מהיכן אתם מתחילים את בניית הסטאפ?

Audiofreak

עוסק בתחום
מעורבות
1,083
נקודות
113
מאמר שיווקי ומניפולטיבי בלבד לדעתי...
מתחילים מרמקולים! האופי שלהם והחיבור עם החדר הם החשובים ביותר , וכבלים בטלים בשישים מול רמקול שאינו מתאים לחדר/ לטעם מוסיקלי .
אחכ ההגברה ובסוף המקור.
כל בר ניסיון יודע שאין דבר כזה כבל נטראלי אמיתי שמתאים לכל סט אפ- כבל מתאימים למערכת ולא הפוך.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
:אצבע מורמת

לגבי הגברה מאמין שתלוי בנתוני הרמקולים.
רמקול "זללן", ברור שהנעתו תהיה מהותית או משתווה בקריטיות כמו מקור.

לשמחתי אין לי כאילו רמקולים
ואצלי המקור היה משפיע הרבה יותר מ האלקטרוניקה.

אבל כאמור מאוד (מאוד! ) תלוי בסאטאפ

rblank

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
לאחר הקריאה אני שמח שלא הייתה לי יותר מידי אפשרות להתלבטות. פגשתי את הרמקול האחד ולא רציתי יצרן אחר מאז. העמדה בסלון בכלל לא עברה את ההנהלה....
אז התמקמתי במקלט של הבניין. כמה שיפורים אקוסטיים קלים (תקרה, שטיח), קו חשמל נפרד למערכת, (שדרוג סביבת המקלט למען שקט מהשכנים) וחבר שיפוצניק מדהים שבנה בהתנדבות כמעט את כל 'המסביב למערכת'.
מאז רק שידרוגים, כבילת חשמל, קונקטורים, כבלי רמקולים. תוספת מקורות (אנאלוג) כדי שיהיה יותר מעניין.
אז לדעתי, הרמקול הוא הפקטור הראשון האחד והיחיד. כל מה שנחבר אליו מאותו רגע תלוי באוזניים שלנו. אה.. וכמובן תקציב תקציב תקציב. והתבלין שנראה לי שלכולנו כאן יש (ולדעתי שלי הם הכי..) - חברים טובים שעוזרים עם אזני עטלף (אצלי הם ZS ו music lover)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
"מקלט של הבניין"
הסבר ?

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
מאמר שיווקי ומניפולטיבי בלבד לדעתי...
מתחילים מרמקולים! האופי שלהם והחיבור עם החדר הם החשובים ביותר , וכבלים בטלים בשישים מול רמקול שאינו מתאים לחדר/ לטעם מוסיקלי .
אחכ ההגברה ובסוף המקור.
כל בר ניסיון יודע שאין דבר כזה כבל נטראלי אמיתי שמתאים לכל סט אפ- כבל מתאימים למערכת ולא הפוך.

עכשיו אתה אומר לי...;)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
בדירה שכורה לא הייתי משקיע יותר מדי כסף במערכת,חוץ מזה זה לא חתונה קטולית ואם אין ברירה משנים את הרכב המערכת לפי דרישות החדר המצוי. תאמין לי שאני לא היחידי,שעמד מול הדילמה: או סלון עם מינימום שעות,או חדר שינה עם שעות מרובות.

למה לא היית משקיעה, אתה לא חי שם?
המוטו שלי, הבית הנמצא היכן שאני גר, שכור או לא אני משקיע בנוחות ואיכות החיים שלי.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
עוד לא גיליתי דרמה בכבלים.. מכל מיני סוגים
לא סתם יש כ"כ הרבה מלחמות בנושא הכבלים

ראיתם ויכוחים האם מגבר עושה הבדל? או רמקולים?

אצלי החלפת כבל הפונו עשתה פלאים, קיבלתי ביצועים שונים לגמרי מהאנלוג.
החלפת כבלי הרמקולים שהיו לא רעים בפני עצמם לכבלים הנוכחיים עשתה שינוי מורגש אם כי לא ברמת כבל הפונו, שם מדובר במיני מהפכה.
לסיכומו של עניין ולניסיוני האישי כבלים יכולים להוות יותר מפיין טיונינג

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
עוד לא גיליתי דרמה בכבלים.. מכל מיני סוגים
לא סתם יש כ"כ הרבה מלחמות בנושא הכבלים

ראיתם ויכוחים האם מגבר עושה הבדל? או רמקולים?
בוודאי שראיתי....
בפורום הכחול....

