מאמר שיווקי ומניפולטיבי בלבד לדעתי...
מתחילים מרמקולים! האופי שלהם והחיבור עם החדר הם החשובים ביותר , וכבלים בטלים בשישים מול רמקול שאינו מתאים לחדר/ לטעם מוסיקלי .
אחכ ההגברה ובסוף המקור.
כל בר ניסיון יודע שאין דבר כזה כבל נטראלי אמיתי שמתאים לכל סט אפ- כבל מתאימים למערכת ולא הפוך.
בדירה שכורה לא הייתי משקיע יותר מדי כסף במערכת,חוץ מזה זה לא חתונה קטולית ואם אין ברירה משנים את הרכב המערכת לפי דרישות החדר המצוי. תאמין לי שאני לא היחידי,שעמד מול הדילמה: או סלון עם מינימום שעות,או חדר שינה עם שעות מרובות.
עוד לא גיליתי דרמה בכבלים.. מכל מיני סוגים
לא סתם יש כ"כ הרבה מלחמות בנושא הכבלים
ראיתם ויכוחים האם מגבר עושה הבדל? או רמקולים?
בוודאי שראיתי....עוד לא גיליתי דרמה בכבלים.. מכל מיני סוגים
לא סתם יש כ"כ הרבה מלחמות בנושא הכבלים
ראיתם ויכוחים האם מגבר עושה הבדל? או רמקולים?
בוודאי שראיתי....
בפורום הכחול....
אני לא יודע מה זה ״דרמה״ אבל במערכות איכותיות החלפת כבל יכולה לעשות הבדל גדול.
נוכחתי בזה בעצמי ולאחרונה גם במערכת איכותית של מישהו אחר שאינטרקונקט של חברה מכובדת הוחלף באינטרקונקט של חברה אחרת וממש היה הבדל משמעותי.
ארז
בנין 3 קומות, 12 דירות. אין ממדים בניה מ1981. יש מקלט לעת מצוא וצורך. היום המקלט הזה הוא חדר מוזיקה וקולנוע ביתי עם מקרן וכל הקונסולות הקיימות, עם אינטרנט, ממיר "YES HD" מקרר, מזגן, אספרסו, מיקרו ומים חמים."מקלט של הבניין"
הסבר ?
נכון מאוד.rblank
המקלט, לא שטח משותף?
בתור אחד,שיש לו דירה משנת 1997,קצת קשה לי לחשוב על אנשים,שמידיי שנה צריכים לעבור דירה ולגרור מערכת כל שנה לתנאים חדשים.למה לא היית משקיעה, אתה לא חי שם?
המוטו שלי, הבית הנמצא היכן שאני גר, שכור או לא אני משקיע בנוחות ואיכות החיים שלי.
בתור אחד,שיש לו דירה משנת 1997,קצת קשה לי לחשוב על אנשים,שמידיי שנה צריכים לעבור דירה ולגרור מערכת כל שנה לתנאים חדשים.
נכון מאוד.
אתה מוזמן איתי.
כמה מהחברים מהפורום היו ולדעתם נשמע בסדר גמור.
בתור אחד,שיש לו דירה משנת 1997,קצת קשה לי לחשוב על אנשים,שמידיי שנה צריכים לעבור דירה ולגרור מערכת כל שנה לתנאים חדשים.
חוץ מכמה פורומים בארץ יש עוד כמה וכמה בחו"ל
פורום כחול הוא לא פורום אודיופילי, התיחסתי לאנשים עם מערכת אודיו מכובדת, לא בשני שקל
מיכאל
אכן לא הייתי מחשיב את הפורום הכחול
לפורום רציני שעוסק באודיו (אמיתי) ,אמנם הוא בסדר גמור בכל הקשור לווידאו ולשאר נגזרות.
למשל גם בפורומים/קבוצות high-end בפייסבוק, לא מעט יש וויכוחים והתנצחויות על כל דבר שקשור לתחום, לא משנה אם מדובר במגבר, רמקול, מקור, מערכות כיול וכבלים.