לקנות אופנוע או קדם עצבני?

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
היום הלכתי לים וקראתי כמה ביקורות מאוד מאוד טובות בעיתונות גרמנית, על הקדם מגברים ועל מגברי ההספק של NAT.

לדוגמא, הקדם הזה: http://www.nataudio.com/products/al...e-hybrid-line-stages/item/21-symmetrical.html

מאוד מתלהבים ממנו, שווה שמיעה.

תומר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
עמיר, כמו באודיו, גם בצעצועים אחרים זה הכל מהבטן. אין היגיון. כשקניתי את הסוזוקי וואן וואן הקטן שלי, זו היתה רכישה לגמרי מהבטן. לא מתחרט לשניה אחת, למרות שהוא איטי. לכן שניצל צריך לחשוב אם זו השקיקה למפלצת הווי מקס או השקיקה לאופנוע כבד, בכלל.
העניין הוא בכך שאופנוע אינו רק צעצוע, לשימוש עצמי ו/או עם חברים בסביבה מבודדת או וירטואלית, אלא גם כלי רכב שנע בתוך מציאות של ממש, ומחיר טעות של אחד השחקנים אינו הפסד נקודות/כסף/כבוד, אלא הפסד של חיים במקרה ה"טוב", ושל כושר תנועה ויותר מזה במקרים רעים.

זה לא רעיון טוב לכלול אופנועים בין צעצועים כמו מערכת סאונד או רכבת חשמלית...

עמיר

נ.ב., גם לא צריך אפילו לטעות כדי להיפגע -- אפילו אם כולם נוהגים בצורה מושלמת (והם לא!) עדיין יש דברים כמו כתמי שמן על הכביש...

נערך לאחרונה ב:

אבנר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
שניצל - הצעת פשרה: תקנה V-Max 1200.
הם הרבה יותר זולים מה 1700.
בהפרש תקנה קדם.

אפשר בבקשה הסבר למה צריך קדם ?
(ואם קדם ופרה זה אותו דבר, ואם יש גם משהו בין המגבר לרמקולים)

זה שאני לא מבין בחומר הזה, זו לא סיבה לזלזל או להתעלם.
הסבר ברוח טובה יתקבל בברכה.

zs

חבר משקיען
מעורבות
1,606
נקודות
113
מה נשמע באילת כפרה ? דווקא בחג נעלמת? בינתיים מגיעים פה מגברי שפופרות של VAC ,לאיתן יש גינה (ככה יש לו מקום לברוח) ,ביקור אצל נמר - בואנה ,חתיכת סאונד יש לו שם בבית ככה בשקט בשקט ,
הלכנו לנורדיה לשמוע הסיר חמין עם הפונו המדהים מקוריאה ,(נראה זוועה הסיר)
שוני מבטל לי ביקור ברגע האחרון ומזמין את שלמה במקום (מה זה נעלבתי!!)
החלקים של הרסונטורים לסטנד פוליקרבונט שמכינים לי (גיא) מוכנים ,
בקיצור הרבה דברים קרו בזמן שאתה משתזף שם (תשמור על העור......)

חה חה חה שמח בשמחת כולם, כניראה שה -ASR
והג'ורמות סידרו לי את הראש והאוזן, מודה לאל.
לא מקנא באילו שרצים....מאחל שנה טובה לכולם.
לנמר בטח יש סאונד, אתה עקשן וגם לא הגעתה לארוחת בוקר...;)

נערך לאחרונה ב:

motorica

אוהב את התחום
מעורבות
67
נקודות
28
אני אחזיר את הנושא ברשותכם לדו גלגלי

אני אתן לך כיוון שאולי לא חשבת עליו אבל מאד יכול להתאים לך.

אופנוע אספנות.

אתה אוהב diy ואופנוע כזה בייבוא מארה"ב (לא יקר) יעסיק אותך ויספק לך טונות של כיף ועשיה.
מכיוון שזה אופנוע אספנות אתה לא תגיע איתו לאיזורים מסוכנים, בד"כ זה יהיה מפגשים של חברה כמוך בסופ"ש , יושבים על קפה ומדסקסים על הדיזות החדשות בקרבורטורים או על הפוליש חדש שניסו לראשים של המנוע.

