הכל טוב ונכון, ואני עם יואל, וכולנו זוכרים שגם "הארוך" הלא הוא טל שביט הכל יכול, נמרח על הכביש והלך בגלל נהג שלא שם לב.
א ב ל - אם אדם בגיל של שניצל קונה קאסטום, שמשמש אותו לטיולי שישי-שבת נינוחים, ולא ככלי יום יומי לעבודה ולסידורים, תסכימו איתי שהסיכון פוחת משמעותית. למרות שתמיד יהיה יותר מסוכן מרכב.
וההנאה....אין מה להשוות.
ומילה לגבי הקדם של NAT - שמעתי אותו אולי פעמיים ומאוד נהיתי מהסט שלוני הרכיב.הלכתי עכשיו לקרוא שתי סקירות שנכתבו בארץ על הקדמים של NAT, האחת של נמר, שיצא מגדרו לשבח ולהלל את הקדם הפשוט יותר (פלסמה נדמה לי), והבהיר שזה אחד הטובים ששמע אם לא הטוב ביותר. השנייה של אלוני, שסקר קדם אחר בסדרה - וגם הוא, כל כולו שבחים והתפעלות על אחד הקדמים הכי טובים ששמע.
ואני חושב לעצמי, איך זה שקדמים כאלה טובים לא נחטפים כאן? איך קורה שקדם שלוני מציע כבר הרבה זמן מתצוגה ב 16,000 במקום 24,000 מחיר רגיל עדיין לא נמכר? ואני מרשה לעצמי להמר שזה אחד הקדמים הטובים בארץ, בטח במחיר הזה.
המסקנה שלי - בדיוק כמו בשוק המכוניות, שוק האודיו שלנו שמרן. אנשים מעדיפים שמות מוכרים שגם יימכרו אחר כך ביד שנייה, על פני שמות פחות מוכרים, שיכולים להשמע פי כמה יותר טוב. כלומר, רבים מוכנים לוותר על סאונד ולהסתפק בפחות, בתמורה לשמירה על ערך ומניעת הפסד כספי. אין לי הסבר יותר מוצלח מזה.