התנאים של נמר:
1- 20 החלפות
2- אני צריך להבחין בשינוי ב-19 לפחות
3- התרחיש מצולם כל הזמן על ידי שתי מצלמות. אחת מאחורי המערכת לכיוון החיבורים והשניה מצלמת את החלל.
4- החלפה ראשונה אינה עיוורת על מנת שאדע למה להתייחס
5- הבחינה תערך עם מוסיקה שאני בוחר (לא תדרים ולא רעש לבן)
6- במידה ולא אבחין אני מתחייב להעביר לרוברט המחאה על סך 10,000 ש״ח אשר תפרע עד שבוע מיום המבחן ולהיפך
7- משך זמן האזנה לקטעי המוסיקה הוא בהחלטת הנבחן בלבד וכך גם קטעי המוסיקה המנוגנים (ניתן להחליף מתי שרוצים את הקטעים).
8- הנבחן קובע גם את עוצמת ההאזנה ויכול לשנות אותה בכל שלב שיבחר
9- הנבחן צריך להבחין אם קיים שינוי או לא ולא מעבר לכך.
10- מהרגע שהמבחן התחיל אין אפשרות להתחרט. התחרטות משולה להפסד.
11- במידה ואחד הצדדים יתחרט יום לפני המבחן יפצה את הצד השני ב-5000 ש״ח
תוספות+ הערות של רוברט
12- אם נמר טועה ביותר מטעות אחת אזי המבחן יכול להסתיים כעקרון אחרי 2 בדיקות בלבד , התשלום יועבר כבר ברגע זה אולם הבדיקה חייבת להמשיך עבור כל 20 הבדיקות ,וזאת כדי לקבל תוצאות סטטיסטיות משמעותית לכל האירוע כולו.
במידה ונמר יבחר לא להמשיך בבדיקה במלואה מכל סיבה שהיא הוא יתרום 5,000 ₪ לאיזה אגודה ציבורית שיבחר.
13-נמר ישבע בפני ובפני אשתו ,בבריאות ובחיי משפחתו, שהקריטריון היחיד לקבלת ההחלטה היא איכות מוסיקאלית בלבד (צליל פתוח, אוויר,עמימות ,במה, עומק, הפרדה , התקפה, דינמיות, , , וכו') ולא שום קריטריון אחר כמו (זמזום, שקט,קליקים, "צליל מכני של החלפת הקונקטור" וכו') וכמובן שום פעולה לא חוקית אחרת כמו שידור המצלמות החוצה ושידור בחזרה של נתונים לנמר.....בקיצור כל פעולה "לא טהורה" מכל סוג שהיא.
14- רוברט יבצע בדיקות חשמליות כמתואר למטה מס' ימים לפני הבדיקה. הבדיקה תתבצע על הדקי הרמקולים של ה-Power (הרמקולים לא חייבים להיות מחוברים ואף רצוי שכך)
תוספת לאחר שעתיים מפרסום הפוסט הראשוני : הכבלים ימדדו בזריזות פעם נוספת רגע לפני המבחן עצמו (15 דקות נטו לאחר חיבור כל ציוד המדידה)
כדי לקיים את הבדיקה התנאים הטכניים המצורפים חייבים להתקיים , במידה ותנאים אלו לא מתקיימים לא תתבצע הבדיקה וכמובן נמשיך לחפש כבלים שמקיימים את התנאים להלן.
רוברט ימדוד את 2 הכבלים ויראה לנמר את התוצאות בזמן אמת כך ששניהם יוכלו לשפוט את הביצועים הטכניים של הכבל.
ביצועים כדלהלן:
1. הבדל קטן מ- 0.05 dB ב-Frequency Response ( בין Hz ( 10-40,000 בכל תדר בתחום זה
2. הבדל קטן מ- 0.01% ב-Distortion ב5 תדרים נבחרים
3. הבדל קטן מ 0.1 dB ב-Signal to Noise
הערה: אציין שאם הכבלים לא "מהונדסים" אין שום סיבה בעולם שתנאים אלו לא יתקיימו ואני מדגיש שתנאים אלו לא נועדו להכשיל את הבדיקה , הם פשוט על סף גבולות השמיעה האנושית + Spare שלקחתי.
--------------------------------------------------------------------
15- נמר + רוברט שומרים על הזכות לשנות/להוסיף תנאים עד יום לפני הבדיקה
הערה לסעיף 3: רוברט יחליף את הכבלים בדרך כזו שהמצלמות לא יקלטו את המתרחש, לאחר שנמר יקבל את החלטה ייחשף הכיסוי והמצלמות יתעדו את סוג הכבל .
הערה לסעיף 7 : כל בדיקה לא תיערך יותר מ30 דקות וסך כל הבדיקות לא ימשכו מעבר ל - 5 שעות נטו כלומר 15 דקות נטו לבדיקה (5x60/20=15 )
הערה לסעיף 8: לא יופעל "ווליום עד הסוף" כדי לשמוע Hiss זמזומים וכו'