אני לא יודע מה זה ״דרמה״ אבל במערכות איכותיות החלפת כבל יכולה לעשות הבדל גדול.
נוכחתי בזה בעצמי ולאחרונה גם במערכת איכותית של מישהו אחר שאינטרקונקט של חברה מכובדת הוחלף באינטרקונקט של חברה אחרת וממש היה הבדל משמעותי.
ארז

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
בוודאי שראיתי....
בפורום הכחול....

אני לא יודע מה זה ״דרמה״ אבל במערכות איכותיות החלפת כבל יכולה לעשות הבדל גדול.
נוכחתי בזה בעצמי ולאחרונה גם במערכת איכותית של מישהו אחר שאינטרקונקט של חברה מכובדת הוחלף באינטרקונקט של חברה אחרת וממש היה הבדל משמעותי.
ארז

חוץ מכמה פורומים בארץ יש עוד כמה וכמה בחו"ל :)

פורום כחול הוא לא פורום אודיופילי, התיחסתי לאנשים עם מערכת אודיו מכובדת, לא בשני שקל

rblank

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
"מקלט של הבניין"
הסבר ?
בנין 3 קומות, 12 דירות. אין ממדים בניה מ1981. יש מקלט לעת מצוא וצורך. היום המקלט הזה הוא חדר מוזיקה וקולנוע ביתי עם מקרן וכל הקונסולות הקיימות, עם אינטרנט, ממיר "YES HD" מקרר, מזגן, אספרסו, מיקרו ומים חמים.
(הרמקולים MAGICO Q5)

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
rblank
המקלט, לא שטח משותף?

למה

חבר משקיען
מעורבות
839
נקודות
113
למה לא היית משקיעה, אתה לא חי שם?
המוטו שלי, הבית הנמצא היכן שאני גר, שכור או לא אני משקיע בנוחות ואיכות החיים שלי.
בתור אחד,שיש לו דירה משנת 1997,קצת קשה לי לחשוב על אנשים,שמידיי שנה צריכים לעבור דירה ולגרור מערכת כל שנה לתנאים חדשים. ;)

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,126
נקודות
113
בתור אחד,שיש לו דירה משנת 1997,קצת קשה לי לחשוב על אנשים,שמידיי שנה צריכים לעבור דירה ולגרור מערכת כל שנה לתנאים חדשים. ;)

א. לא חייבים לעבור כל שנה - ניתן להשכיר לטווח ארוך.
ב. יש לי דירות, משכיר אותן ומתגורר באזור שאני מעדיף לעת אתה.
ג. מכיר באופן אישי מי שמשכירים בית ומשלמים שכירות בין 80,000 - 120,000 ש"ח לחודש (אין טעות בסכום), לא בכל שכירות מדובר בדירה מעופשת בדרום ת"א.

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113

לצערי ללא קשר,
יש לא מעט צעירים שנמצאים בסיטואציות כאילו.

אם הייתי צריך לחשוב מראש כך בדירות ששכרתי בציעורותי, מאמין שמזמן הייתי זונח את התחביב ומתפנה לתחביבים אחרים שלא מצריכים התאמות למיניהם...

itay123

חבר משקיען
מעורבות
2,678
נקודות
113
חוץ מכמה פורומים בארץ יש עוד כמה וכמה בחו"ל :)

פורום כחול הוא לא פורום אודיופילי, התיחסתי לאנשים עם מערכת אודיו מכובדת, לא בשני שקל

מיכאל
אכן לא הייתי מחשיב את הפורום הכחול
לפורום רציני שעוסק באודיו (אמיתי) ,אמנם הוא בסדר גמור בכל הקשור לווידאו ולשאר נגזרות.

למשל גם בפורומים/קבוצות high-end בפייסבוק, לא מעט יש וויכוחים והתנצחויות על כל דבר שקשור לתחום, לא משנה אם מדובר במגבר, רמקול, מקור, מערכות כיול וכבלים.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל
אכן לא הייתי מחשיב את הפורום הכחול
לפורום רציני שעוסק באודיו (אמיתי) ,אמנם הוא בסדר גמור בכל הקשור לווידאו ולשאר נגזרות.

למשל גם בפורומים/קבוצות high-end בפייסבוק, לא מעט יש וויכוחים והתנצחויות על כל דבר שקשור לתחום, לא משנה אם מדובר במגבר, רמקול, מקור, מערכות כיול וכבלים.

כן, ומישהו שם כתב שכל הרמקולים נשמעים אותו דבר? :)

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
זה לא הכיוון של הדיון שאליו התכוונתי -
כתבתי רק שלא חוויתי "דרמה".
כן חוויתי עם רמקולים ואקוסטיקה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור