המלצות לכרטיסים בתקציב שפוי....
TerraTec Electronic PHASE 22, מרשים מאוד למחירו. רוב מה ש TerraTac עושים, מרשים.
כרטיסי סטריאו PCI של M-AUIDO, מיועדים לחיבור למערכת טובה:
M-Audio AudioPhile 2496
ואחיו הבכיר
192 M-Audio audioPhile רון, יותר מזה את לא צריך.
EchoAudio MIAMidi, כרטיס מצויין, גם למי שרוצה גם קצת להקליט בבית (מקליט לא רע בכלל, כמובן שזה לא כרטיס מקצועי.)
הי, תודה על התשובות,
אך האם הכרטיסים האלה לא ברמה נמוכה יותר מה EMU1212M
אשמח לדעת האם יש כרטיס טוב אם איכויות סטראו טובות יותר מאשר ה EMU
( אין לי צורך בפיצ'רים אחרים כגון הקלטה)
תודה
לאורי , יש לך בעיה אתה מדבר עם מהנדסים שיודעים את המתמטיקה אלקטרוניקה בנושא הספציפי שלהם , ואתה חושב ע"פ דיברהם שזו המציאות . הבעיה היא שגם הם יודעים רק את הקטע הצר שלהם ויוצא שאתה מעביר שטויות ברשת לאמיר מארמה אודיו , שרצה לדעת היכן באודיוגון קובעים שהCD מת . הנה לך קישור :
ושם אומנם אומרים מה שדג רקק ניסה להביע שיש יתרון למאק , אבל אני לא הולך להתמודד עם וואדיה ולכן אסתפק בPC (מה נעשה המזומנים אצלי כ"כ קצרים שצריך פתרון לעניים ).
בנושא כרטיס הקול , אני בהחלט מצטרף לשאלה מה באמת כדאי לקנות , ואני מתלבט בשאלה הזו כבר המון זמן , אז אולי נמר ודג רקק יואילו להעניק מתובנותיהם על מה מומלץ בתקציבים שונים .
דרך אגב אם מדברים , אני קצת בבעיה כי אני רוצה לקנות מגבר אוזניות נייד ופשוט יחסית שישמש אותי גם לאייפוד וגם לאוזניות מהמחשב (שם זה אוזניות בעייתיות כמו AKG או אחרות מה שאמצא משומש במחיר טוב ), ולכן לגבי אני לא יודע אם להשקיע הרבה בכרטיס קול , או לחלק את הסכום לכרטיס קול וDAC שיזין את המגבר אוזניות כשארצה לשמוע מהמחשב .
אם למישהו יש דעות בנושא אני אשמח לשמוע
דג ידידי.
אני חלילה לא צוחק על אף אחד ומעריך ומוכיר כל אומן שעוסק במוסיקה ולא משנה איזה ציוד יש לו בית/באולפן . מה שקובע זה המעוף בראש, היצירתיות והנשמה. ציוד פחות מעניין ותמיד אפשר להשכיר שעות אולפן ולעבוד על ציוד נוח וידידותי יותר {לרוב יקר יותר}.
רון.
ההצעות. שקיבלת מדג רקק מצויינות עם יתרון ברור ל-192 M-Audio audioPhile שהוא משמעותית יותר טוב מה- EMU1212M. אני משער שתחוש בהבדל ברגע שתחבר אותו.
העיניין הוא שאתה מביא מהדברים שלהם דברים שאינם נכונים לאוזן . העובדה היא שע"פ העיצות שלך /של ה"מומחים" שלך אני לא רוצה לחשוב איך היה הסאונד המתקבל . תודה לאל שלא המהנדסים שאתה מדבר איתם בונים לנו את המערכות סטריאו .מעניין.
לאורי , יש לך בעיה אתה מדבר עם מהנדסים שיודעים את המתמטיקה אלקטרוניקה בנושא הספציפי שלהם , ואתה חושב ע"פ דיברהם שזו המציאות .
כן מהנדסים,פיזיקאים,אלקטרונאים. הם לא יודעים . כלום.באמת.
רק אתה יהודה הגדול והדגול שיושב בביתו כל היום כי הוא "חולה" יודע.
בקיצור, מהיום בכל המבחנים שלי אני כותב ש TRUEJOKER אמר שאתם לא יודעים. באמת. הוא כתב את זה ברשת.
שכל הניסויים שלנו "נכונים מתמטית" אבל שוב דבר לא באמת נכון. היה כתוב בפורום אתם לא מבינים.
דג , יש לך מושג כמה עולה הRME שנתת קישור אליו ואם הוא נמכר בארץ ?
ושאלה שניה אם נקודת הייחוס זה הESL GULIDA איך הכרטיסים שנתת מבחינה אודיופילית ?
האם יש כרטיס קול USB מעולה ? או שכולם PCI ? כי אני די מפחד אפילו עם הRME שאולי אם אשתמש בSPDIF שאקבל תוצאות גרועות (פשוט שמעתי שכמה אנשים באודיוגון קיבלו תוצאות די גרועות , והם עוד עם DAC יותר יקר ממה שאני מתכנן )