אז מה? זה אומר שהוא מודד מצוין. יופי. כשאני אבנה כבל וארצה מדידות מדוייקות, אמיר יהיה הראשון שאפנה אליו.
כשאני אומר שאתה טיפש, לזה אני מתכוון. יותר מדי לגופו של אדם? אוקיי, אתה מתנהג בטפשות.
אדם יכול לבחור מה הוא מודד ולהציג לך את זה כאמת מלאה. בוא ננסה:
אדום = יהודים
אפור = פלסטינים
צפה בקובץ המצורף 55402
צפה בקובץ המצורף 55403
בוא נמשיך.
צפה בקובץ המצורף 55404
אלה הם מספרים. מדידות, כמו שאתה אוהב. מה הסיפור? מה האג'נדה? אני לא צריך להגיד לך, אני מניח שאתה מבין. אה, לא, רגע, אתה "מתנהג בטפשות", אז אולי לא. האג'נדה כאן היא לצייר תמונה של הכיבוש הישראלי.
האם לדעתך זאת תמונה מלאה? מאוזנת? אובייקטיבית? ענין של דעה, נכון? נכון. אז זאת דעה.
זה מה שהחבר שלך עושה. אם היה מחבר את הכבלים ומנסה להקשיב להם, ונותן חוות דעת התרשמותית בנוסף למדידות, אז אפשר היה לקחת אותו ברצינות כמנסה לייצר תמונה אמיתית. אבל כל מה שהוא רוצה לעשות, זה לשכנע את המשוכנעים. ואתה ביניהם. אז מה אתה רוצה, שקל? לא באת כאן לייצר דיון רציני. באת לעשות פרובוקציה.
נכון. גם כבלים מייצרים על פי מדידות. גם כינור. וגם גיטרה. מבחן התוצאה? בשמיעה, לא במדידות.
בוא לא נדבר על לוגיקה כי אין לך כנראה מושג ירוק בלוגיקה. לוגיקה היא לא חלק מהשיח הזה. זה שיח על דעות, על מה חשוב ומה לא, על מה מוסט ומה לא. לוגיקה אין כאן.
מעטים מאד אנשים זוכים לשמות כאלה כאן. אתה זכית לשלך ביושר. לכשתואיל בטובך להתייחס עניינים לטיעונים שמעלים בפניך, אני אפסיק לקרוא לך טפש.