"מפגרות"
סלנג של ה"צעירים" למערכות הרבה,הרבה (+10 ) מעבר ל "פושטיות"
אתה צעיר??
אני מציע לך לשמוע מערכות שפופרתיות איכותיות, כמו מארנץ, פישר או מקינטוש בנות חמישים ושישים שנה, אתה תהיה מופתע... תפיסת העולם שלך בנושא עלולה לקרוס.
"מפגרות"
סלנג של ה"צעירים" למערכות הרבה,הרבה (+10 ) מעבר ל "פושטיות"
אתה עונה לי על מסלול המערכת ואני שאלתי על ההקלטה
אתה צעיר??
אני מציע לך לשמוע מערכות שפופרתיות איכותיות, כמו מארנץ, פישר או מקינטוש בנות חמישים ושישים שנה, אתה תהיה מופתע... תפיסת העולם שלך בנושא עלולה לקרוס.
אתה עונה לי על מסלול המערכת ואני שאלתי על ההקלטה
איבדתי אותך.
אההההההה. לא.ואם טכנאי ההקלטה חירב אותה קודם? אז ייתכן שהמאזין עם האיקוולייזר מתקן.
כי אתה ככל הנראה מחרב את המוסיקה על הדרך.
אני מאחל לך הנאה, אריכות ימים והרבה נחת.מסתבר שאני אוהב מוסיקה ש"מחורבת" על פני הקלטה שהאיזון שלה לא מתאים לי. אני משתמש בעוד מכשירי "החרבה" מעבר ל EQUALIZER ו ROOM CORRECTION כגון DYNAMIC RANGE EXPANDER לוויניל בעיקר. STEREO IMAGE ENHANCER לסינטוז תמונת סטראו רחבה, SUB HARMONIC SYNTHESIZER וכל מיני גאדג'טים אחרים שעבור אודיפיל הם חילול הקודש ומעשי נבלה. אבל אני סתם אוהב מוזיקה ואני מן הסתם לא מה שנקרא היום אודיופיל.
אם איזה STEREO IMAGE ENHANCER ו SUB HARMONIC SYNTHESIZE אתה משתמש?מסתבר שאני אוהב מוסיקה ש"מחורבת" על פני הקלטה שהאיזון שלה לא מתאים לי. אני משתמש בעוד מכשירי "החרבה" מעבר ל EQUALIZER ו ROOM CORRECTION כגון DYNAMIC RANGE EXPANDER לוויניל בעיקר. STEREO IMAGE ENHANCER לסינטוז תמונת סטראו רחבה, SUB HARMONIC SYNTHESIZER וכל מיני גאדג'טים אחרים שעבור אודיפיל הם חילול הקודש ומעשי נבלה. אבל אני סתם אוהב מוזיקה ואני מן הסתם לא מה שנקרא היום אודיופיל.
אם איזה STEREO IMAGE ENHANCER ו SUB HARMONIC SYNTHESIZE אתה משתמש?
... הם סוג של ניסיונות שנעשו לפי שנים רבות להביא חידוש לעולם הרפרודוקציה של הצליל, ניסיונות שאבד עליהם הכלח.
עלו והצליחו...
קיים מרחיב סטריאו של Carver דגם C-9 .....שמעתי אותו לפני כ-35 שנה והוא היה מדהים.
אין על פיוז איכותי להרחיב את דעתו של האודיופיל
יש לי קדם carver c1 שיש לו את ה"מנוע" של הc9 כמדומני.
הגאדג'ט של SOUND CONCEPTS הוא בעל גמישות גדולה יותר. יש לו 2 סליידרים ופוטנציומטר המאפשרים משחק עם תמונת הסטראו לעומת ה CARVER שיש לו רק 3 לחצנים.
בקיצור, האות המושהה מרמקול שמאל אמור לבטל את ה"דליפה " מרמקול ימין , וההפך, אז נוצרים ימין ושמאל "טהורים" שנותנים תמונת 3D חזקה וברורה יותר.