AK1
חבר משקיען
- מעורבות
- 2,930
- נקודות
- 113
נראה לי שאתה שומע הבדלים בין דברים שאתה מאמין שיש הבדלים ביניהם, כמו אלה שציינת, ולא שומע הבדלים בין דברים שאתה לא מאמין שיש הבדלים ביניהם, כמו כבלים, סטרימים ממקורות שונים, והתחממות של מגברים. יש כאן כמובן עניין של ביצה ותרנגולת -- אולי אתה לא מאמין כי אתה לא שומע, אבל כנראה גם עניין של דברים שאתה לא מאמין בהם כי אין להם הסבר טכני ישיר ופשוט.אני שומע הבדלים:
בין רמקולים
בין פטיפונים
בין ראשים
בין זרועות
בין דאקים
וכמובן בין מגברים
אני לא חושב שיש אנשים שיוכלו לומר כמה זמן המגבר שלהם דלוק מיידית על פי שמיעה.האם מישהו כאן יכול להגיד שבמבחן עיוור הוא ידע להגיד כמה זמן המגבר שלו דלוק?
זה שיא חדש
זה מה שנחמד בפורום הזה - כל פעם שאני חושב שהגיעו לשיא יש עוד
התהליך הרגיל הוא שהם שמים לב לכך שעם ההדלקה הוא לא נשמע במיטבו, ואחרי פרק זמן כלשהו הוא נשמע טוב יותר, ואחרי עוד פרק זמן עוד יותר טוב, ובאיזשהו שלב הם לא מבחינים בשיפור. אז אם הם שמים לב מספיק פעמים אחרי כמה זמן יחסית למועד ההדלקה הם הפסיקו לשים לב לשינוי, הם יכולים להגיע להערכה כלשהי של כמה זמן לוקח למגבר שלהם עד שהוא נשמע במיטבו.
אם יכניסו אותם לחדר אחרי שהמגבר כבר דולק פרק זמן, הם כנראה לא ידעו כמה זמן הוא עבד, אבל יפסיקו להבחין בשינוי אחרי מעט זמן יחסית, או שבכלל לא יבחינו יותר בשינויים. אז אולי לפי ההפרש בין הזמן המקוצר לזמן הרגיל הם יוכלו להעריף בגדול כמה זמן הוא הייה דלוק, בערבון מוגבל.