מיכתב לחברים...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,601
נקודות
113

"עכשיו אני כי ההוא הלך
עכשיו אני כי הייתי מוכרח...
התגעגעתי אז באתי - חסר לכם אידיוט?
חכמים שכמותכם, כבר מזמן לא יצא לי לראות.
הפחדן שהיה כאן קודם - טוב שהוא הלך!
התגעגעתי אז באתי אני שמח כל כך" .

zs מצטער שנהרס לך השירשור...
בסוף תמיד יוצא משהו טוב למען הקהילה מהשרשורים שלי...:D
סתם סתם רגע של טיפוח אגו(ורד)

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
לא חושב שההרחקה הייתה מוצדקת. מבין את שיקולי בעלי הפורום אבל, חושב שיש עוד דרכים אחרות. כמו התעלמות, כמו ויכוח נוקב, כמו הכלה. אולי אפילו שימוע פומבי ודיון ( ענייני ואינטיליגנטי) פתוח בעד ונגד. וואלה- זה יכול להיות רעיון !

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
לא חושב שההרחקה הייתה מוצדקת. מבין את שיקולי בעלי הפורום אבל, חושב שיש עוד דרכים אחרות. כמו התעלמות, כמו ויכוח נוקב, כמו הכלה. אולי אפילו שימוע פומבי ודיון ( ענייני ואינטיליגנטי) פתוח בעד ונגד. וואלה- זה יכול להיות רעיון !
זה כשיש לך פרטנר בצד השני. במקרה שלו, לא היה.

ליאור

חבר משקיען
מעורבות
409
נקודות
63

נראה לי שבעלי הפורום לא לוקחים מזוודות של דולרים מהפעילות. אם לנחש אז כנראה שלהיפך.
לכן אם בגלל משתמש מסויים באי הפורום מדירים מקלדותיהם מנושאים בהם מנהלי הפורום מעוניינים לעסוק, והדיונים הופכים לחור שחור של מלל מן הסוג בו כלל אינם מעוניינם, אך טבעי שזה יהיה שיקולם המרכזי.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אם מישהו הייה מצטרף לקבוצת חברים שאתה מארח, וכל משפט שהיית אומר הוא היה סותר, מתייחס אליך בבוז, ומביא את כל הנימוקים שברשותו להוכיח שאתה אידיוט, האם אתה מאלה שהיו מזמינים אותו להמשיך להתארח בכל פעם שהקבוצה נפגשת אצלך בבית? היית גם מסביר לכל השאר שמתעצבנים מזה שצריך "להכיל" אותו או להתעלם ממנו? או מציע לערוך שימוע ודיון פנימי אינטליגנטי האם לקבל אותו באהבה?

נערך לאחרונה ב:

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
נראה לי שבעלי הפורום לא לוקחים מזוודות של דולרים מהפעילות. אם לנחש אז כנראה שלהיפך.
לכן אם בגלל משתמש מסויים באי הפורום מדירים מקלדותיהם מנושאים בהם מנהלי הפורום מעוניינים לעסוק, והדיונים הופכים לחור שחור של מלל מן הסוג בו כלל אינם מעוניינם, אך טבעי שזה יהיה שיקולם המרכזי.

לא חושב שמישהו הדיר פעילות, אולי ההפך. תמיד יש מקום לשירשורים ופוסטים אחרים. אולי צריך ליישם הרחקה
"מולקולרית" , כלומר מדיון מסויים.

אם מישהו הייה מצטרף לקבוצת חברים שאתה מארח, וכל משפט שהיית אומר הוא היה סותר, מתייחס אליך בבוז, ומביא את כל הנימוקים שברשותו להוכיח שאתה אידיוט, האם אתה מאלה שהיו מזמינים אותו להמשיך להתארח בכל פעם שהקבוצה נפגשת אצלך בבית?

טוב, עם זה אני לא מתווכח. הפורום הוא ביתו של בעליו וזכותו להשעות מי שהוא רוצה. לא התייחסתי לזכות אני מתייחס לתועלת לנפקא מינה. לא יותר אנשים יצטרפו, לא יגרום לאנשים להיות יותר חופשיים. לא חושב שמישהו נטש את הפורום בגלל זה...דווקא עשה טראפיק התמרור עצור הזה שרון...
אישית, ובתור אחד שיוצא לו מידי פעם לקיים דיון לעומתי, לא חושב שמר שרון 100 - שעם תפיסת עולמו כנראה הייתי ממשיך כנראה לשמוע במערכת איווה דאבל קאסט 1000W שרכשו הוריי מהתעשייה האווירית - לא חושב ששרון 100 היה כזה כמו שתיארת. היה קוץ אבל בלי המוגלה....

