ronenperetz
חבר משקיען
- מעורבות
- 237
- נקודות
- 63
מה לעשות שאנחנו עם קטן עם צרכים גדולים בביטחון שהוא מהווה את המעמסה הגדולה ביותר על האזרח בארץ(כזה שמשלם מיסים ומשרת בצבא)
רק עכשיו היינו בתערוכה,יבואנים חזירים בראש ובראשונה.
ספרד , סנט פטרסבורג(לא איזה כפר נידח) , קליפורניה
יכול להעיד בוודאות שמחירי המזון שם בין שליש לרבע מאשר בארץ
רק עכשיו היינו בתערוכה,
ושם כולם חייכו "הסתחבקו" עם היבואנים,
לא נכון לעשות הכללות,
יש יבואנים שמוכרים לך במחירי חו"ל.
אחד הבלופים הגדולים שהמדינה _ממשלה מספרת לאזרחיה התמימים.מה לעשות שאנחנו עם קטן עם צרכים גדולים בביטחון שהוא מהווה את המעמסה הגדולה ביותר על האזרח בארץ(כזה שמשלם מיסים ומשרת בצבא)
מה הקשר.....?מה הקשר של ריכוזיות למיסוי על כלי רכב, מס הבלו על הדלק למשל, מיסוי קרקעות וכו. אצל החרדים זה חלקי כי נשותיהם עובדות.
הכי טוב לעשות cherry picking
אני יודע מה מחיר הגנים בארה"ב וקנדה, זה רחוק ממה שכתבת.
ירוקות, קוטג', לחם אני קונה כל הזמן כשאני בחו"ל, עגלת הקניות שלי בשופרסל זולה יותר או דומה למקומות איכותיים באירופה. זולה משמעותית מקנדה, זולה מאוסטרליה, זולה מניו זילנד, שוויץ. ארה"ב בכלל אוכל חרא אז לא מעניין להשוות.
אולי אתה צודק לגבי מדריד, אני לא יודע
מה לעשות שאנחנו עם קטן עם צרכים גדולים בביטחון שהוא מהווה את המעמסה הגדולה ביותר על האזרח בארץ(כזה שמשלם מיסים ומשרת בצבא)
שמע מיכאל, מכיוון שאבא שלי מחזיק בבעלותו בתים/דירות בווינה, תל אביב, הרצליה, מוסקבה, ספרד, גרמניה ולונדון אני מכיר מחירים.
עם כל הכבוד אני מכיר את עלות המחיה באותם קומות, למעט מוסקבה (בה המיסים על עבודה נמוכים בהרבה מהארץ) כל המקומות זולים מישראל, יהה זה קוטג', חינוך, רפואה, דיור או רכב.
אומנם לא ביררתי לגבי חינוך בארה"ב אבל לרכוש נדל"ן בארה"ב למעט מקרים חריגים יהיה זול יותר, שלא לדבר על המחיה.
אתה יכול לשלוח לי קישור לחנות כזאת, כאן או בפרטי?אני נוסע לא מעט גם כן, ואני חושב שישראל בין המדינות הזולות. בין אם זה קניות, אוכל, תחבורה, שלא נדבר על איכות חיים גבוה בארץ (חינוך נגיש, רפואה זולה ואיכותית)
לגבי מחירים, אפשר לקנות את B&W במחירי חו"ל, חפש חנויות נורמליות
מוסקבה אני דווקא מכיר - בין הערים היקרות בעולם.
חפש "UBS Global Real Estate Bubble Index 2019", אם כי אני שוב לא מומחה לנדל"ן ואצלי אישית זאת לא קטגוריה
לגבי קוטג' אני אביא לך קבלות
אוכל איכותי עולה עולה. אין מילקי בשקל בברלין. זה לא אותו מילקי.
בחייאת מיכאל, עוד נחשוב שהמילקי שנמכר בארץ מוגש במסעדות בעלות כוכבי מישלן.מוסקבה אני דווקא מכיר - בין הערים היקרות בעולם.
חפש "UBS Global Real Estate Bubble Index 2019", אם כי אני שוב לא מומחה לנדל"ן ואצלי אישית זאת לא קטגוריה
לגבי קוטג' אני אביא לך קבלות
אוכל איכותי עולה עולה. אין מילקי בשקל בברלין. זה לא אותו מילקי.
