arye.gur
חבר משקיען
- מעורבות
- 882
- נקודות
- 113
לא יודע על מה אתה מדבר.אריה, עיין בבקשה בהתדיינות הקודמת שלנו , התשובה שם.
אריה
לא יודע על מה אתה מדבר.אריה, עיין בבקשה בהתדיינות הקודמת שלנו , התשובה שם.
אלא אם כן הם בעצמם מדענים.
אריה
הכי טוב אנשים הוליסטים, קוראים בקפה, אסטרולוגים ושאר וודואיסטים (בכל תחום לא רק באודיו)
הכבלים באולפן רדיו זהים לחלוטין לאלו שבאולפן הקלטות, ובאולפניים כאלה , (עם כבלים פשוטים ) מוקלטת כל המוסיקה שאתה משתמש בה לבדוק את הכבלים המהונדסים שלך.
אתה לא מוצא עניין זה ציני ומגוחך?
מה זה אמר מדען, אני מהנדס (מחשבים ), ועשיתי בזמנו בגרות בחוזק חומרים, פיזיקה, ועוד שאר מקצועות - זה לא מספיק טוב, מה אני צריך לעשות להיות מדען כבלים?
רוברט טען פעם שניתן לחקות בעלות אפסית את המאפיינים החשמליים של כל כבל יקר באשר הוא , וזה די הגיוני כאשר מקבלים את העובדה שכל כבל , מהזול ליקר ביותר , בסך הכל מוליך מטען חשמלי.
ולמה כבל רגיל הוא שקוף? ומהונדס הוא לא שקוף?
תבוא אלי, נוציא אותך דר' לכבלים
נכון כפרון.....מושקע בכבלים שפויים ואכותיים ב 5 דולר למטר רץ או צועד במהירותרוברט. אתה תקוע בשנות ה-80. אולפנים מושקעים בכבלים בטירוף.
רוברט,
היכן נופל הכבל הזה לפי "תורתך" מהונדס או לא מהונדס?
http://www.dtown.co.il/forum/threads/diy-שובר-שיאים.48901/
בפן הרציני, הגדרת מדען די ברורה לי: אדם עם תואר שלישי וצפונה שעובד במחקר מדעי או במוסד אוניברסיטאי או במכון מחקר.מה זה אמר מדען, אני מהנדס (מחשבים ), ועשיתי בזמנו בגרות בחוזק חומרים, פיזיקה, ועוד שאר מקצועות - זה לא מספיק טוב, מה אני צריך לעשות להיות מדען כבלים?
אני מוהנדס בשפת בני דודינו ו- Engineer בשפת האנגלוסקסים .....Definitely not מדעןוחוץ מזה, גם מדען מדען יכול לדבר שטויות...
אני מוהנדס בשפת בני דודינו ו- Engineer בשפת האנגלוסקסים .....Definitely not מדען
תפרחת של זרעי אינטרקונקטים (ממדרון דרומי) .....דרום תימןמה אתה מעשן???
תפרחת
נכון כפרון.....מושקע בכבלים שפויים ואכותיים ב 5 דולר למטר רץ או צועד במהירות
רוברט, כשכתבתי שגם מדען יכול לדבר שטויות התייחסתי למשהו כללי, לא אליך ספציפית.אני מוהנדס בשפת בני דודינו ו- Engineer בשפת האנגלוסקסים .....Definitely not מדען