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
טוב, עם זה אני לא מתווכח. הפורום הוא ביתו של בעליו וזכותו להשעות מי שהוא רוצה. לא התייחסתי לזכות אני מתייחס לתועלת לנפקא מינה. לא יותר אנשים יצטרפו, לא יגרום לאנשים להיות יותר חופשיים. לא חושב שמישהו נטש את הפורום בגלל זה...דווקא עשה טראפיק התמרור עצור הזה שרון...
אישית, ובתור אחד שיוצא לו מידי פעם לקיים דיון לעומתי, לא חושב שמר שרון 100 - שעם תפיסת עולמו כנראה הייתי ממשיך כנראה לשמוע במערכת איווה דאבל קאסט 1000W שרכשו הוריי מהתעשייה האווירית - לא חושב ששרון 100 היה כזה כמו שתיארת. היה קוץ אבל בלי המוגלה....
גם אני לא התייחסתי לזכות. ברור שזכותך לא לארח את מי שאתה לא רוצה. אבל שאלתי אותך אם אתה, עם הדיעות שלך בנושא, היית ממשיך להזמין אורח שהייה מתנהל בצורה האמורה, שכל משפט שהיית אומר הוא היה סותר, מתייחס אליך בבוז, ומביא את כל הנימוקים שברשותו להוכיח שאתה אידיוט, האם אתה מאלה שהיו מזמינים אותו להמשיך להתארח בכל פעם שהקבוצה נפגשת אצלך בבית? היית גם מסביר לכל השאר שמתעצבנים מזה שצריך "להכיל" אותו או להתעלם ממנו? או מציע לערוך שימוע ודיון פנימי אינטליגנטי האם לקבל אותו באהבה?

לזה לא ענית.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
נ.ב., @shokroun -- לזה יש להוסיף ש:
  • לא רק אתה זוכה לטיפול של סתירה/בוז/אידיוט, אלא גם אורחים אחרים שלך, שמתלוננים בפניך שהם לא מבינים למה הם צריכים לסבול את זה

• כל זה נעשה מתוך המקום שהוא חושב שהוא מבין ואחרים לא, שהוא מביא להם את האור ושהם זקוקים לחינוך מחדש, אבל מה שלהם לוקח אלפי שעות להתחיל להבין, הוא יודע מלידה, וכו'

• הוא תוקע את עצמו בכל שיחה בין חברים, ובכל הזדמנות, ולא נותן מנוח מהשטויות שלו

• אין שום חידוש/תרומה בדבריו. הכל מנטרות וטחינה של דברים שכולם שמעו כבר מזמן (לא מלידה אלא אחרי אלפי שעות)
אולי יש להוסיף עוד מאפיינים כאלה, אבל זה יכול להספיק.

האם אתה היית ממשיך להזמין אותו להתארח אצלך בבית, ודורש מכל האורחים האחרים שלך שיכילו את זה או יתעלמו מזה?

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
גם אני לא התייחסתי לזכות. ברור שזכותך לא לארח את מי שאתה לא רוצה. אבל שאלתי אותך אם אתה, עם הדיעות שלך בנושא, היית ממשיך להזמין אורח שהייה מתנהל בצורה האמורה, שכל משפט שהיית אומר הוא היה סותר, מתייחס אליך בבוז, ומביא את כל הנימוקים שברשותו להוכיח שאתה אידיוט, האם אתה מאלה שהיו מזמינים אותו להמשיך להתארח בכל פעם שהקבוצה נפגשת אצלך בבית? היית גם מסביר לכל השאר שמתעצבנים מזה שצריך "להכיל" אותו או להתעלם ממנו? או מציע לערוך שימוע ודיון פנימי אינטליגנטי האם לקבל אותו באהבה?

לזה לא ענית.
אם אתה ממש מתייחס לפורום כמו אל "בית", אז גם הייתי מבקש שיחלוץ נעליים לפני שהוא נכנס לאינטרנט...ושלא יעשן שהוא מקליד.

תראה, אני חושב שכל עוד אדם שומר על תרבות דיון זכותו לומר הכל. יש,כאן מדרון חלקלק. מצד שלישי, באמת נמר וצוות הפורום ממעטים להשתמש בהשעיות לכן אין לי איזה תלונה או " זעם". רק מביע את עמדתי לו אני הייתי מנהל את הפורום. ואני לא.

נ.ב כן, אם מישהו מתנהג בצורה משולחת רסן אז הייתי משעה אותו. וכבר כתבתי ששרון 100 לא הדליק את הפיוז שלי. קצת גירד לא יותר, מכה קלה בכנף....

