NStudio-Hiend
חבר משקיען
- מעורבות
- 43
- נקודות
- 28
מיכאל במקום להתווכח , תעזור לי
מחפש כבל PCIE X1 ולא מוצא בארץ , מת לחבר כבר את ה PPA USB CARD .
מישל .
מישל .
מיכאל במקום להתווכח , תעזור לי
מישל .
SOTM יש אצלי.
לאחר כמה חודשים נדפק -> החליפו לי לחדש באחריות.
מבחינת שמע - בקושי יש הבדל (אצלי, שוב) בינן ל-USB3 רגיל
כלומר, לא יכול להמליץ..
לגבי הכבל שלך, ב-ebay יש מלא ראיתי עכשיו. רק אל תזמין מסין כי זה יקח מעל חודש להגיע
אתם בטוחים שזה המקום המתאים לנהל את השיחה הזו, כשכל מי שהגיב כאן מקבל הודעות על כל פוסט, ושום דבר מזה לא קשור לנושא השירשור?
זה לא רק אישית אני, ולא רק אישית אתה, אבל אני בטוח שכולם יסלחו לכולם בלי בעייה, ואני בטח ובטחעמך הסליחה .
יום טוב וחג שמח
יש גם חוט מקשר בין אופנוענים למוניטור בבית חולים.
גיא ! שלח להם כמה תמונות של ההסטריה שאתה מכין לי ללקסמנים ,ואל תשכח לדים אדומים ,ספר להם מה ביקשתי ממך לעשות ,שפוך יארבאק ,עד שיש לנו בחור מוכשר כמוך ,תן להם בראש!!!!
גיא
איזה פולי את משתמש ? הרי יש כמה סוגים ? אולי אני טועה , האם החומר דומה לזה שבשימוש במעמדים האודיופילים שעולים כמה אלפי $$$$ .
מישל .
טוב, זה בטח יעלה שוב בפוסט היעודי אבל שאלת כל כך יפה...
מדובר ב-50מ"מ אקרילי.
פרספקס או אקרילי זה כמעט אותו החומר (הבסיס הפולימרי זהה). ההבדל הוא בעיקר בצלילות הנראית.
אקרילי חומר יקר יותר בגלל שהוא יכול להגיע לצלילות ברמת זכוכית ובמקרים מסוימים אף יותר. עושים בו היום שימוש לאקווריומים גדולים מאוד ובעלי צורות וקימורים. בגלל שקל וזול הרבה יותר לקמר את החומר הזה מאשר זכוכית וניתן לקבל פחות עיוותים חזותיים.
ככל שרמת הצלילות עולה כך גם המחיר.
באודיו, לא מכיר משהו "שישמע" הבדל בין אקרילי סטנדרטי לסופר קליר.
ובאשר ליצרנים היקרנים.... אומר לך שזה אקרילי סטנדרטי.
ברגע שהעובי עולה על 10מ"מ בערך, זה כבר "נחשב" אקרילי.
קיצור, הפטיפונים של קליר אודיו למשל זה פרספקס עבה = אקרילי. לא אקזוטי ולא נעליים.
ב-50 מ"מ עובי כבר מקבלים חומר עם צפיפות ומסה גבוהה מאוד וחוזק אדיר. שזה טוב לנו באודיו.
מה גם שזה נראה מאוד "יקר". שבאודיו זה הכי טוב לנו הרי...
קיצור חומר טוב בעלות נמוכה יחסית.
בגלל זה, זה חדר לשוק האודיו בשנים האחרונות.
אבל שוב, אני מצאתי שהיעילות לשימושים שלנו מתחילה סביב ה-30 מ"מ עובי ומעלה. כל השאר זה קשקוש ופנפונים ועלויות חומר זניחות למדי.