בהקשר של הפוסט, כל אחד שיישמע מה בא לו ואיך שבא לו. תקן האיכות שלי הוא אל מול האידיאל שלי לסאונד טוב. כשיצא השעון הדיגיטלי חשבו שזהו המחוגים יתאדו. והנה, שעון דיגיטלי לא החליף את המחוגים הישנים והטובים.
מתרבות העדויות בזמן האחרון שמשהו בשרותי מוסיקה עם קבצים סטרימינג מחשב לא מספק את חווית השמע שהמדיה הפיזית מעניקה- לא משנה אם פסיכולוגי או לא. זו גם עובדה.
תמיד היו בתחום אנשים שהיו מוכנים לשלם מחיר עבור נוחות ( שלט לקדם מגבר כן או לא? ) מחיר של הפחתה מסויימת באיכות. וכמובן שלכל אחד יש את האוזן שלו ככה שיכול בהחלט להיות שלדוגמא
@Audiogod מעדיף קבצים מוזרמים. רק הנחרצות שלו מצחיקה אותי והיומרנות לנבא עתיד- רוב האוכלוסיה כבר 30 שנה חיה כבר בעתיד יחסית אלינו, מערכת משולבת, מערכת מיני, ALL IN ONE פטיפון מצוקמק או סידי מצוקמק ,רסיבר, כבלים של טלפון ואינטרקונשט מזן לא מזוהה ... ונהנים עד בלי די. אנחנו אלו שמסבכים את העיניינים כי החיפוש שלנו הוא לא רק נוחות כנראה. ומצידי לקום 10 פעמים מהכורסא כדי לכוון את הקדם מגבר, או לקום 10 פעמים ולחפש את הדיסק שאני אוהב, ולהתאמץ על השגתו פי 100 משוכן קבצים מצוי, למה? CAUSE I AM NOT A NUMBER! I AM HUMAN BEING!! ( וזקן מי ששומע את הזעקה בראש ורואה את הזועק בדמיון
)