אין לי תלונות. אני עצמאי מספיק שנים ומפרנס מספיק משפחות בכל חודש.
הטעות שלך בסיסית. יש לכל דבר תחליף.
מצאת ביותר זול מהארץ? תקנה! מישהו אמר לך לא? תגדיל ראש ותייבא אסלות.
,v
רוצה לקנות דירה באמצע ת"א במקום 3 דירות בירושלים? תקנה.
לא בא להגן על אף אחד. שיהיה לכולם לבריאות.
אם התמחור לא בא לך טוב, אל תקנה פרואק. תקנה וורפידל או שתייבא לבד, ואל תזבל לי את השכל על תמחור.
אתה לא מעניין, השוק מעניין ואני לא צריך להוכיח לך כלום כך שאת פרטי העסק שלי אשמור לעצמי.
כפי שכתבתי גם לעקרת בית יש זכות לצרכנות הוגנת.
בשביל להשוות מחיר לריטייל חו"ל במדינות שונות לא צריך להיות יבואן וגם לא ד"ר למתמטיקה.
אם בכל העולם, במדינות קטנות וגדולות היבואנים האחרים מצליחים למכור מוצר מסויים במחיר דומה, אז שאף אחד לא יספר, על אחסון ועמלות מכס, זה לחלוטין לא רלוונטי, את אותן ההוצאות יש גם לשאר היבואנים של אותו מוצר וגם את אותו מחיר בסיס של היצרן (או לפחות ליבואנים בגודל דומה).
אתה רוצה להמציא מחדש את ההגינות בצרכנות כי יש יש לך עסק וזה מלחיץ אותך ?
לא אפשרי..
להגיד "אם התמחור של פרואק לא בא לך טוב תקנה וורפידל, זה מה שאני אומר רק בסלנג
מי שרוצה לייבא לבד שייבא, לנו כצרכנים יש זכות להפעיל לחץ על יבואן בלעדי של מוצר, כולל לפנות אליו וכולל לפנות ליצרן כפי שנעשה במקרה של proac בעבר, כדי ללחוץ עליו להוריד את המחירים המופרכים שבהם תימחר.
אם יבואן קיבל בלעדיות על היבוא, הוא צריך לעמוד בסטנדרטים בינלאומיים ואם לא יעמוד זכותנו כצרכנים להשתמש בכל הכלים החוקיים העומדים לרשותינו, כולל, חשיפת הנתונים בפני הציבור בפלטפורמות המתאימות, חרם צרכנים, תלונות ישירות ליצרן על גובה המחירים ועוד.
אם מישהו נתקל במחירים קיצוניים, בבקשה תעלו את זה בפורומים ונמשיך לחזק את היבואנים ההוגנים.
אני סיימתי לכתוב את המובן מאליו.
מי שהמובן מאליו לא מובן לו, שיבושם לו.