XXXXXXXXXXXX
התגובות עוינות שלך מלאות
ביקורת שלילית, אין כבוד לאחר,
תודה על הניתוח המעמיק.
האם הפוסט הפותח את השירשור -- אתה יודע, זה שמסביר למה מי שקונה רמקול ב-$40K הוא בעצם אידיוט/פראייר שהייה יכול לקבל (כמוך?) תוצאה טובה יותר ב-$20K, ובעצם קל יותר להבין כאלה שקונים מכונית ספורט יקרה על תקן סטטוס לצורך זחילה בדיזנגוף -- האם הוא מהווה ביקורית מאוד מאוד חיובית, או אולי הוא מלא כבוד לאחר?
או הפוסט הזה
זה לא חדש עמיר,
שאתה עולה על שולחן כדי
להרגיש יותר גדול,
אולי אתה נמצא יותר גבוה
אבל זה לא עושה אתך יותר גדול
האם גם הוא מלא כבוד?
וזה
נמר
Neat היצרן רמקולים הטוב ביותר באנגליה לטעמי
הוא מוזיקאי שיודע לפחות איך רמקול צריך
להישמע נכון מבצע וויסינג לפי האוזן
ולא כמו רוב האחרים שסומכים על מדידות
ממש נטול התנשאות וכבוד לאחרים?
אז באיזשהו שלב נמאס לי מההצגה הזו, וחשפתי מה שנראה לי כתכלית שמניעה אותך בכל העסק.
סך הכל הבנאדם מנסה לשכנע את עצמו ואת העולם שהוא קנה את הרמקולים הכי טובים (לפחות באנגליה), במחיר הטוב ביותר, ושרק טיפשים שמושפעים ממיתוג והבלים כאלה הם מספיק פראיירים לשלם את המחירים המופקעים בעליל שיצרנים אחרים מעיזים בחוצפתם לתקוע, ללא הצדקה, כמובן.
אני לא מופתע מזה שלא אהבת אותה, וגם לא מזה שלא ראית שכך אתה התנהלת, בחזקת "הפוסל, במומו פוסל".
אתה לא אדם חופשי בדעותך, תמיד
בוחר בדעה הפוכה,
אין לי יומרה להיות "חופשי בדיעותי" ולקבל כל שטות שמישהו כותב.
וכנראה שהחמצת נקודה מהותית בהתנהלות שלי -- אני לא בוחר בהיפך ממה שכל אחד כותב, אלא באופן עיקבי באותן דיעות שייש לי, ואז זה יוצא הפוך ממי שחושב אחרת, וייש לא מעטים כאלה.
וכשאני מגלה שטעיתי, וזה קורה, אני "מודה" בכך בלי לעשות מזה עניין.
ואני גם לא מחזיק את דיעותי כאמת המוחלטת -- לפעמים אני רואה שהן לא נכונות והופך כיוון, גם בדברים מהותיים.
ניחוש שלי זה מקנה לך משמעות כי להגיד
לא זה כח
ניחוש מצויין, ממש פנטאסטי, אבל למה כשנותנים לי "כוח" אני לא רץ לתפוס אותו, ואני טורח להדגיש שוב ושוב שאני ודיעותי לא עדיפים על אף אחד אחר כאן?
ההפסד כולו שלך אני לא אגיב לפוסטים שלך
אני לא יודע עד כמה זה הפסד, אבל לא מאוד אתפלא אם לא תגיב לפוסט הזה, למרות שהוא מתייחס לכל דבריך בצורה עניינית.
עמיר