למה הנושא הדיגיטאלי מוזנח האתר !

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
מיכאל ,
הכתבה הזו פורסמה בסוף שנת 2012 .אין ספק שמאז יצאו מספר דגמים חדשים ועדכניים יותר .
בהנחה והיית מחליט להחליף למחשב חדש , תוכל בבקשה לפרט באילו רכיבים היית משתמש ?
תודה !
ארז

דגם שלי מבוסס על מעבד עדכני יותר, הלכתי על פחות מהירות ופחות צריכת חשמל.
מחשב שלי הוא לא VFM, בכוונה הכנסתי הרבה רזרבה.

גרסה V4 באתר CA מבוססת על NUC, אני אישית לא הייתי הולך עליו, אני אוהב קונפיגורציות פתוחות יותר

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
גם בתחום המחשבים לא חסר חרטה. המחשב של צחי, עם כל הפירוטכניקה של מישל, נשמע במערכת שלי פחות טוב לאזניי. כל כרטיסי ה-USB ששמעתי פגעו מאוד בדינמיות. העמיקו /הרחיקו את הבמה אך הקטינו את הכלים. גרמו לשינוי אך לא לשיפור. עניין של פשרה והעדפה. לא הייתי משקיע באף אחד מהם.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
מצויין!

אם גם יש לך היידע, ואתה גם כתב באתר, אני חושב שייעניין הרבה אנשים כאן -- כולל ספציפית אותי, שבדיוק מתחיל לרחרח בכיוון -- שיהייה מדריך למתחילים, איזה סוג מחשב לקנות, איזה רכיבים נוספים ומה לעשות איתם, עם איזה מערכת הפעלה ואיזה תוכנות כדאי לעבוד, איך לקנפג אותן וכו'

האם מעניין אותך לקחת את האתגר?

תודה בכל מקרה!
עמיר
כן.
הצעה מעולה.
אני אשמח שליאור ומיכאל למשל יצטרפו לפאנל בנושא ונרכיב כזה דבר !
כולל ההתקנות למיניהן.

כה לחי !

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
טוב הבנו שאתה המהנדס היחיד שמבין והמציא את הגלגל וכל שאר המהנדסים, מאסטרנטים ודוקטורנטים חמורים ולא מבינים בכלום!!!

קצת צניעות וכמו שאתה חושב שמבין יש בפורום פה ובחו"ל מבינים כמוך, פחות ממך ויותר ממך.
היי ג׳בארין.
אינך מכיר אותי. אני כם לא מעיר אותך.
מכיוון שלא פניתי אלייך או לאיש בפורום אישית אני לא מוצא לנכוןמאת ההתקפה האישית הזו.
אנא ערוך את הודעתך מה גם שהיא עוברת על חוקי הפורום.
תודה, אורי.

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
לא, לא אמרתי כזה דבר.
פשוט אודיו-פילים מחפשים חיזוקים, כגון המלצה של TAS או recommended components, אז היני יצא לי משהו דומה (אותו מארז, לוח, דיסק, פילטרים וכו'). ספק כוח שידרגתי, פנימי אותו אחד שמופיע שם

מחשב שקט, חזק, אמין. עובד אצלי כבר שנתיים, 24X7. משמש אותו לא רק לאודיו אלא גם לסרטים והופעות.
או כזו הודעה אני אוהב.
מה המפרט ?
מה מותקן עליו ?

Tamir Ivan

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
206
נקודות
43
מחשב נורמלי זה מחשב עם חומרה איכותית, קרי, לא פנטיום 4.
עם זכרונות מתוצרת טובה.
עם ספק נורמלי.
עם עבודת חיווט סבירה.
ובעיקר מותקן בצורה נכונה, עם דרייברים נכונים ומתאימים והתקנה נקיה.
מצפיה בתגובות ברור לי שמי שאמור להיות בר סמכא חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו. שימוש במונחים "נורמלי" ו"סביר" מבהיר את רמת חוסר הידע בנושא.

להבנתי, מכיוון שבנושא הדיגיטלי קיימים חברים עם ידע ונסיון רב, לעומת עורכים וכתבים שנסיונם בעולם הדיגיטלי מסתכם בשימוש במחשב כיס של קסיו, שווה לדעתי לשקול ריענון שורות הכתבים.

לא לחינם ההתמקדות בפורום בפטיפון - פשוט מכיוון שזה מתאים להבנת הכותב ומספק תוצאה "סבירה", ו"נורמלית" לתפיסתו.

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
הסיבה שתחום האנלוג פורח כאן היא בגלל שאני מקדם את התחום הזה. וכאחד ממקימי האתר, כאשר מתחילת דרכי כיוונתי לאנלוג, רוח הפורום הלכה לשם.

