כפרון.....איך שהיתבגרת והיחכמת....עשית מסלול מדהים....אגב לי יש משהו טוב של קנווד עוד מהימים הטובים אבל הוא לא בשמוש אני לא רואה צורך
כפרון.....איך שהיתבגרת והיחכמת....עשית מסלול מדהים....אגב לי יש משהו טוב של קנווד עוד מהימים הטובים אבל הוא לא בשמוש אני לא רואה צורך
שאלוהי האודיופילים יסלח לי.....
ביום ההוא אעשה את ליל הבדולח לאקווליזר + Tone Control שלי......אלוהי האודיופילים הוא לא העניין.
השאלה היותר גדולה היא..
האם וכאשר ייפול לך האסימון, האם אתה תוכל לסלוח לעצמך.?
הו, YB-7, תן לי את הסבלנות והסובלנות שיש לך בהתמודדות מול נודניקים כמו רוברט...אלוהי האודיופילים הוא לא העניין.
השאלה היותר גדולה היא..
האם וכאשר ייפול לך האסימון, האם אתה תוכל לסלוח לעצמך.?
ביום ההוא אעשה את ליל הבדולח לאקווליזר + Tone Control שלי......
. בוא נראה מה האקולייזר עושה. אם התוצאה הכללית, איתו, נשמעת טוב יותר מאשר בלי אקולייזר, אני יותר מאשמח לאכול כובעים, גרביים ונעליים.
גם שפים במסעדה צרפתית משתמשים בהרבה תבלינים וצמחי תבלין.צפה בקובץ המצורף 40871
בערך 60% מסך כל הכפתורים בכל קונסולת הקלטה הם האקוויליזרים לכל ערוץ וערוץ ......אבל טכנאי ההקלטה והמפיקים המוזיקאליים - מה הם מבינים בסאונד לעומת אודיופיל חד אוזן שמכיר כל ניואנס במיתרי גרונה של דיאנה קראל ?
" ואם יש מוסיקה שאתם ממש ממש אוהבים שנשמעת כמו שיט, ואם קצת הדגשה או הנחתה בתחום מסויים היא יכולה להישמע מעט יותר טוב, אז גם אז צריכים להסתגף בשם האודיופיליה והפיוריזם? "
עניתי לך . אתה פשוט לא מבחין.אתה שוב לא עונה לי על השאלה, אל תסתובב סחור סחור , תענה לי רק על מה ששאלתי , הנה שוב .....מקווה שבפעם האחרונה.......
---------------------------
" ואם יש מוסיקה שאתם ממש ממש אוהבים שנשמעת כמו שיט, ואם קצת הדגשה או הנחתה בתחום מסויים היא יכולה להישמע מעט יותר טוב, אז גם אז צריכים להסתגף בשם האודיופיליה והפיוריזם? "
----------------------------
רוברט,
ברגע אתה מחבר איקוולייזר למערכת שהמסלול שלה פיוריסטי, ואיכות ההגברה גבוהה, אתה מיד הופך אותה ל-"שיט" .
כל מה שתנגן דרכה יאבד את הקסם והנשמה שהיו שם לפני-כן.
אז מה זה כבר ישנה להוסיף יותר באס או יותר טוויטר אם מתרחקים מהקסם ההיפנוטי והיופי שבמוסיקה שהוא היתרון הגדול בפיוריזם.??
אנחנו הצרכנים לעולם לא מקבלים הקלטות ברמה של MASTER TAPE.אתה יודע בכלל איך מתבצע רימסטר ?
לפי דעתי מי שחושב שהיתרונות גוברים על החסרונות, שומע במערכת לא מספיק טובה. בדיוק באותו אופן שלשמוע YOUTUBE באוזניות דרך הטלפון הנייד זה סביר. כששמים את זה במערכת בסלון זה בלתי שמיע.ב. יחד עם זאת, אני גם חושב שמי שמשתמש ב-EQ או כל דבר אחר, מכיר את החסרונות, והיתרונות גוברים על החסרונות. עבורו.
לפי דעתי מי שחושב שהיתרונות גוברים על החסרונות, שומע במערכת לא מספיק טובה. בדיוק באותו אופן שלשמוע YOUTUBE באוזניות דרך הטלפון הנייד זה סביר. כששמים את זה במערכת בסלון זה בלתי שמיע.
ואיך אתה מסוגל להסתכל על עצמך אחרי ?אני ברכב אגב משתמש קצת ב-EQ.
ואיך אתה מסוגל להסתכל על עצמך אחרי ?