מיכתב לחברים...

• פותח הנושא zs
  • פורסם בתאריך

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
אחת מהבעיות של אודיופילים, לפי הגורו אמיר מ-ASR, היא שהם מאזינים למשהו, חושבים שהם שומעים, ונותנים לעצמם ציון מצויין כמאזינים טובים. אתה מתנהג בדיוק כך.

ולא רק זה, אתה מתאר את עצמך כגאון יוצא דופן, שאתה כבר יודע מלידה מה שבני תמותה רגילים זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להגיע אליו, בלי שאתה מבחין באבסורד ובטימטום של מה שאתה כותב.

די, נמאס.

@נמר -- בחיאת, למה אנחנו צריכים לסבול את התופעה הזו כאן? :( :( :(
"גאון יוצא דופן" פרשנות שלך
אמרתי שאני אובססיבי לסאונד מאז ומתמיד וכן יש לי שמיעה טבעית טובה ומוזיקלית.
כנראה שלכל אדם אחר זה יכול לקרות חוץ ממני.
"אבסורד וטמטום"
אשמח אם לא תחלק לי ציונים, תודה.

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
ומדברים עניינית
כל פעם שענו לך עניינית התעלמת או חזרת על מנטרה שלא מתייחסת עניינית או הדבקת משהו שמישהו כתב במקום אחר.
מעולם לא ענית עיניינית/לוגית לאף התייחסות עניינית לדברים שאתה כותב ואז, כשאמרו לך שאתה לא עונה התשובה שלך הייתה שאתה לא חייב לענות לכל דבר…

sharon100

מושעה
מעורבות
41
נקודות
28
כל פעם שענו לך עניינית התעלמת או חזרת על מנטרה שלא מתייחסת עניינית או הדבקת משהו שמישהו כתב במקום אחר.
מעולם לא ענית עיניינית/לוגית לאף התייחסות עניינית לדברים שאתה כותב ואז, כשאמרו לך שאתה לא עונה התשובה שלך הייתה שאתה לא חייב לענות לכל דבר…
אז זהו שלא
התייחסתי עניינית
סליחה באמת לא ידעתי שאסור להביא לינקים חיצוניים כשהם סופר רלונטיים
דבר שני כשכל שניה אנשים עושים לי מבחנים "מה שמעת כמה שמעת" ויורדים לפסים אישיים ואומרים לי מה אני מבין בכלל במשהו אז כן לא בדיוק יש לי חשק לענות ולהשקיע
מעניין שבASR אחד הפורומים המקצועיים בעולם פתחתי מיליון שרשורים ולא נתקלתי בטון מזלזל אפילו לא פעם אחת
אנשים עם ציוד סופר יקר והבנה שלא מביישת אף אודיופיל על הפלנטה התייחסו בכבוד לכל מה שאמרתי / שאלתי למרות שאני לא מגיע לציפורן שלהם משום בחינה
הכל עניין של גישה.

omi

חבר משקיען
מעורבות
423
נקודות
63
למה לענות בכלל? אם תדברו לעניין הוא יעלם ויצוץ שוב ממקום אחר כמו המשחק ילדים הזה עם הפטיש.

maxresdefault.jpg

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
"גאון יוצא דופן" פרשנות שלך
אמרתי שאני אובססיבי לסאונד מאז ומתמיד וכן יש לי שמיעה טבעית טובה ומוזיקלית.
כנראה שלכל אדם אחר זה יכול לקרות חוץ ממני.
"אבסורד וטמטום"
אשמח אם לא תחלק לי ציונים, תודה.
כתבת
וכמו שאמרתי אחרים אולי זקוקים לאלפי שעות האזנה כדי להתחיל להבין משהו במשהו, תודה לאל אני לא, לא הערצה עצמית אלא עובדה פשוטה
כלומר, אתה לא זקוק לזמן העצום שאחרים זקוקים כדי להתחיל להבין משהו במשהו, כלומר -- מסקנה לוגית פשוטה -- אתה גאון יוצא דופן -- בעיני עצמך. למעשה, גם אחרי כל השעות שכן השקעת, בעליל לא התחלת להבין משהו באודיו.

אם אתה מחלק ציונים לעצמך, למה שלא אעזור לך עם זה?