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
לא הדליק את הפיוז שלי. קצת גירד לא יותר, מכה קלה בכנף
לא הדליק, לא גירד וגם לא איתגר את המחשבה, סתם בנאדם לא חכם שדיבר על תחום שהוא לא מבין בו ואין לו ניסיון….
חבל שהלך כי מדי פעם כששיעמם לי התעסקתי בלענות לו, הצחיק אותי הייתי אומר.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אם אתה ממש מתייחס לפורום כמו אל "בית", אז גם הייתי מבקש שיחלוץ נעליים לפני שהוא נכנס לאינטרנט...ושלא יעשן שהוא מקליד.

תראה, אני חושב שכל עוד אדם שומר על תרבות דיון זכותו לומר הכל. יש,כאן מדרון חלקלק. מצד שלישי, באמת נמר וצוות הפורום ממעטים להשתמש בהשעיות לכן אין לי איזה תלונה או " זעם". רק מביע את עמדתי לו אני הייתי מנהל את הפורום. ואני לא.

נ.ב כן, אם מישהו מתנהג בצורה משולחת רסן אז הייתי משעה אותו. וכבר כתבתי ששרון 100 לא הדליק את הפיוז שלי. קצת גירד לא יותר, מכה קלה בכנף....
זה הכי קרוב ל"בית" שיש -- באינטרנט.

והוא אכן התנהג בצורה משולחת רסן ופוגענית, גם אם לך ספציפית זה לא גירד.

אבל בעצם זו טעות מראש לנסות להוכיח לכל מי שקופץ עם דמוקרטיה וזכות דיבור שזה לא מצב שדמוקרטיה וזכות דיבור רלוונטיים בו.

אז אני מוותר על הניסיון.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
זה הכי קרוב ל"בית" שיש -- באינטרנט.

והוא אכן התנהג בצורה משולחת רסן ופוגענית, גם אם לך ספציפית זה לא גירד.

אבל בעצם זו טעות מראש לנסות להוכיח לכל מי שקופץ עם דמוקרטיה וזכות דיבור שזה לא מצב שדמוקרטיה וזכות דיבור רלוונטיים בו.

אז אני מוותר על הניסיון.
אתה מבין, בתגובה אחת שלך גירדת לי יותר מכל התגובות של שרון גם יחד... התגובה שלך שידרה מנגינה שמורכבת מצירוף של פטרונות וזעם.

גם אצל שרון 100 יכלת לוותר על הניסיון ולהתקדם הלאה, במקום להשעות.
או שצריך גם להשעות אותי או את אלו ש"טעות מראש להסביר להם...." ?

שבת מבורכת לכולם. מי שרצה הבין מה התכוונתי גם אם לא הסכים.

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אתה מבין, בתגובה אחת שלך גירדת לי יותר מכל התגובות של שרון גם יחד... התגובה שלך שידרה מנגינה שמורכבת מצירוף של פטרונות וזעם
אתה מכיר את miss interpretation? היא מופיעה בהרבה מקומות :)

גם אצל שרון 100 יכלת לוותר על הניסיון ולהתקדם הלאה, במקום להשעות.
או שצריך גם להשעות אותי או את אלו ש"טעות מראש להסביר להם...." ?
אצלך זה חד פעמי, אצלו זה הייה בכל מקום, אינספור פעמים.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אתה מבין, בתגובה אחת שלך גירדת לי יותר מכל התגובות של שרון גם יחד... התגובה שלך שידרה מנגינה שמורכבת מצירוף של פטרונות וזעם.
חשבתי על זה שמה שקרה מאוד מעניין.

מה שפירשת בתור "פטרונות וזעם" היה סוג של הלקאה עצמית של "איזה טיפש אני שלקחתי על עצמי משימה טיפשית", אבל ממש לא ברמה של "זעם", ופטרונות לא הייתה שם בכלל.

ומצד שני, מאוד מעניין שכאתה מפרש את צורת ההתבטאות של מישהו כ"פטרונות", זה מגרד לך הרבה יותר מאשר כשמישהו אומר לך במפורש שהוא בא ממקום של פטרונות, להראות לך את האור, וכו' וכו'.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
זה נכון ששרון 100 נתן את הלחי השניה,
התוצאה כולנו מכים על חטא ברגשי אשמה, הוא לא היה קונפורמי והוציא אותנו
מדעתינו, ועתה אנחנו עושים רציונליזציה
בהסברים ותירוצים שזה היגיע לו.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
שום דבר כזה. שום רגשי אשמה, שום רציונליזציות. זה הגיע לו ב-100%.

