- מעורבות
- 4,266
- נקודות
- 113
עתה בא כתב מנוסה ונותן תקפות לדעתי,
שיש רמקולים יקרים כמו מג'יקו שבחצי מחיר
עושים לפחות אותם ביצועים,
ראשית לא מדובר בכתב מנוסה. כתב מנוסה לא מסיק מסקנות מהסוג הזה בתערוכה. למה? כי זה פשוט לא נכון.
שנית, בלי קשר, אז הוא טען. ומה עם כל הכתבים הבאמת מנוסים שטוענים בדיוק הפוך ממנו? האם על המאוזניים שלך כתב אחד ש״קטל״ משול לעשרות כתבים שהחמיאו?
אך הפעם הטענות הם שזה סגירת חשבון,
שאין יושרה לכתב וחוות דעת שלו מוטה,
אין טענה שהוא כזה. הוא הודיע על כך בעצמו. לא רק קטל מסיבות שלא ברור מה הן או כי בדה התרחשות שפשוט לא התרחשה. זה כמו שמבקר יכתוב שבמהלך הביקורת שעשיתי על הרוקפורט בתערוכת digitown בא אליו המתכנן של הרמקול וצעק עליו שהשמיע דיסק פרטי שלו. אבל מה לעשות, המתכנן של רוקפורט לא היה בתערוכה. האם זה לא מעורר בך סוג של חשד מסוים?
אני לא מצפה לחרטה מצדם,
אני יודע שכוס הידע שלהם מלאה
ואין להם ענווה,
חרטה? חרטה?? על מה ולמה? האם אדם ניזוק מכך? אני חושב שהיחיד שאמור להביע חרטה הוא המחרטט - דהיינו המבקר.
חוסר הענווה הוא רק לאדם שטען טענה כל כך לא מקצועית (שווה לרמקול של 10k דולר) מהתרשמות של כמה שירים שבתוכם התרחשות דמיונית שהעליבה אותו (לדבריו). והוא? הוא שנסמוך על הביקורת שלו? ובאמת? באמת אפשר לשים רמקול שהוא טוען לביצועים הללו (המבקר בעצמו טוען שטכנית מדובר ברמקול מעולה) לרמקול בשליש מחיר? אני לא מכיר רמקולים ב-10k דולר שבכלל מזכירים את היכולות שיש למג׳יקו s3. אז מול ה-s5? וואלה...
כדאי להם לשנות התנהלות,
אלא אם אין להם מה להפסיד.
כדאי להיות ביקורתי גם כלפי ביקורות שאינם מחמיאות. במיוחד כאשר הסיבה לכך שהרמקול נקטל כתובה ממש בתוך הטקסט.