גם לפחות תקבל פרופורציה איך אתה במציאות, בניגוד למה שאתה חושב על עצמך, וגם תקבל מושג לגבי מה ההרגשה כשמישהו מביע דיעה שפוסלת מהיסוד משהו בתחום שאתה אוהב -- במקרה זה אתה עצמך -- בלי שנתבקש לכך, שזה מה שאתה עושה לאחרים כאן.

YOSSI24

חבר משקיען
מעורבות
476
נקודות
83
יש לי מספיק ניסיון כדי להבין מה שאני שומע, מעבר לזה אני אודיופיל מלידה, מגיל 0 אני אובססיבי עם סאונד, אז איך אמרת? גם אלפי שעות שמיעה וגם מערכות במיליוני דולרים לא הופכים אותך למבין בסאונד, תודה לאל שאני נולדתי עם היכולת הזאת.

אוי אני כזה גדול נולדתי עם מתת אל,חחח
אתה מוכרח להיות פיטריה להיות בחדר
אפל ולאכול בולשיט, וכל החוכמה
שלך היא שאין את הדבר הזה חוכמה לאחרים,
"אופיו של אדם גורלו" ואתה אמור כבר לדעת
אתה מביא את כל המכאובים על עצמך.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,619
נקודות
113
הוא פשוט אוהב את הצומי. ולנו קשה לא לתת אותו.

שרון הסיבה היחידה להתייחסות שאתה מקבל היא שאתה מרדד את השיח לרמה של טוקבקים על פוליטיקה בynet. אתה פשוט לא מסוגל להחזיק דיון מעמיק. ואין לזה קשר לדעותיך.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
שרון הסיבה היחידה להתייחסות שאתה מקבל היא שאתה מרדד את השיח לרמה של טוקבקים על פוליטיקה בynet. אתה פשוט לא מסוגל להחזיק דיון מעמיק. ואין לזה קשר לדעותיך.
ממש לא הסיבה היחידה. יש גם את הסיבות הבאות, לא לפי סדר כלשהו:
  1. מישהו שנכנס לפורום של בעלי תחביב ומנסה להוכיח שהם פתאים וטיפשים ולהראות להם את האור
  2. מתנשא
  3. מדקלם שוב ושוב את אותם דברים
  4. אתה הדברים שהוא מדקלם כולם כבר ידעו עוד לפני שהוא הגיע
  5. מינה את עצמו לנציג המדע והאמת, בלי באמת להבין במדע ו/או באמת
  6. באמת מאמין שהוא מבין ללא מאמץ/השקעה/זמן מה שלאחרים לוקח אלפי שעות רק להתחיל להבין
  7. תוקע תגובות בכל מקום, כן מתאים, לא מתאים, שרון שם
  8. שפוט של אמיר מ-ASR, ללא שום ביקורתיות (שדורשת הבנה)
יש עוד, זה מה שאני יכול לשלוף בשתי דקות מהזיכרון.

כבר הסעיף הראשון מהווה התנהלות בלתי קבילה, שצריכה לדעתי לגרור העפה אחרי התראה או שתיים.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
שרון. היה לנו לעונג. עקב ריבוי התלונות אנו נאלץ להיפרד.

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,246
נקודות
113
שרון. היה לנו לעונג. עקב ריבוי התלונות אנו נאלץ להיפרד.

אני שמח ועצוב בו זמנית.
שמח בתחושה המיידית שתם מסע טרולי שכזה. הרבה יש לי לאמר על הדברים שכתב אבל אסכם במילה "טרול". הרבה שנים לא היה כאן אחד כזה. לא באופן הזה. המשפט של האוזניים לא קובעות כלום אלא רק מה שכתוב על הנייר הוא משפט שאזכור אותו עוד המון שנים. הצליח אפילו את עמיר להוציא משלבתו.

עצוב, כי עצוב היה לראות איך בן אדם הצליח לגרום לכל כך הרבה אנשים שמעולם לא פגש לגרום לסלידה כל כך קשה ממנו באופן כל כך הפגנתי וכל כך בז. פשוט כשל לזהות זאת במשך שבועות ארוכים. אז כן, סתם באסה שבן אדם הביא עצמו להחסם כאן. חבל.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
עצוב, כי עצוב היה לראות איך בן אדם הצליח לגרום לכל כך הרבה אנשים שמעולם לא פגש לגרום לסלידה כל כך קשה ממנו באופן כל כך הפגנתי וכל כך בז. פשוט כשל לזהות זאת במשך שבועות ארוכים. אז כן, סתם באסה שבן אדם הביא עצמו להחסם כאן. חבל.
הוא הרוויח את זה ביושר, במו ידיו.