אני לא יודע איפה אתה קונה, אבל גבינות, בשר ודגים זולים משמעותית באירופה וארה"ב מאשר כאן.המחיר של הקוטג' של mckinsey הוא לא סתם צץ על 8 שקלים, אותה קופסה 250גר עולה בין 8 ל-10 שקלים בין אם זה ארה"ב או ניו זילנד
קילו אגבניות בקנדה עולה מעל 20 שקל, בניו זילנד עולה 25-28 שקלים קילו אגבניות חממה.
לחם (לא טעים) 20 שקלים
100גר סולומון מעושן - כ-35 שקלים.
בניו יורק בקבוק קולה קטן יעלה באזור 8 שקלים או יותר
איזה סלט עם שם פלצני שלמעשה אין שם כמעט כלום למעט עלים - 40 שקלים
אין לי נדל"ן בחו"ל, אם כי יש לי משפחה בקנדה, מחירים שם זינקו באותה פרופורציה כמו בארץ, וזה פרקקטה חור.
עשאתה נמצא במלון בניו יורק, ואתה מזמין ארוחת בוקר, אתה לא מקבל סלט ישראלי.
אין כזה שפע של ירוקות, אבל יש הרבה אוכל לא בריא, המון סוכר
קונה קפה ומאפה קטן בסטארבקס - 40 שקל.
ברור שישנם עדיין דברים יקרים בארץ.
בעיקר כשמדובר על יבוא, אין מה לעשות. שרשרת ארוכה וכל אחד רוצה להרוויח
קילו פרמיזן זול יותר באיטליה,
אבל אם תשווה לקילו פרמיזן בניו יורק, אז בארץ יהיה זול יותר
אהה, ציוד צילום וטלפונים סלולרים בחלק מהמקרים הכי זול לקנות בארץ.
וכמובן סטריאו
המחיר של הקוטג' של mckinsey הוא לא סתם צץ על 8 שקלים, אותה קופסה 250גר עולה בין 8 ל-10 שקלים בין אם זה ארה"ב או ניו זילנד
קילו אגבניות בקנדה עולה מעל 20 שקל, בניו זילנד עולה 25-28 שקלים קילו אגבניות חממה.
לחם (לא טעים) 20 שקלים
100גר סולומון מעושן - כ-35 שקלים.
בניו יורק בקבוק קולה קטן יעלה באזור 8 שקלים או יותר
איזה סלט עם שם פלצני שלמעשה אין שם כמעט כלום למעט עלים - 40 שקלים
אין לי נדל"ן בחו"ל, אם כי יש לי משפחה בקנדה, מחירים שם זינקו באותה פרופורציה כמו בארץ, וזה פרקקטה חור.
עשאתה נמצא במלון בניו יורק, ואתה מזמין ארוחת בוקר, אתה לא מקבל סלט ישראלי.
אין כזה שפע של ירוקות, אבל יש הרבה אוכל לא בריא, המון סוכר
קונה קפה ומאפה קטן בסטארבקס - 40 שקל.
ברור שישנם עדיין דברים יקרים בארץ.
בעיקר כשמדובר על יבוא, אין מה לעשות. שרשרת ארוכה וכל אחד רוצה להרוויח
קילו פרמיזן זול יותר באיטליה,
אבל אם תשווה לקילו פרמיזן בניו יורק, אז בארץ יהיה זול יותר
אהה, ציוד צילום וטלפונים סלולרים בחלק מהמקרים הכי זול לקנות בארץ.
וכמובן סטריאו
כשתקנה קפה ומאפה מסטארבקס בארץ אני מבטיח לך שיעלה יותר מבניו יורק.
ציוד צילום וסלולר... אתה יכול להתחרות אם מחירי ניו יורק (לדוגמא)?
מישהו יכול להסביר כאן למה חלק מהרמקולים עולים בארץ בלי שום פרופורציות לחו"ל?
למה רמקול מדפי פוקל 906 עולה בארץ 6,400, לעומת 1,000 דולר בארה"ב או 800 פאונד באנגליה?
למה יקר יותר ב 70%?
למה B&w 706 עולה בארץ 9,900 ש"ח, לעומת 1,100 פאונד (5,000 ש"ח!) או 1,800 דולר (6,500 ש"ח)?
אין שום תירוץ לזה.