הוא לא "נתן את הלחי השניה", אלא תקף ביוזמתו ותקע את עצמו ללא הפסק ובכל הזדמנות

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
710
נקודות
113
ומצד שני, מאוד מעניין שכאתה מפרש את צורת ההתבטאות של מישהו כ"פטרונות", זה מגרד לך הרבה יותר מאשר כשמישהו אומר לך במפורש שהוא בא ממקום של פטרונות, להראות לך את האור, וכו' וכו'.

אכן מעניין, וגם התחלת להיות הסופר של הבית לגבי מהי תגובה עניינית או לא, שהרי כתבת שאצלי החוסר ענייניית היא חד פעמית...ולמה לא תאמר? הרי אתה "בבית", וחלק אורחים.. אגב, אני יכול באותה מידה לספור לך.

נמר אפילו שהשעה ובתגובותיו אין לו שמץ פטרונות. כותב לעניין וגם כשנחרץ ותקיף אין לו שמץ של ארומה של התנשאות. מדבר לעניין.

מה שמעניין היא העובדה שאתה כנראה לא רואה צורך לבדוק מה בתגובה שלך יכול להתפרש כפטרונות. ולא רק בזאת אגב אם מותר לציין.

אז ככה, הפורום הוא בית לדעות שונות, כמו שסלט טעים מורכב מכמה ירקות, כמו שפילהרמונית יכולה להסתדר בלי כינורות אבל..זה לא יהיה אותו הדבר. אתה לא בעל הבית ואתה לא מונית לשומר המפתן.

שרון 100 לא הגיב אישית אלא אם נדחק לפינה, והשטויות שהוא פיזר בנדיבות תמיד היו קשורות לעניין וניכר שבאו מסוג של אמונה יוקדת באיזה דוגמה בוסרית. ההפך, גם כשענו לשרון100 בצורה הגמונית לא מודעת ובזילזול ובצורה פוגענית ( הייתי חייב...מה לעשות זו פשוט דוגמא מדהימה ומרהיבה ליחסי כח, מודעות, פטרונות וכיוצא באלו) גם שפגעו בו אישית שמר על איפוק.
אני לא ממשיך כי..יוסי בנאי ברדיו והקליטה משגעת , ובישולים ורוצה להיכנס לשבת בכיף. אז נסכים שלא להסכים. וכל אחד שיסתכל מה יכול לתקן אצל עצמו- זה הכי קשה. :שתוי:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
וואי איזה חפירות, מי ישמע הדיחו את נשיא סודן

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113

לא שותף לדעתך בכלל.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
אכן מעניין, וגם התחלת להיות הסופר של הבית לגבי מהי תגובה עניינית או לא, שהרי כתבת שאצלי החוסר ענייניית היא חד פעמית...ולמה לא תאמר? הרי אתה "בבית", וחלק אורחים.. אגב, אני יכול באותה מידה לספור לך.

נמר אפילו שהשעה ובתגובותיו אין לו שמץ פטרונות. כותב לעניין וגם כשנחרץ ותקיף אין לו שמץ של ארומה של התנשאות. מדבר לעניין.

מה שמעניין היא העובדה שאתה כנראה לא רואה צורך לבדוק מה בתגובה שלך יכול להתפרש כפטרונות. ולא רק בזאת אגב אם מותר לציין.

אז ככה, הפורום הוא בית לדעות שונות, כמו שסלט טעים מורכב מכמה ירקות, כמו שפילהרמונית יכולה להסתדר בלי כינורות אבל..זה לא יהיה אותו הדבר. אתה לא בעל הבית ואתה לא מונית לשומר המפתן.

שרון 100 לא הגיב אישית אלא אם נדחק לפינה, והשטויות שהוא פיזר בנדיבות תמיד היו קשורות לעניין וניכר שבאו מסוג של אמונה יוקדת באיזה דוגמה בוסרית. ההפך, גם כשענו לשרון100 בצורה הגמונית לא מודעת ובזילזול ובצורה פוגענית ( הייתי חייב...מה לעשות זו פשוט דוגמא מדהימה ומרהיבה ליחסי כח, מודעות, פטרונות וכיוצא באלו) גם שפגעו בו אישית שמר על איפוק.
אני לא ממשיך כי..יוסי בנאי ברדיו והקליטה משגעת , ובישולים ורוצה להיכנס לשבת בכיף. אז נסכים שלא להסכים. וכל אחד שיסתכל מה יכול לתקן אצל עצמו- זה הכי קשה. :שתוי:
מכל הנאום אתייחס רק לנקודה אחת -- אני אכן לא רואה צורך לבדוק מה בתגובה שלי יכול להתפרש כפטרונות, כי זה לגמרי טריוויאלי שאפשר לפרש אותה כך. רק שבמקרה הספציפי, הפרשנות לא הייתה נכונה, זה הכל.

מעבר לזה, נסכים שלא להסכים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור