המקום ההגיוני היחיד שרצוי להשתמש בו ב-EQ......... . הרמקולים שלי (Apogee Stage) מאוד מודגשים במיד ואני נדרש לרסן אותם.......סוג של RC של פעם......
להתעסק בספק הכוח של ה-POWER זה לא עניין כל כך פשוט כמו לחבר איקוולייזר...להתעסק בספק כוח של ה-Power כדי לפתור בעיה של Mid מודגש ברמקול שווה ערך לדעתי כמו לתת אקמול לחולה סרטן......לפחות לא יכאב לו הראש......
באפוג'י שלי הסקסופון קופץ עליך ונמצא 2 ס"מ מהאף שלך......הורדת ה-MID באמצעות האקוויליזר מרחיקה אותו, פשוט מאוד.
נניח שיש לך הרכב ג'אז עם סקסופון, יש רמקולים שבהם הסקסופון ישמע מעט רחוק ביחס לשאר הכלים, יש רמקולים שהסקסופון ישמע יותר קרוב, באפוג'י שלי הסקסופון קופץ עליך ונמצא 2 ס"מ מהאף שלך......הורדת ה-MID באמצעות האקוויליזר מרחיקה אותו, פשוט מאוד.
אגב הביקורות בזמנו שבחו מאוד את התכונה הזו של הרמקול ונאמר עליו שכלי נגינה נשמעים איתו "ממשיים/מוחשיים" יותר מכל רמקול אחר (באנגלית Palpatable ) ......תכונה זו נובעת בעיקר כי הוא רמקול פלנארי, אבל לדעתי תכונה זו מוגזמת וצריכים להרחיק את הכלים שמנגנים MID אחורה....וכאמור האקווליזר מבצע זאת על הצד הטוב ביותר.
עם אקולייזר מביא את המערכת למקום שנוח לך איתה והסאוד טוב לאוזן שלך זה מה שחשוב כל שאר התאוריות אין להם חשיבות.נניח שיש לך הרכב ג'אז עם סקסופון, יש רמקולים שבהם הסקסופון ישמע מעט רחוק ביחס לשאר הכלים, יש רמקולים שהסקסופון ישמע יותר קרוב, באפוג'י שלי הסקסופון קופץ עליך ונמצא 2 ס"מ מהאף שלך......הורדת ה-MID באמצעות האקוויליזר מרחיקה אותו, פשוט מאוד.
אגב הביקורות בזמנו שבחו מאוד את התכונה הזו של הרמקול ונאמר עליו שכלי נגינה נשמעים איתו "ממשיים/מוחשיים" יותר מכל רמקול אחר (באנגלית Palpatable ) ......תכונה זו נובעת בעיקר כי הוא רמקול פלנארי, אבל לדעתי תכונה זו מוגזמת וצריכים להרחיק את הכלים שמנגנים MID אחורה....וכאמור האקווליזר מבצע זאת על הצד הטוב ביותר.
זה נתן לי רעיו נהדר לפתח מגבר כח פסיבי בלי שום דבר שמפריע למסלול השמע. רק שהוא יהיה יקר מאד כנראה בגלל הכבל המאד איכותי שיחבר את הכניסה עם היציאה.
קודם כל יש פה דיון מאוד יפה ,
אותו אדם ''או טרול'' פותח נושאים כל הזמן שהוא מחפש אקולייזר
והוא לא מגיב ,ואם תכנסו לפרופיל שלו תראו כמה פעמים הוא
פתח נושא על אקולייזר, שהוא רוצה לקנות וגם בפורום השכן הוא
כל הזמן פותח נושא שהוא מחפש אקולייזר
תודה
ואם טכנאי ההקלטה חירב אותה קודם? אז ייתכן שהמאזין עם האיקוולייזר מתקן.
לגמרי חבל שבכל השרשורים כאן, אף אחד לא הציע אקולייזר למכירה...
אגב לי יש משהו טוב של קנווד עוד מהימים הטובים אבל הוא לא בשמוש אני לא רואה צורךהסיבה לך היא פשוטה, כאן בפורום אין לחברים איקוולייזר , למעט רוברט, שעד שהוא לא יפנים איך עושים SET-UP נכון למערכת היי-אנד, הוא לא ימכור את המכשיר שברשותו.
אבל כבר ציינתי בפניך בעבר שניתן לרכוש מכשירים כאלו ב-EBAY ויש שם גם מוכר ישראלי, אז אני מניח שתוכל לקנות ממנו מקומית.
אלא אם כן, אתה הוא המוכר ב-EBAY שמחפש לקנות כאלו מכשירים כאן כסוחר.
לגמרי חבל שבכל השרשורים כאן, אף אחד לא הציע אקולייזר למכירה...
כמו שאתה שם לב עושים הכל בשביל לגרום לך לא להכניס אקולייזר למערכת.
זה מבחינתינו כמו שאדם יבקש המלצה לסיגריה טובה. ישכנעו אותך אוטומטית לא לעשן.
כפי שאתה רואה יש לפחות רשע אחד בסדום ....וזה אני....איש האקוולייזרים.כמו שאתה שם לב עושים הכל בשביל לגרום לך לא להכניס אקולייזר למערכת.
זה מבחינתינו כמו שאדם יבקש המלצה לסיגריה טובה. ישכנעו אותך אוטומטית לא לעשן.