- מעורבות
- 4,264
- נקודות
- 113
האין זו סתירה? "הפוך" זה גם "שונה"..
אין סתירה. ניקח פוליטיקה למשל (ולא ניכנס לדיון - זו פשוט דוגמא טובה). אני בעד ישראל, גם רוב השמאלנים, רובם המוחלט. אבל הם חושבים שונה ממני בכל הנוגע לטיפול בעניין היהודי ערבי. אבל גם הם, כמוני, בעד ישראל רק חושבים שונה ממני. ומזה הפוך ממני? מאוד פשוט - לא בעד ישראל. איתם אין לי שיח.
גם אם ובעצם במיוחד לאור ההכרזות הגלויות החוזרות ונשנות שמדובר בדיקטטורה רעיונית , מה שלכשעצמו בלבד כבר אמור להדליק אור אדום אצל כל מי שרואה בחופש הביטוי ערך מקודש
מעולם לא חשתי שחופש הביטוי הוא ערך עליון. ולכן אתה משתמש במונחים שאין להם משמעות עבורי. ככה יהיה לך קשה להיכנס לשיקולים שלי. חופש הביטוי הוא ערך, לא עליון. שהרי אם אחשוב שאדם מסוים הוא נאצי - חופש הביטוי לשיטתך אמור לאפשר לי גם לכתוב את זה? אז זהו, חופש ביטוי כערך עליון הוא משפט שאין לו שום משמעות עבורי.
תמיד אכיר בלגיטימיות של כל אסכולה
ואני לא. זו הסיבה שהפורום הזה קם. בשביל לקדם אסכולה מסויימת שמאפשרת ליבואנים ואודיופילים בישראל לקבל בית חם שבו אף אחד לא ידווח לשני שהוא הוזה. הייתי שם, נתתי לזה הזדמנות, זה שרף את הפורום. ושריפות, בטח לא היום, זה משהו שממש לא בא לי עליו.
להעיף אדם מהפורום זה בעייני פוגעני, מעליב, תגובה ברוטלית. גם אני כמו שכתבו חושב שזה צריך להיות שמור למקרים של תמיכה בנאצים או פדופליה או העלבה מכוונת של אדם אחר.
באיזה מהמקרים אתה יכול להגיע לדיון כאן, שיש בו תמיכה בנאצים או פדופיליה? מקסימום תמצא מישהו שמתאהב ברמקול בן שנה. וזה דומם, אז לא עומד לדין. המקרים הקיצוניים הללו הם בדיוק המקרים בהם שרון דרך על כל מוקש שהאחרון שבו, הוא זה ש״גומר אותו״. וזה שלא צריך לשמוע - מספיק לראות מדידות. וכשזה בא מתוך אג׳נדה ברורה וברמת מוטיב, זה מספיק קיצוני מבחינתי. לזה תוסיף תלונות של חברים ותיקים, פוסט ראשון (וכבר הסברתי את זה) שכולו נגוע בהתרסה מכוונת. לשטיתך, רק מועל יד או לשלוח יד לקטינה זו עילא לחסימה. אז רגע, להתחיל לשים מצלמות 24/7 על כל החברים כאן ולחכות שישלוף צלב קרס או יילך עם שקית ממתקים לגן ילדים לא שלא מוכר לו? בחייאת!!!
אי אפשר להכיל את זה? אני לא שמעתי שסתימת פיות קידמה ידע באיזה תחום. לרוב זה ההפך.
בדיוק! קלעת לנקודה!!! פה אין סתימת פיות. פה כל אחד מדווח על מה שהוא רוצה. פה ניתן להרחיק באודיופיליה עד הירח ובחזרה. בלי מגבלות סקופים שאינם קיימים, בלי תלות במדידות ובלי להגדיר מקסימום תקציב. וזה בדיוק הקטע, כשנתתי יד לאנשים כמותו לכתוב, הדיונים האודיופילים כמעט נמחקו מהאתר. וזו, זו חביבי, זו העובדה המדידה היחידה בכל מה שנוגע לדיון הזה.
חברים. אם מישהו רואה במהלך הזה של חסימתו של אותו טרול מהאתר כמהלך בלתי מוסרי, זה בסדר גמור. אני חושב שהוא לא רק היה מוסרי, הוא היה בגדר חובה. להיכנס לבית כנסת עם כריך בייקון ביום כיפור זה למשל בלתי מוסרי - אפילו במדינה חופשית, ראוי שיסלקו אותו משם. ומדוע? כי לכל מקום חוקים משלו, במיוחד אם הוא פרטי ויעודי. והחוקים כאן, מקום האתר, ברורים לכולם. ״שמן נחשים״ שיכתבו בפיד שלהם בפייסבוק. כאן זה לא עבר, לא עובר ולא יעבור. השעון עד לחסימה מתקתק. ובדרך כלל, הנחסמים לא מצליחים לשמוע את הטיקטוק בשביל ללחוץ קצת ברקס, וזה בכלל סוגר לי את הפינה של יכולת השמיעה שלהם.
נראה לי שהדיון על ההפסד הנורא לפורום, המכה הקשה הזו, הסוף לפלורליזם, לחופש הביטוי, כשמר שרון 100 <קישקושים בדקה> נחסם מבלי שהוכח כפדופיל (חס ושלום) או נאצי (חס ושלום), זה משהו שאפילו דיטאון יצליח לשרוד. ומכאן אפשר להמשיך הלאה, לאודיופיליה, עם דיעות שונות ומאתגרות, אבל בלי האנטי אודיופילי ששרון הזריק לפה. אני מתנצל בפני חברי הפורום שלקח לי זמן לחסום. להבא, אהיה יעיל יותר.