הנה דוגמה לקפה רייסר שבנו מהונדה CB 750

honda-cb750-cafe-racer-7.jpg

תמונות מצורפות

• honda-cb750-cafe-racer-7.jpg
    honda-cb750-cafe-racer-7.jpg
    KB 131.1 · צפיות: 415

אבנר

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
יש קשר למוסך מוטוריקה, המהולל, בהוד השרון ?

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
הכל טוב ונכון, ואני עם יואל, וכולנו זוכרים שגם "הארוך" הלא הוא טל שביט הכל יכול, נמרח על הכביש והלך בגלל נהג שלא שם לב.
א ב ל - אם אדם בגיל של שניצל קונה קאסטום, שמשמש אותו לטיולי שישי-שבת נינוחים, ולא ככלי יום יומי לעבודה ולסידורים, תסכימו איתי שהסיכון פוחת משמעותית. למרות שתמיד יהיה יותר מסוכן מרכב.
וההנאה....אין מה להשוות.

ומילה לגבי הקדם של NAT - שמעתי אותו אולי פעמיים ומאוד נהיתי מהסט שלוני הרכיב.הלכתי עכשיו לקרוא שתי סקירות שנכתבו בארץ על הקדמים של NAT, האחת של נמר, שיצא מגדרו לשבח ולהלל את הקדם הפשוט יותר (פלסמה נדמה לי), והבהיר שזה אחד הטובים ששמע אם לא הטוב ביותר. השנייה של אלוני, שסקר קדם אחר בסדרה - וגם הוא, כל כולו שבחים והתפעלות על אחד הקדמים הכי טובים ששמע.
ואני חושב לעצמי, איך זה שקדמים כאלה טובים לא נחטפים כאן? איך קורה שקדם שלוני מציע כבר הרבה זמן מתצוגה ב 16,000 במקום 24,000 מחיר רגיל עדיין לא נמכר? ואני מרשה לעצמי להמר שזה אחד הקדמים הטובים בארץ, בטח במחיר הזה.
המסקנה שלי - בדיוק כמו בשוק המכוניות, שוק האודיו שלנו שמרן. אנשים מעדיפים שמות מוכרים שגם יימכרו אחר כך ביד שנייה, על פני שמות פחות מוכרים, שיכולים להשמע פי כמה יותר טוב. כלומר, רבים מוכנים לוותר על סאונד ולהסתפק בפחות, בתמורה לשמירה על ערך ומניעת הפסד כספי. אין לי הסבר יותר מוצלח מזה.

האמת שאתה מאוד צודק , אנשים רואים בעיניים רק דברים נוצצים , לרוב שמות מוכרים בתחום הזה , ולא מסתכלים ולא רוצים לבדוק מוצרים פחות מוכרים ולדעתי יותרים מעניינים .
למשל לוני מייבא את הNAT שהיא חברה מצויינת ומאוד מוערכת בגרמניה ובאירופה ובכל זאת כפי שאמרת אנשים לא מתקרבים ואפילו במחיר מבצע . קח אותי לדוגמא , אני מייבא מוצרים לא מוכרים ומוצא את הקושי הזה גם , ובכל פעם אני מדגים למישהו אז מתחיל לספר לי על המותגים שמוכרים בשוק שבכלל לא מעניין אותי לשמוע עליהם .

יצא לי פעם לדבר עם מישהו שמאוד משפיע בתחום הזה בארץ וממש הייתי בשוק לאותה גישה ואותה דיעה שלו ששווה לרוב בארץ , למרות שרוב הסוקרים הנחשבים בעולם לא תמצא כמעט פריט אחת מחברה מאוד ידועה ולרוב מערכות מורכבות מחברות אקזוטיות ולא מוכרות כי הם יודעים להעריך מזה סאונד טוב כנראה .

לכל האודיופילים באתר , תנסו דברים חדשים , דברים שונים אולי באמת יש דברים יותר ומיוחדים בכל זאת .

מישל .

נערך לאחרונה ב:

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
כשאני אקנה את הציוד במחיר ל אילו הסוקרים אותו, אולי גם אני אקח סיכון ואקנה ציוד של איזה חברה אקזוטית
הקיימת תקופה קצרה בשוק.