הזכיר לי ציטוט מספר -- "!You asked for it, brother" -- שמתברר שזה מ"Atlas Shrugged" ("מרד הנפילים") שקראתי לפני מיליון שנה, בלי להגזים :)

גיא

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,246
נקודות
113
הוא הרוויח את זה ביושר, במו ידיו.

הזכיר לי ציטוט מספר -- "!You asked for it, brother" -- שמתברר שזה מ"Atlas Shrugged" ("מרד הנפילים") שקראתי לפני מיליון שנה, בלי להגזים :)

ברור שהרוויח ביושר. גם כשכתב ו-"התחסד" על היחס שמקבל מהחברים ציינתי שהוא יכול להאשים רק את עצמו. הרי בוא נהייה אובייקטיביים, זה העולם שדפוק והוא בסדר? נו ב'מת... הסוף היה צפוי. אני גם לא קונה שהוא לא ראה וידע בדיוק מה הוא עושה. ידע ב ד י ו ק!!!

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,930
נקודות
113
"ותשקוט הארץ 40 שנה..."
לזה קוראים wishful thinking.

כמה זמן נראה לך שיקח עד שיופיע נביא האמת הבא, להראות לנו את האור ואת דרך הישר האבסולוטית, כשהמדע מאחוריו והאמת צועדת לפניו בסך?

יעקב ח

חבר משקיען
מעורבות
174
נקודות
63
נו..עד שמישהו עשה קצת גלים בגיגית..אז העיפו אותו.
בחור משעשע בסך הכל.
חבל

נערך לאחרונה ב:

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
סליחה , אבל תקליטים חדשים זה זבל
מכירות דיסקים ירדו לגמרי אז מצאו שיטה לעשות כסף...
הפטיפונים מעולים ראשים נהדרים אבל התקליטים פח אשפה
יש הוצאות טובות, לא זול אבל אם כבר להשקיע בתקליטים עדיף תקליט אחד מהוצאה טובה על 5 זבלים
למשל blue note

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
נו..עד שמישהו עשה קצת גלים בגיגית..אז העיפו אותו.

:)
תיאור די מדויק - לעשות גלים בגיגית.
אבל זה היה ברור די מהר שמקומו לא פה כי מגיע שלב שזה מעצבן.
מילא אם היה מרים את הכפפה והולך לשמוע כמה מערכות אנלוגיות ודיגיטליות טובות אבל מי צריך פה דיקלומי מנטרות בנוסח "אמיר קרישנה, אמיר אמיר " ?
זה נחמד לכמה דקות אבל נהיה מאוס די מהר.

gds

מושעה
מעורבות
756
נקודות
113
די כבר ! אתם כמו החתולים של פעם שלא היו מסורסים-מזיינים ובוכים, תפסיקו כבר להתעסק בבן אדם פשוט תתעלמו אתם (מי ששוב ושוב) עונים לו או בכלל מתעסקים בו מלבים אש במדורה שרוצים לכבות.

ולעניין השירשור: סמארטפון ביד, קעקוע על הרגל ו\או על הכתף, כלב ופטיפון. למי שלא הבין - המכירות של תקליטים שהרוב המכריע שלהם נוצרו דיגיטלית ואיתם פטיפונים הם התנהגות עדרית טרנדית של דור המילניום, לא מעבר לכך.

moshe625

חבר משקיען
מעורבות
345
נקודות
83
די כבר ! אתם כמו החתולים של פעם שלא היו מסורסים-מזיינים ובוכים, תפסיקו כבר להתעסק בבן אדם פשוט תתעלמו אתם (מי ששוב ושוב) עונים לו או בכלל מתעסקים בו מלבים אש במדורה שרוצים לכבות.

ולעניין השירשור: סמארטפון ביד, קעקוע על הרגל ו\או על הכתף, כלב ופטיפון. למי שלא הבין - המכירות של תקליטים שהרוב המכריע שלהם נוצרו דיגיטלית ואיתם פטיפונים הם התנהגות עדרית טרנדית של דור המילניום, לא מעבר לכך.
צודק ב 100%!
אין כמו האנאלוג של זבדה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור