אני עברתי עכשיו לקלאס D 'נופל מהצלילות והמהירות
למה לא בקונצנזוס?שהמגבר לא בקונצנזוס
אתה שואל אותי?..... תשאל את החברה החוויתיים.....יש על טכנולוגיה זו אין סוף ויכוחים ואי הסכמות.
לי כטכנוקרט אין שום בעיה עם טכנולוגיה זו כל עוד המגבר נמדד כראוי......וברוב המקרים הוא גם נמדד כך (לפי מה שאני רואה בתוצאות המדידות כשבוחנים מדבר כזה ב- Stereophile)
על מה אתה מדבר? הוא טוען שאם המדידות יהיו דומות, או יותר נכון אם הנתונים הטכניים יהיו דומים אתה לא תוכל להבדיל בין המגברים במבחן עיוור...חלילה התוצאה באוזן העיקר מדידה, לפי העקרונות שלך מגבר קולנוע ביתי שימדד טוב אמור לתת בראש לאיזה דאגוסטינו, נאגרה, msb וכו....נראה לי שהבנת.
מי צריך לשמוע כשיש מדידות
רוברט אתה לוהט היום
לא לא...אני רק בעניין לפתח הדיון.אני יודע למה הוא לא בקונצנזוסאתה שואל אותי?..... תשאל את החברה החוויתיים.....יש על טכנולוגיה זו אין סוף ויכוחים ואי הסכמות.
לי כטכנוקרט אין שום בעיה עם טכנולוגיה זו כל עוד המגבר נמדד כראוי......וברוב המקרים הוא גם נמדד כך (לפי מה שאני רואה מתוצאות המדידה כשבוחנים מגבר כזה ב- Stereophile)
חלילה התוצאה באוזן העיקר מדידה, לפי העקרונות שלך מגבר קולנוע ביתי שימדד טוב אמור לתת בראש לאיזה דאגוסטינו, נאגרה, msb וכו....נראה לי שהבנת.
מי צריך לשמוע כשיש מדידות
רוברט אתה לוהט היום
על מה אתה מדבר? הוא טוען שאם המדידות יהיו דומות, או יותר נכון אם הנתונים הטכניים יהיו דומים אתה לא תוכל להבדיל בין המגברים במבחן עיוור...
על מה אתה מדבר? הוא טוען שאם המדידות יהיו דומות, או יותר נכון אם הנתונים הטכניים יהיו דומים אתה לא תוכל להבדיל בין המגברים במבחן עיוור...
מבחן עיוור שכדי להימנע מטעות סטטיסטית יהיה מורכב מ16 בדיקות שביניהן תוכל לקחת הפסקה כדי לא לעייף את האוזן..... משהו כזה יש לרוברט את השיטה הנכונה איך לעשות לך את המבחן.
יש מי ששומע עם האוזן, ויש מי ששומע מתוך דף נתונים.
לראיה, הרוב המוחלט של חברות האודיו המוכרות בוחנות ציוד שהן מייצרות מול מאזינים חיים ונושמים ולא נשענות על מדידות של ספקטרום אנלייזר לבדו.
אוקיי נמדד כראוי.נלסון פס כותב ,והוא מן הסתם גם טכנוקרט אבל עם נסיון עשיר, אופן מיינד,וכנראה גם אוזניים.שמדידה טובה לא בהכרח מביאה תוצאה טובה ולעומת זאת ישנם מגברים עם מדידה לא הכי טובה,אבל עם סאונד טוב...כל הנ"ל נטחן עד דק.אז אולי בבסיסך פרמטרים של סאונד מבחינת הצליל הם שונים מרוב האוכלוסיה...?אתה שואל אותי?..... תשאל את החברה החוויתיים.....יש על טכנולוגיה זו אין סוף ויכוחים ואי הסכמות.
לי כטכנוקרט אין שום בעיה עם טכנולוגיה זו כל עוד המגבר נמדד כראוי......וברוב המקרים הוא גם נמדד כך (לפי מה שאני רואה מתוצאות המדידה כשבוחנים מגבר כזה ב- Stereophile)
חברים,
תבדקו שרוברט בריא.
אני רואה שהוא אוהב את התגובות המנוגדות למשנתו וזה יכול להתקיים אם הוא שיכור או אם נכנס בו השד ("צא דיבוק...") או שאולי הבן אדם מכה על חטא וגילה את מה שאנחנו יודעים כבר שנים ?
לא, האופציה השלישית היא הכי בלתי סבירה.
סביר יותר שהוא שיכור או שנכנס בו השד....
שלא ינהג במצב הזה. זה יכול להיות מסוכן, בעיקר לסביבה...
ארז
קיצר, הלכתי למחסני חשמל וקניתי מאוורור קטן שיצנן את המוח של המגבר קלאס די שלי שנמדד הכי טוב בדפי הנתונים וגם בבדיקה של ספקטרום אנאלי של מומחה של גלצ וגם נשמע מעולה לחוויתיים משועממים וחירשים וגם בכללי עובר מקלאס אי אחרי 25 וואט וגם נותן בראש בקלאס איי בי בבאסים מהגיהנום וגם קטיפתי ושמנוני כמו סינגל אנדד מנורות אחרי מקלחת של יום שישי לקראת תפילת שבת.פיהוק.... (הכי קרוב לעייפות ושעמום)
דיון נוסף בעניין (לאחר שדשנו בעניין רבות בתקופה האחרונה) יגיע למקומות לא טובים ולכן אמנע מכך......."ניתן לעיניינים לשקוע" ועוד מספר חודשים כולנו נהיה רעננים ועם כוחות מחודשים לויכוח חדש-ישן.אוקיי נמדד כראוי.נלסון פס כותב ,והוא מן הסתם גם טכנוקרט אבל עם נסיון עשיר, אופן מיינד,וכנראה גם אוזניים.שמדידה טובה לא בהכרח מביאה תוצאה טובה ולעומת זאת ישנם מגברים עם מדידה לא הכי טובה,אבל עם סאונד טוב...כל הנ"ל נטחן עד דק.אז אולי בבסיסך פרמטרים של סאונד מבחינת הצליל הם שונים מרוב האוכלוסיה...?
קיצר, הלכתי למחסני חשמל וקניתי מאוורור קטן שיצנן את המוח של המגבר קלאס די שלי שנמדד הכי טוב בדפי הנתונים וגם בבדיקה של ספקטרום אנאלי של מומחה של גלצ וגם נשמע מעולה לחוויתיים משועממים וחירשים וגם בכללי עובר מקלאס אי אחרי 25 וואט וגם נותן בראש בקלאס איי בי בבאסים מהגיהנום וגם קטיפתי ושמנוני כמו סינגל אנדד מנורות אחרי מקלחת של יום שישי לקראת תפילת שבת.
כולם מרוצים עכשיו או שזה סתם גניבה מהמצע של כחול לבן לפני שהם התפרקו?