אפשר לדעת מה הכוונה ב"קובע"? קובע את מה?
אפשר לדעת מה הכוונה ב"קובע"? קובע את מה?
מה רע בדיון עד עכשיו לא הבנתיעזוב חבר. אותי לא תגרור לדיון הזה. המשך בהצלחה עם החברים.
אני הולך על האובייקטיבי לא הסובייקטיבי
שהאוזניים יגידו מה שבא להן, מה שקובע זה המדידות בלבד
ח ח ח בחור דיגיטלי.אני הולך על האובייקטיבי לא הסובייקטיבי
שהאוזניים יגידו מה שבא להן, מה שקובע זה המדידות בלבד
זאת רק דעתי, אבל המינוח המדעי המדויק הוא קיבעון.אפשר לדעת מה הכוונה ב"קובע"? קובע את מה?
מה שרע, בגדול, הוא שאתה בשלב 2.מה רע בדיון עד עכשיו לא הבנתי
אני דווקא בשלב 5:מה שרע, בגדול, הוא שאתה בשלב 2.
שלב 1- אתה לא יודע כלום ויודע שלא יודע כלום.
שלב 2 - אתה יודע טיפה וחושב שאתה יודע הכל
שלב 3 - אתה יודע הרבה יותר אבל מבין שאתה לא יודע מספיק.
שלב 4 - אתה מומחה על ויודע שאתה מומחה על.
כשתגיע לשלב 3, נדבר. בינתיים אתה מדבר שטויות בסיסיות שכל בן אדם שאודיו יקר לליבו מבין אחרי חודש התעמקות.
חייב להבין אתה יושב מול מערכת או לא משנה מה , ואתה לא יודע אם אתה נהנה או לא?, אתה צריך דף נתונים שיגיד לך שאתה נהנה או לא נהנה?אני דווקא בשלב 5:
אני יודע שאני לא יודע כלום וגם אין לי יכולת לדעת כי האוזן שלי היא הדבר הכי רחוק מכלי מדעי שיש ולכן לא דעתי על רמקול מסוים או טכנולוגיה מסוימת לא כזאת משנה, ולכן אסתמך על מדידות בלבד או כ98% מהזמן.
שרון,מה רע בדיון עד עכשיו לא הבנתי
כנראה שיש עוד הרבה "ליצנים" כמוני בASR, אנשים שלא מבינים כלום בסאונד, אלא רק מדובר בפורום הסאונד המקצועי בעולם אבל וואטאבר.
כשקשה לאנשים להתמודד עם טיעונים אז יורדים לפסים אישיים כמו "ליצן" ולא" איש של אודיו"
שרון,
אתה מבין את פשר המדידות ? לעומקן?
אתה מבין שגם אמיר ,ימליץ לך ללכת על רמקול שנמדד טוב ,כשלב סינון ראשוני,כשלב מקדים לשלב הסופי והמכריע - האזנה?(תשאל אותו)
כל מה שימליצו לך ,ובצדק לטעמי ,הוא לדעת לאן לצמצם את הרשימה שלך.
אבל בסוף - זה אתה,הרמקול והחדר שלך - והאם יש תקשורות טובה בניהם.
וקבל עצה מאחד שממש מאמין במדידות וחיי אותם. תחיה גם את האוזן שלך ואת התפיסה שלך למה שאתה שומע ,זה לימוד ארוך ביותר שדורש המון זמן ונסיון ,מאתגר פסיכולוגית, אך חשוב מאוד. גם זה לא מספיק - תעזר גם באוזן של אחרים,תלמד גם איך הם שומעים.
פלויד טול - אותו אמיר מעריץ - הקדיש חלק אדיר מהמחקר שלו למבחני האזנה.
אז אם מישהו אומר לך שמדידות זה אפס חשיבות למה אתהמשיב לו ששמיעה היא אפס חשיבות.
תחשוב על זה
בהצלחה .פרשתי
חברים. אני מעריץ את שרון. סובב את כולנו על האצבע. לקח לי קצת זמן להבין. אשמתי.
שרון אני מוריד בפניך את הכובע.
עכשיו, חוץ מלעשות מאיתנו צחוק, מה אתה מבקש להשיג? לשכנע אותנו? ללמוד משהו על הנפש האודיופילית? ללמד אותנו?
אני רק עכשיו קולט שפורום שלם מנסה לשכנע אדם אחד שמסובב את כולם. לא נתפס. פרשתי.
הוא שאמרתי. הבעיה אצליסוף סוף ירד לך האסימון שמדובר ב"משתמש" שנועד לייצר טראפיק.
אינך שואל את עצמך לאן נעלם "ההולנדי המעופף" שטירחן את הפורום על דאקים סינים ב 100 יורו ?
ברור שלשמיעה יש משקלשרון,
אתה מבין שגם אמיר ,ימליץ לך ללכת על רמקול שנמדד טוב ,כשלב סינון ראשוני,כשלב מקדים לשלב הסופי והמכריע - האזנה?(תשאל אותו)
וקבל עצה מאחד שממש מאמין במדידות וחיי אותם. תחיה גם את האוזן שלך ואת התפיסה שלך למה שאתה שומע ,זה לימוד ארוך ביותר שדורש המון זמן ונסיון ,מאתגר פסיכולוגית, אך חשוב מאוד. גם זה לא מספיק - תעזר גם באוזן של אחרים,תלמד גם איך הם שומעים.
תחשוב על זה
בהצלחה .פרשתי
התכוונתי שאני אתן את מירב המשקל למדידות כשבכלל אשקול דגם מסוים, כמובן שאשמע אותו, למעשה יצא לי לשמוע 2 רמקולים שאמורים להיות מאוד מדויקים ואהבתי אחד יותרשרון,
תחשוב על זה
בהצלחה .פרשתי
למה משקיעים בכבלים בכללצפו פגיעה - שרשור בנושא למה אודיופילים זורקים כסף על כבלי חשמל כאשר החיווט עד ארון החשמל הוא סטנדרטי...
אתה בייסקלי אומר את מה שאני אומרשרון,
תחשוב על זה
בהצלחה .פרשתי