לגבי אורי.
מבטיח לך שהוא מכיר קצת יותר ממחשבון כיס. קצת יותר - והמבין יבין.

רוזי1

חבר משקיען
מעורבות
884
נקודות
113
הבנתי שישראלים שלומדים אלקטרוניקה יודעים הכי טוב.
וכשארצה לעבור למחשב אצטרך להסתפק בסטרימר של אייזה חברה של גויים , שאולי לא
יודעים כלום באלקטרוניקה, אבל הוכיחו כבר, שיודעים משהו על שיחזור מוזיקה.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
מצפיה בתגובות ברור לי שמי שאמור להיות בר סמכא חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו. שימוש במונחים "נורמלי" ו"סביר" מבהיר את רמת חוסר הידע בנושא.
הצפיה בתגובה הזו לא מאוד מרשימה כהצגת מומחיות הדובר כבר-סמכא-על המסוגל לשפוט נכונה את דברי אורי_ו.

אנא פרט אילו מתגובותיו של אורי_ו שבהן צפית מוכיחות-כביכול שהוא "חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו".

רמז: השימוש במונחים :נורמאלי" ו-"סביר" אינו "מבהיר את רמת חוסר הידע בנושא", ולטעון זאת זה לא רציני בשום קנה מידה. לכל היותר ניתן לפרש זאת כאי-רצון להיכנס לפירוט בתגובה האמורה.

מה מעבר לזה? משהו "עם בשר"? טעויות/שגיאות/שטויות? אי-הבנות מהותיות בנושאי הדיון?
משהו שייכול ברצינות לבסס טיעון בסדר גודל של "חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו"?

עמיר

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
כן.
הצעה מעולה.
אני אשמח שליאור ומיכאל למשל יצטרפו לפאנל בנושא ונרכיב כזה דבר !
כולל ההתקנות למיניהן.

כה לחי !
אני לא בטוח שייש הכרח ליצור "פאנל" רשמי, אם כי יכול בהחלט להועיל אם תתאמו ביניכם לבין עצמכם, תשלחו אחד לשני כתבות לפני פירסומן, וכו' -- כל מה שנידרש כדי שמה שניכתב יהייה יותר מקור לאינפורמציה מאשר מקום לוויכוחים ול"של מי יותר גדול" :)

נראה שהצעד הראשון יכול להיות פתיחת שירשור כמו "מדריך האתר לבנייה/קינפוג של מחשבי אודיו", בפורום "העולם הדיגיטלי באודיו", אולי עם הפנייה מפורום "אודיו דו ערוצי", ולהתחיל להעלות פוסטים, החל באיזה מחשב/ים כדאי לקנות, האם מחשב ממותג, או לפטופ, או שצריך להרכיב מחלקים ספציפיים, ואם כן, איזה, ובהמשך אילו מערכות הפעלה, איזה תוכנות, איך לקנפג אותן וכו'

בהצלחה! (ורד)
עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
צריך את הסכמתו של מיכאל לפרוייקט הזה. אשמח אם יהיה איזה ״מדריך״ או כל סוג של מאמר על התחום הדיגיטלי בכלל.
בניהם מהו היתרונות של סטרימר על מחשב ביתי למתוכנן לאודיו ולהיפך.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
צריך את הסכמתו של מיכאל לפרוייקט הזה. אשמח אם יהיה איזה ״מדריך״ או כל סוג של מאמר על התחום הדיגיטלי בכלל.
בניהם מהו היתרונות של סטרימר על מחשב ביתי למתוכנן לאודיו ולהיפך.
אני ממש לא מתנגד להשתתפותו של מיכאל, להיפך, לגמרי נטו בעד :בעד::בעד::בעד:

עמיר

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
גם אני.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
רבותי "המלומדים"
היו ריאליסטיים, מדובר בידע וניסיון מקצועי.
אף אחד שחרש, ניסה, השקיע ממונו ,פעם אחר פעם עד ש-לאט לאט התחיל להגיע להישגים..
יחלוק אתכם את הידע והתובנות הכי עדכניות שבידיו בלי שתשתפו אתו במימון, בזמן, ובעלויות. ואולי... גם מגיע לו להרוויח מכך, לא???

יואלפלרמן

חבר משקיען
מעורבות
106
נקודות
63
הצפיה בתגובה הזו לא מאוד מרשימה כהצגת מומחיות הדובר כבר-סמכא-על המסוגל לשפוט נכונה את דברי אורי_ו.

אנא פרט אילו מתגובותיו של אורי_ו שבהן צפית מוכיחות-כביכול שהוא "חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו".

