אכן מעניין, וגם התחלת להיות הסופר של הבית לגבי מהי תגובה עניינית או לא, שהרי כתבת שאצלי החוסר ענייניית היא חד פעמית...ולמה לא תאמר? הרי אתה "בבית", וחלק אורחים.. אגב, אני יכול באותה מידה לספור לך.
נמר אפילו שהשעה ובתגובותיו אין לו שמץ פטרונות. כותב לעניין וגם כשנחרץ ותקיף אין לו שמץ של ארומה של התנשאות. מדבר לעניין.
מה שמעניין היא העובדה שאתה כנראה לא רואה צורך לבדוק מה בתגובה שלך יכול להתפרש כפטרונות. ולא רק בזאת אגב אם מותר לציין.
אז ככה, הפורום הוא בית לדעות שונות, כמו שסלט טעים מורכב מכמה ירקות, כמו שפילהרמונית יכולה להסתדר בלי כינורות אבל..זה לא יהיה אותו הדבר. אתה לא בעל הבית ואתה לא מונית לשומר המפתן.
שרון 100 לא הגיב אישית אלא אם נדחק לפינה, והשטויות שהוא פיזר בנדיבות תמיד היו קשורות לעניין וניכר שבאו מסוג של אמונה יוקדת באיזה דוגמה בוסרית. ההפך, גם כשענו לשרון100 בצורה הגמונית לא מודעת ובזילזול ובצורה פוגענית ( הייתי חייב...מה לעשות זו פשוט דוגמא מדהימה ומרהיבה ליחסי כח, מודעות, פטרונות וכיוצא באלו) גם שפגעו בו אישית שמר על איפוק.
אני לא ממשיך כי..יוסי בנאי ברדיו והקליטה משגעת , ובישולים ורוצה להיכנס לשבת בכיף. אז נסכים שלא להסכים. וכל אחד שיסתכל מה יכול לתקן אצל עצמו- זה הכי קשה.