מקובל עלי, גם אני אכתוב מס' חידודים אבל בגדול זה בסדר,מעביר לו את המקל? אם הוא התחבר לפורום רק בשביל זה יש סיכוי יותר מסביר שיהיה לו תואר ״מושעה״ מתחת לשם שלו בבוקר.
מה עם מה שסיכמנו? אנא כתוב את התנאים שלך שהיו מקובלים עלי. הכבלים מחר בבוקר אצלי. ביקשת להקדים ל-10:00 בבוקר - קיבלת.
ורק בשביל הפרוטוקול.
שלחתי לרוברט צילום של צ׳ק לפקודתו על סך 10,000 ש״ח ללא תאריך (זה אומר שהוא יכול לפרוע אותו מתי שירצה). שני הכבלים אשר אצטרך להבחין בשינוי מהם לשל רוברט יגיעו אלי מחר.
התנאים הם
1- 20 החלפות
2- אני צריך להבחין בשינוי ב-19 לפחות
3- התרחיש מצולם כל הזמן על ידי שתי מצלמות. אחת מאחורי המערכת לכיוון החיבורים והשניה מצלמת את החלל.
4- החלפה ראשונה אינה עיוורת על מנת שאדע למה להתייחס
5- הבחינה תערך עם מוסיקה שאני בוחר (לא תדרים ולא רעש לבן)
6- במידה ולא אבחין אני מתחייב להעביר לרוברט המחאה על סך 10,000 ש״ח אשר תפרע עד שבוע מיום המבחן ולהיפך
7- משך זמן האזנה לקטעי המוסיקה הוא בהחלטת הנבחן בלבד וכך גם קטעי המוסיקה המנוגנים (ניתן להחליף מתי שרוצים את הקטעים).
8- הנבחן קובע גם את עוצמת ההאזנה ויכול לשנות אותה בכל שלב שיבחר
9- הנבחן צריך להבחין אם קיים שינוי או לא ולא מעבר לכך.
10- מהרגע שהמבחן התחיל אין אפשרות להתחרט. התחרטות משולה להפסד.
11- במידה ואחד הצדדים יתחרט יום לפני המבחן יפצה את הצד השני ב-5000 ש״ח
סגרנו.
יום רביעי הקרוב, שעה 10:00 בבוקר, אצלי.
אני תמיד הייתי ממתנגדי השלום העולמי. רוח הפורום צריכה להיות כפי שהיא היתה לפני שעשינו את ״הטעות״ והחזרנו את כל המושעים. האמת היא שדיגימון לא היה אמור לחזור עקב הוצאת דיבה חריפה נגדי בפעם הקודמת. אבל שוב, אני לארג׳. יקיים את הבקשה - ישאר, לא יקיים - לא ישאר. תמיד יש לו את האתר הכחול בשביל להחריב את תחום האודיו בישראל. שם מנהלי האתר ומקימיו תמיד ישמחו להציג את יבואני האודיו בישראל כנוכלים, רמאים ומוכרים שמן נחשים ללקוחותיהם.
רבאק, תהיה מארח נחמד, אפילו אולי קצת צבוע, תחייך חיוך אמריקאי מנומס.....ובו נמשיך
אז זהו שחלק מ"הניכר" חזר לפורום , לטובת העניין התאורטי ו"הפעילות הפוסטית" באתר זה.
אני מציע שנישאר כולנו תמיד חלוקים, מתווכחים ובמיוחד מעניינים..... אבל ביחד ......אהה, ושלום עולמי
זרם חשמלי זה מטען חשמלי בתנועה.הדברים שכתבת הם גבבה של מלל מטופש.
במיוחד הטענה ואני מצטט ש"כבל הוא מוליך מטען חשמלי".
הדבר היחידי שיכול לנוע בתוך מוליך זה: זרם חשמלי.
מעביר לו את המקל? אם הוא התחבר לפורום רק בשביל זה יש סיכוי יותר מסביר שיהיה לו תואר ״מושעה״ מתחת לשם שלו בבוקר.