רמז: השימוש במונחים :נורמאלי" ו-"סביר" אינו "מבהיר את רמת חוסר הידע בנושא", ולטעון זאת זה לא רציני בשום קנה מידה. לכל היותר ניתן לפרש זאת כאי-רצון להיכנס לפירוט בתגובה האמורה.

מה מעבר לזה? משהו "עם בשר"? טעויות/שגיאות/שטויות? אי-הבנות מהותיות בנושאי הדיון?
משהו שייכול ברצינות לבסס טיעון בסדר גודל של "חסר את הידע המינימלי לא רק לקבוע מה טוב אלא אפילו לכתוב עליו"?

עמיר

נורמלי, סביר, משובח, מעולה, ראוי, ברמה גבוהה וכיו"ב אלה מילות תואר שללא תוכן ממוקד ומפורט הן התגלמות הטריוויאליות.
התגובה הזו פשוט לא מתמודדת עם הטענה הבסיסית, ולכן ערכה בהתאם.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
נורמלי, סביר, משובח, מעולה, ראוי, ברמה גבוהה וכיו"ב אלה מילות תואר שללא תוכן ממוקד ומפורט הן התגלמות הטריוויאליות.
התגובה הזו פשוט לא מתמודדת עם הטענה הבסיסית, ולכן ערכה בהתאם.
אני לא נכנס לוויכוח עם מי שיודע הכל על הכל ושופט את העולם ממרומי הוד מעלתו.

נערך לאחרונה ב:

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
רבותי "המלומדים"
היו ריאליסטיים, מדובר בידע וניסיון מקצועי.
אף אחד שחרש, ניסה, השקיע ממונו ,פעם אחר פעם עד ש-לאט לאט התחיל להגיע להישגים..
יחלוק אתכם את הידע והתובנות הכי עדכניות שבידיו בלי שתשתפו אתו במימון, בזמן, ובעלויות. ואולי... גם מגיע לו להרוויח מכך, לא???
יש הרבה אנשים בעולם שעושים דברים בלי לקבל עליהם תמורה חומרית.

למשל, האם שמעת פעם על "קוד פתוח", שפותח ע"י אנשים שלא קיבלו פרוטה, אבל יצרו מוצרים בעלי ערך מיסחרי אדיר? דוגמאות כאן.

אז תהייה ריאליסטי וציני כמה שאתה רוצה יש גם מציאות אחרת מזו שאתה מצביע עליה.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
עמיר,
השירשור הזה כבר בן שמונה עמודים, וכמו שנראה עד עכשיו.. המציאות האלטרנטיבית שאתה מצביע עליה אינה עומדת להתגשם.
אני יודע שאתה מניח שאתה חכם ולפיכך סמכותי, אך זה לא הופך אוטומטית את השאר לטיפשים.

AK1

חבר משקיען
מעורבות
2,947
נקודות
113
השירשור הזה כבר בן שמונה עמודים, וכמו שנראה עד עכשיו.. המציאות האלטרנטיבית שאתה מצביע עליה אינה עומדת להתגשם.
הייה לה סיכוי גבוה יותר ללא התערבותך הלא-מטופשת, ולפחות מישהו אחד הביע הסכמה, אבל סביר שרתמת אותו שלא לממש אותה ללא תמורה מהסוגים שהעלית.

אני יודע שאתה מניח שאתה חכם ולפיכך סמכותי, אך זה לא הופך אוטומטית את השאר לטיפשים.
אני כולי "חכם בלילה" ועכשיו אחרי חצות, אז אני ממש מבריק. אני רק רועד מפחד שיגיע הבוקר, וזה מפריע לי להתרכז גם כל הלילה לפניו, כך שהסך-הכל לא משהו :(

מה שעשית כאן הייה תהליך שנקרא "השלכה" -- כתבת פוסט שנועד להראות כמה אתה יותר חכם וריאליסטי מהאחרים הטיפשים עם הראש בחול, וכשהגבתי לדבריך, ייחסת לי את הכוונה הנסתרת-אך-ברורה של מה שאתה עשית.

סוף פסיכולוגיה 101 בגרוש.

נערך לאחרונה ב:

ilaubel

אוהב את התחום
מעורבות
96
נקודות
28
בתכלס נימאס מההתנגחויות שלכם על מי יודע יותר או מי חכם יותר
או שתתחילו להיות ממוקדי מטרה לנושא של הפוסט שזה "דיגיטאלי מוזנח "
או שחצי מהאנשים פה יזנחו את האתר
אני מזכיר לכם שישנם עוד אתרים טובים לנושא
והמטרה היא ללמוד ולשתף ידע וחוויות אודיופילות ולהעשיר את החברים פה
במקום זה כל מה שאני קורה זה נסיונות הנמכה וזילזלול אחד שני וזה בהחלט לא נעים וגם לא מכובד

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור