אני לא אכנס לנושא מה משפיע יותר, מגבר, כבלים, מקור או אולי הרמקול..
מה שלמדתי ברבות הימים, שאצל אודיופילים, המערכת הנוכחית תמיד נשמעת נפלא, ורכיב ההכחשה העצמית הוא המשפיע העיקרי על אייכות המערכת.
ודאי שניתן להצהיר ומשתי סיבות עיקריות, הראשונה שאין מדובר במשהו מופרך על פניו, השניה, שכמובן נסמכת על הראשונה, היא שהוא מדבר על נסיונו והאופן היחיד שבו האמירה שלך תהא תקפה הוא שהוא פשוט שקרן או לא יודע לשמוע. ומכיוון שאני מעריך שאינך מייחס לו אף אחת משתי האפשרויות האלו אז ההצהרה שלו תקפה, אפילו באבוה.יכול להיות שיש אצלך סאונד שמספק אותך ועוד כמה -על זה אין לי עוררין
אבל לא ניתן להצהיר שמגבר של 1500$ טוב יותר ממגברים ברמת מחירים של 25.000$
הרי לא אשאל אותך אילו מגברים הם היו? כי בטוח לא תציין אותם כדי לא "לפגוע" חלילה ביבואנים אחרים.
וזה מה שיעשה את הדיון לעקר מתוכן.
אבל לא משנה מה אני חושב אלא מה אתה שומע. הרי כל אחד חי לפי הסטנדרטים שלו.
ניתן גם להצהיר שמזדה טובה ממרצדס, וקוטג 5% טעים מגבינת שמנת, ויין ב 30 ש״ח ערב לחיך מיין שעולה 3000 ש״ח.ודאי שניתן להצהיר ומשתי סיבות עיקריות, הראשונה שאין מדובר במשהו מופרך על פניו, השניה, שכמובן נסמכת על הראשונה, היא שהוא מדבר על נסיונו והאופן היחיד שבו האמירה שלך תהא תקפה הוא שהוא פשוט שקרן או לא יודע לשמוע. ומכיוון שאני מעריך שאינך מייחס לו אף אחת משתי האפשרויות האלו אז ההצהרה שלו תקפה, אפילו באבוה.
מאזדה יותר טובה ממרצדס. שתיהן יביאו אותך ליעד והמאזדה תשאיר לך כסף לקנות מערכת סטיראו משובחת בהפרש.
ברור שמגבר ב25k ,אם מהונדס טוב ולא פיקציה, ישמע טוב יותר ממגבר ב2.5k. השאלה האם השיפור אצל מיכאל שווה פאקינג 22k דולארים.... כנראה שלא...
ההשוואה היא לא אבסלוטית, אלה יחסית לתוספת במחיר.
צחוקים איתך.מאזדה יותר טובה ממרצדס. שתיהן יביאו אותך ליעד והמאזדה תשאיר לך כסף לקנות מערכת סטיראו משובחת בהפרש.
ברור שמגבר ב25k ,אם מהונדס טוב ולא פיקציה, ישמע טוב יותר ממגבר ב2.5k. השאלה האם השיפור אצל מיכאל שווה פאקינג 22k דולארים.... כנראה שלא...
אני לא אכנס לנושא מה משפיע יותר, מגבר, כבלים, מקור או אולי הרמקול..
מה שלמדתי ברבות הימים, שאצל אודיופילים, המערכת הנוכחית תמיד נשמעת נפלא, ורכיב ההכחשה העצמית הוא המשפיע העיקרי על אייכות המערכת.
רק שההנחה הקטנה הזו מפילה את התיאורייה המגוחכת שלך על האף.בהנחה כמובן שהמגבר היקר שווה את מחירו
גם כאן הלוגיקה שלך לא נכונה!עמיר,
יפה שאתה מצטט משפט אחד קצר שלי ובאמצעותו טוען שהלוגיקה שלי לא נכונה.
אם זה גורם לך הנאה אז קבל: הלוגיקה שלי לא נכונה.
אריה
מאזדה יותר טובה ממרצדס. שתיהן יביאו אותך ליעד והמאזדה תשאיר לך כסף לקנות מערכת סטיראו משובחת בהפרש.
שוב אני נפעם למקרא הלוגיקה שלך.עמיר,
שוב אני נפעם למקרא הלוגיקה שלך.
אני מבין שגם לדעתך אין הבדל נשמע בין מגבר של 2000 דולר למגבר של 25000 דולר?
אריה
מגבר -- לאו דווקא אחד מאלה! -- שבשילוב עם הרמקול שלך "עושה לך את זה", ושאתה יכול להרשות לעצמך לקנות אותו, אם מיידית ואם בלחכות ולחסוך.רגע, לא הבנתי.
איזה מכפלה אני צריך?
לקנות המגבר ב- 2000$ או ב- 20,000$?