מה עם מה שסיכמנו? אנא כתוב את התנאים שלך שהיו מקובלים עלי. הכבלים מחר בבוקר אצלי. ביקשת להקדים ל-10:00 בבוקר - קיבלת.
ורק בשביל הפרוטוקול.
שלחתי לרוברט צילום של צ׳ק לפקודתו על סך 10,000 ש״ח ללא תאריך (זה אומר שהוא יכול לפרוע אותו מתי שירצה). שני הכבלים אשר אצטרך להבחין בשינוי מהם לשל רוברט יגיעו אלי מחר.
התנאים הם
1- 20 החלפות
2- אני צריך להבחין בשינוי ב-19 לפחות
3- התרחיש מצולם כל הזמן על ידי שתי מצלמות. אחת מאחורי המערכת לכיוון החיבורים והשניה מצלמת את החלל.
4- החלפה ראשונה אינה עיוורת על מנת שאדע למה להתייחס
5- הבחינה תערך עם מוסיקה שאני בוחר (לא תדרים ולא רעש לבן)
6- במידה ולא אבחין אני מתחייב להעביר לרוברט המחאה על סך 10,000 ש״ח אשר תפרע עד שבוע מיום המבחן ולהיפך
7- משך זמן האזנה לקטעי המוסיקה הוא בהחלטת הנבחן בלבד וכך גם קטעי המוסיקה המנוגנים (ניתן להחליף מתי שרוצים את הקטעים).
8- הנבחן קובע גם את עוצמת ההאזנה ויכול לשנות אותה בכל שלב שיבחר
9- הנבחן צריך להבחין אם קיים שינוי או לא ולא מעבר לכך.
10- מהרגע שהמבחן התחיל אין אפשרות להתחרט. התחרטות משולה להפסד.
11- במידה ואחד הצדדים יתחרט יום לפני המבחן יפצה את הצד השני ב-5000 ש״ח
סגרנו.
יום רביעי הקרוב, שעה 10:00 בבוקר, אצלי.
וזו בעיה כי אני בספק גדול אם אתה מבין את הפיזיקה מאחורי הסיפור כאן.אני מוהנדס בשפת בני דודינו ו- Engineer בשפת האנגלוסקסים .....Definitely not מדען
זרם חשמלי זה מטען חשמלי בתנועה.
"אופן הולכת המטענים" זה בדיוק מה שעושה הכבל מבחינה פיסיקלית.
רעיון מצויין , נכתב ממש לא בציניותאולי על הדרך תעשה סקירה והשוואה בין שניהם
אני מבין יותר מכולם כי אני לא מתעסק במיקרו, אני מתעסק במאקרו כלומר מדידות של , Distortion ,FR,S/N , Dynamic וכו' יענו ה"שורה התחתונה":וזו בעיה כי אני בספק גדול אם אתה מבין את הפיזיקה מאחורי הסיפור כאן.
1. אף אחד כאן לא הגדיר הגדרה כזו.תראה, אני מתנגד עקרונית להגדרה שסיגנאל אודיו הוא מטען חשמלי. זו הגדרה פשטנית מדי.. ולא מתאימה להבנת הכוחות שפועלים בכבלי שמע.
התכוונתי לאודין ולסילטק.רעיון מצויין , נכתב ממש לא בציניות
גם נמר מתעסק בשורה התחתונה, רק ש(ככל הנראה) הוא פיתח היטב (ויותר מרובנו) את חוש השמיעה ואת יכולת האבחנה בניואנסים סוניים.אני מבין יותר מכולם כי אני לא מתעסק במיקרו אני מתעסק במאקרו (מדידות , FR,S/N , Dynamic וכו' ) יענו ה"שורה התחתונה":
מעניין לי את התחת הזרמים, המטענים , הפרשי הפוטנציאל , המטלורגיה, השזירה, ה- 99.999 % "טוהר הגזע" ושאר בולשיט ....ותסלחו לי דיגיסאן וקליפ על הזרמים והמטענים........וחובבי השזירה ו"טוהר הגזע" - אתם יכולים לא לסלוח לי....
אבל פרחים לכולם