אני מבחינתי רוצה מעשים, בדיקות אמיתיות על חי, מבחנים והשוואות ולא בילבולי ביצים באינטרנט, דיברנו מספיק. חלאס.
(Y)
אני מבחינתי רוצה מעשים, בדיקות אמיתיות על חי, מבחנים והשוואות ולא בילבולי ביצים באינטרנט, דיברנו מספיק. חלאס.
אם אכן יש באמתחתך "עובדות" כאלה, יכולת לסגור את הויכוח כבר מזמן...אם אתפנה, אעלה שרשור חדש ובו אביא עובדות מתחום הפסיכואקוסטיקה המאוששות דווקא את הטיעון ההפוך – ששחזור דיגיטאלי, בפרט בפורמט תקליטורי CD , גורע ממידת הטבעיות בה נקלטים צלילים משוחזרים, יותר מאשר תקליטים ופטפונים.
נמר,
קשה גם איתך, מה גם שבעליל לא הבנת מה כתבתי, ואתה מתעסק יותר בלהסביר כמה אתה עייף, מעוצבן, רואה כפלצנות כל דבר שלא מתיישב עם הנורמות והאסוציאציות שלך, וקורא מ"מעשים" שאינם רלוונטיים, כמו להשוות צ'לו חי א' אצלך בביית עם תקליט של צלן ב' באולם קונצרטים/כנסייה X ועם דיסק של צ'לן ג' באולם קונצרטים/כנסייה Y, או בלהשוות דיסקים ותקליטים ביניהם, לא מול המקור שאיננו.
מילא להיות "עצבן", אבל להשוויץ בזה? במקומך היית מתבייש בזה, כמו שאני מתבייש בקוצר הרוח שלי מול יהושע.
ולא ברור לי למה אני צריך לטרוח לחפש מילה אחרת במקום זו שעולה לי בראש, כשאני מדבר עם אנשים טכניים במילים ומונחים טכניים שאמורים להיות מובנים להם. זו אכן הייתה פלצנות (מטומטמת) אם הייה עולה לי בראש "פשטנות יתר" והייתי מנתק את חוט המחשבה שלי ומחפש מונח באנגלית, או עוצר בכל מקום לראות אם יש הזדמנות לתקוע שם מילה של יותר מ-10 אותיות שתעשה רושם על מישהו (מי בכלל מתרשם משטויות כאלה?).
אם לא מעניין אותך לדון אתי בנושא, "ראה עצמך משוחרר".
עמיר
אנא קרא שוב: ה"מעשים" שאתה מדבר עליהם אינם רלוונטיים לשום דבר.בן אדם עצבני זה אופי באותה מידה שחפרנים ומתנצלים סידרתיים זה אופי. אני מעדיף להיות עצבני.
אז מה? אתה רוצה להמשיך לדון ולדנדן או שאתה רוצה לעבור מתיאוריות למעשים?
"לעלות שלב"?בהצלחה ידידי. מאחל לך להינות מהתאוריות, אני כאן אם תרצה לעלות שלב.
אבל מבחינתי זה לא מעלה את הדיון אלא מסיט אותו הצידה למקום אחר.אני ממש לא חושב שאני מעל מישהו, התכוונתי להעלות שלב מדיון תיאורתי לבדיקה מעשית.
במילים אחרות. להעלות את הדיון שלב ולא להעלות אותך שלב בתחום.
מקווה שעכיו אני ברור יותר.
ששחזור דיגיטאלי, בפרט בפורמט תקליטורי CD , גורע ממידת הטבעיות בה נקלטים צלילים משוחזרים, יותר מאשר תקליטים ופטפונים.
יהושע, במאמר שאתה אולי מכין לנו, ולכולם:אני אתמול קראתי על pre-ringing
זאת התופעה שלא קיימת בטבע ודווקא רוב הפילטרים הקיימים בנגני CD סובלים ממנה.
(רוב - לא כולם, אלה שבמוססים על linear phase)
טבעיות הוא לא מונח מבלבל, זה מונח פשוט אבל קשה לבדיקה.טבעיות הוא לא מונח מבלבל, זה מונח פשוט וקל לבדיקה
אנא ראה את ההסבר שלי בפוסט הקודם, אולי זה יבהיר את כוונתי.הי עמיר,
הדיון הזה חשוב, לכן אני חוזר אליו שוב.
אם אני מבין אותך נכון אתה טוען שמבחן טבעיות צליל אינו מתאפשר, לכן אתה בוחן על פי טעם אישי.