אבל אם אני משלם ריטטיל, טז לא בא לי לפוצץ סכום ענק על איזה מוצר חדש שאני לא יודע מה האמינות שלו וש
החברה שייצרה אותו.
רוצים להיכנס לשוק עם חברה חדשה - חכו עם מחירי החזירות כמה שנים.
(מצד שני, אני מבין את מחירי החזירות - בשבילנו מה שלא יקר מאוד - לא שווה)

בעיה

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
כשאני אקנה את הציוד במחיר ל אילו הסוקרים אותו, אולי גם אני אקח סיכון ואקנה ציוד של איזה חברה אקזוטית
הקיימת תקופה קצרה בשוק.

אבל אם אני משלם ריטטיל, טז לא בא לי לפוצץ סכום ענק על איזה מוצר חדש שאני לא יודע מה האמינות שלו וש
החברה שייצרה אותו.
רוצים להיכנס לשוק עם חברה חדשה - חכו עם מחירי החזירות כמה שנים.
(מצד שני, אני מבין את מחירי החזירות - בשבילנו מה שלא יקר מאוד - לא שווה)

בעיה

אגב אני לא מדבר עם חברות שקיימות יומיים וחצי בשוק , סביר להניח למשל שNAT קיימת הרבה זמן .
KARAN , VALVET קיימים למעלה מ20 שנה בשוק , אם מדברים על אמינות אפשר למצוא מידע והרבה היום ברשת לגבי זה לכל חברה שקיימת .

מישל .

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
יש סקודה ויש וולקסוואגן, ככה זה. אי אפשר למכור את סקודה במחיר של פאסאט, לא יקנו.
אפילו אם בפנים הכל זהה, יש מותג זול ויש מותג יקר.

ובתחום הזה של אודיו, ובמיוחד אלקטרוניקה, הכל בלוף. רוצים לייצר מעט, למכור מעט, ולהרוויח המון.

בכל רסיבר של 300$ יש יותר השקעה במחקר ויותר טכנולוגיה ממגבר של 20K$ שמורכב משנאי, שני חוטים ומנורה.. והרבה מילים חסרות משמעות..

כמו שנמר כתב. לוקחים מומחה, שכותב איזה ביקורת, ועוד מומחה. מוסיפים כמה מדידות כי יש כאלה שרוצים מדידות :)
כותבים בפורומים, ככה בונים מותג.

די דומה כנראה לשיווק של מוצרי יוקרה אחרים, שמרבית מחירם מנופח ומבוסס על שיווק, מיתוג.
דוגמה - בשמים.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
יש סקודה ויש וולקסוואגן, ככה זה. אי אפשר למכור את סקודה במחיר של פאסאט, לא יקנו.

את האמת אתה לא צודק , כי במקומות אחרים הפוך לחלוטין .

מישל .

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113

את האמת אתה לא צודק , כי במקומות אחרים הפוך לחלוטין .

מישל .

אני צודק בריבוע בוע :)
אתה צריך למכור את KARAN לכמה אודיופילים בעלי דעה, לפתח את המותג בארץ ואז תוכל להפציץ במחיר.
בינתיים, אתה לא שם.

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אני צודק בריבוע בוע :)
אתה צריך למכור את KARAN לכמה אודיופילים בעלי דעה, לפתח את המותג בארץ ואז תוכל להפציץ במחיר.
בינתיים, אתה לא שם.

אני לא מפציץ ולא כלום . מוכר לפי מחיר מומלץ וזהו .
מה חשבת למכור בחינם "לאודיופילים בעלי דעה" " כדי לפתח את המוצר , כנראה אתה לא בעל עסק כדי להבין .....
חוץ מה , אני די הגון במחירים שהזה מגיע לעסקה סופית :) .
אז אולי תנסה איזה VALVET או KARAN ואחר כך תבין .
מישל .

נערך לאחרונה ב:

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מישל,
אנחנו לא תמימים :)

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
מה חשבת למכור בחינם "לאודיופילים בעלי דעה"
אני רק הצעת תרגום לעברית מדוברת :)

"למכור" זה לא בחינם. כנראה שהכוונה להנחה משמעותית...

בהצלחה בכל מקרה!
עמיר

NStudio-Hiend

חבר משקיען
מעורבות
43
נקודות
28
אני רק הצעת תרגום לעברית מדוברת :)

"למכור" זה לא בחינם. כנראה שהכוונה להנחה משמעותית...

בהצלחה בכל מקרה!
עמיר

רשמתי למעלה לגבי זה . מי שלא מנסה אז לא יודע :) .
אני מודע לכך שהמוצרים לא זולים .

מישל .

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור