סמארטפונים, מכוניות וכו'

אני חושש שאתה צודק

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
477
נקודות
83
שוק אודיו בארץ דומה לשוק מתווכי
דירות ונדל"ן,
אין צורך להניח למה שוק האודיו
חלש, בלי יכולת לבדוק את את הסיבה.

איציק ירקוני

צוות האתר
צוות האתר
מעורבות
1,067
נקודות
113

אין ספק.. שנושא הרשת הביתית נכנס להילוך גבוה בבתי ישראל. ובטח אצל אותם בעלי ממון.
לאחר רישות הבית משלבים להם מערכת אודיו וידאו חכמה.. והאמת גם קלה להפעלה מכול מקום.

אבל עדין זה אינו תחליף למערכת אודיו איכותית.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור