כבלי חשמל IsoTek evo3 ascension במבחן!

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אני עדיין סופר כמה תגובות הטרול ירשום פה עד שיחסם....

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
יש כאן פורום אודיופיליה.,
מחוקי הפורום:
"על הפורום הזה חלים כל החוקים הקיימים ביתר הפורומים אך המבדל אותו מהאחרים הוא שבפורום זה לא יהיה ניתן לדבר על ״האם יש הבדלים בין כבלים״ אם כי ״מהם ההבדלים בין כבלים שונים״. הסיבה לכך היא על מנת שיהיה בית חם ונוח לכל מי שמבחין בהבדלים בין רכיבים שונים במערכת שהם אינם בהכרח אלקטרוניקה"
השרשור הזה לא נפתח בפורום אודיופיליה( מעניין למה) אלא בפורום דו ערוצי , הווה אומר שבפורום זה ניתן לדבר על ״האם יש הבדלים בין כבלים״ ואפשר לדבר על הכל...
אפשר להבין את הגישה של אנשים שונים לנושא , לדעתי, אין לפסול דעה כזאת או אחרת ובתנאי שזה נעשה מבלי להעליב אחרים ...

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
יש כאן פורום אודיופיליה.,
מחוקי הפורום:
"על הפורום הזה חלים כל החוקים הקיימים ביתר הפורומים אך המבדל אותו מהאחרים הוא שבפורום זה לא יהיה ניתן לדבר על ״האם יש הבדלים בין כבלים״ אם כי ״מהם ההבדלים בין כבלים שונים״. הסיבה לכך היא על מנת שיהיה בית חם ונוח לכל מי שמבחין בהבדלים בין רכיבים שונים במערכת שהם אינם בהכרח אלקטרוניקה"
השרשור הזה לא נפתח בפורום אודיופיליה( מעניין למה) אלא בפורום דו ערוצי , הווה אומר שבפורום זה ניתן לדבר על ״האם יש הבדלים בין כבלים״ ואפשר לדבר על הכל...
אפשר להבין את הגישה של אנשים שונים לנושא , לדעתי, אין לפסול דעה כזאת או אחרת ובתנאי שזה נעשה מבלי להעליב אחרים ...

לדבר על הטעם של הקפה זה גם רלוונטי לפורום דו ערוצי ?
אתה באמת כזה תמים ?

arix

חבר משקיען
מעורבות
489
נקודות
83
לדבר על הטעם של הקפה זה גם רלוונטי לפורום דו ערוצי ?
אתה באמת כזה תמים ?
כתבתי
"לדעתי, אין לפסול דעה כזאת או אחרת ובתנאי שזה נעשה מבלי להעליב אחרים..."
לדעתו, (ויש עוד הרבה שחושבים כך מסיבות שונות) , השפעת סוג כבל קומקום על השמע זה כמו השפעת סוג כבל קומקום על קומקום (קפה) ,זאת דעתו, אתה יכול להתעלם ממנה, לחלוק עליה ובתנאי שיהיה מבלי לעליב,
נודה על האמת, חלק גדול מהמערכות השמע הדו ערוצי באים יחד עם כבל קומקום רגיל , אז נכון, זה לא מערכות בעשרות אלפים אבל זה מה שקיים לרוב האנשים , כמובן לא אצל אדיופילים
לכן כתבתי קודם שהשרשור הזה היה צריך להיות בפורום אדיופיליה וזה היה חוסך את הויכוח...
אבל כנראה יש פחות אנשים שנכנסים לפורום אדיופילה (מעט הודעות כאשר האחרונה מלפני יותר מחודש) והכוונה של נמר הייתה להראות את הכבל הזה לכולם במחיר ויכוחים :)

נערך לאחרונה ב:

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אבל כנראה יש פחות אנשים שנכנסים לפורום אדיופילה (מעט הודעות כאשר האחרונה מלפני יותר מחודש) והכוונה של נמר הייתה להראות את הכבל הזה לכולם במחיר ויכוחים :)

מסכים איתך.
זה היה צריך להיפתח בפורום אודיופיליה.
למיטב ידיעתי, אף אחד לא חסום לפורום אודיופיליה.

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
987
נקודות
113
אין לי בעיה להפעיל את מנגנון "התעלמות מהודעות".
אני רק חושב שהשארתהודעות בסגנון הזה איננה משרתת את מטרות הפורום הזה.

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
"כן, אבל...." (גורי אלפי).

נמאס מאותם טרחנים מרירים שמגיעים "להציל את כספנו"...
הם מתחלפים ואנחנו פה נשארים...
מדובר בתחביב מהנה, מתוך בחירה והאנשים האלה ממאיסים ומאוסים.

האם בפורום יין יקבלו בפתיחות ובהבנה הטרלות בלתי פוסקות, כל פעם מ"רובין הוד" חדש ?

האם בפורום קולינריה גם יקבלו התנהלות כזאת ?

מה שאני אומר זה שלאנשים כאלו אין מקום בפורומים מהסוג הזה.
זה פורום שעוסק בהאזנה איכותית ואם זה לא מעניין אותך (ויש לך מערכת מעופשת , כפי ששניצל הסביר הרבה פעמים) אז פשוט מקומך לא פה.
בדיוק כמו מי שלא מבדיל בין יין פטישים ליין איכותי מקומו לא בפורום יין וכמו שמי שנהנה ומסתפק באוכל פשוט מקומו לא בפורום קולינריה לאניני טעם.
הם פשוט לא שייכים וזה בסדר גמור.
רק שיפסיקו להפריע לאחרים להנות מהתחביב.
זאת בקשה מוגזמת ?
הם חייבים לדחוף את עצמם על מנת "לגלות לנו את האור "?
יאללה, שיקימו לעצמם פורום נפרד וישחררו אותנו מהטרחנות המרירה שלהם.
אם לדעת מישהו אין הבדלים בין ...... וגם לא רואים הבדלים במדידות שזה סוג התגובות שרוברט היה כותב אז אפשר לא להסכים איתו אבל מותר לו לחשוב כך
וזו המטרה של פורום- דיונים
אם מישהו סתם בא לעצבן צריך לחסום מייד

Sstephan

מושעה
מעורבות
2
נקודות
3
אתה יכול לחפש פה בפורום ולמצוא סקירות של מבחנים עיוורים שאנשים עשו על כבלי רמקולים למשל
כולם שקרנים? קונספירציה של יבואנים?
לא דברתי על כבל רמקול . בניגוד לכבל קומקום לכבל רמקול יכולה להיות השפעה , והיא גם ניתנת למדידה ולא רק דעה סובייקטיבית של מישהו .
לדוגמא קח רמקול 8אום טיפוסי שמוזן דרך כבל בעל התנגדות של 1אום .
רמקול 8אום טיפוסי יכול בקלות לרדת לאיזור ה5אום בזמן עבודה , תלויי בדרייברים ובקרוס אובר . במעגל כזה התנגדות הכבל היא 16.6% (בתדר ספציפי) מההתנגדות הכוללת במעגל , מה שיכול לייצר שינוי בסאונד כתלות בתדר .
האם זה אומר שכולם צריכים לעבור לכבל עשוי כסף ?
לא .
כבל נחושת בעל שטח חתף של 4ממ יהיה בעל התנגדות פחות טובה מאותו כבל עשוי כסף .
אבל כבל נחושת בעל שטח חתך של 6ממ יהיה עדיף (מבחינה התנגדותית) על כבל כסף 4ממ ויהיה זול משמעותית , אבל פחות בלינג :)

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
העיניין הוא שזה לא קשור בכלל לדעה כזאת או אחרת, כבל כוח משפיע על הסאונד, יש מערכות שההשפעה יותר גדולה ויש שפחות זהו! אין פה מקום לדעה האם משפיע או לא.
הדעות הן איזה השפעה יש לאיזה כבל, האם המחיר מוגזם או סביר, איזה חברה עדיפה באיזה כבל, האם יש קשר בין הצליל של כבל כוח לזה של שאר המערכת והם באים כסט או שעדיף להתאים כל כבל באופן ספציפי...

liranbh

חבר משקיען
מעורבות
903
נקודות
113
העיניין הוא שזה לא קשור בכלל לדעה כזאת או אחרת, כבל כוח משפיע על הסאונד, יש מערכות שההשפעה יותר גדולה ויש שפחות זהו! אין פה מקום לדעה האם משפיע או לא.
הדעות הן איזה השפעה יש לאיזה כבל, האם המחיר מוגזם או סביר, איזה חברה עדיפה באיזה כבל, האם יש קשר בין הצליל של כבל כוח לזה של שאר המערכת והם באים כסט או שעדיף להתאים כל כבל באופן ספציפי...
זה לא מדעי
ולכן זו דעה
שים לב שבד"כ האנשים הטכניים פחות מאמינים אולי כי במוח מקובע אצלם שלא יכול להיות הבדל ואלו שפחות טכניים כן מאמינים
לא תמצא לי שום הסבר מדעי למה כבל רשת יכול להשפיע על הסאונד אבל אני עדיין מאמין לך שאתה שומע הבדל

Sstephan

מושעה
מעורבות
2
נקודות
3
מי קבע , אתה?
זאת עובדה מדעית או אמונה ?

אין לי שום דבר נגד אנשים שמוכנים להשקיע סכומי כסף מטורפים כדי להביא את המערכת שלהם לשלמות . גם לא באתי ואמרתי שכל הרמקולים והמגברים נשמעים אותו דבר . דברנו על כבל קומקום .
לך זה אולי נשמע מופרך שכבל לא עושה כלום כי זה מה שלימדו אותך החברים , היבואנים או לא יודע מי . כנראה גם אין לך מושג בחשמל או אלקטרוניקת הספק כדי להבין אותי טוב יותר , לא מאשים אותך .

הכבל הזה בא לפתור בעיה שלא קיימת , בגלל זה כבל כזה מנוצנץ לא קיים בשום תחום אחר שאני מכיר , חוץ מאודיופיליה .
יש מגברי RF של עשרות קילוואטים שבהשוואה למגברי אודיו הם כמו להשוות חילזון למכונית מרוץ , וגם שם אין שום בעיה להשתמש בהזנות בכבל "רגיל" , בלי נצנצים , בלי כסף ובלי סיבי פחמן .

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
אם לדעת מישהו אין הבדלים בין ...... וגם לא רואים הבדלים במדידות שזה סוג התגובות שרוברט היה כותב אז אפשר לא להסכים איתו אבל מותר לו לחשוב כך
וזו המטרה של פורום- דיונים
אם מישהו סתם בא לעצבן צריך לחסום מייד
אז פה אנחנו חלוקים.
רוברט ענה להגדרה של מישהו שבא לעצבן.

ובכל מקרה, מה זה כל התמימות והפלורליסטיות הזאת? מזכיר לי דיוני שמאל תל אביביים מנותקים, שמדברים על הצדק והכיבוש ובעצם מדברים רק עם עצמם.

זה פורום לאודיופילים ברמות שונות. כאלה ששומעים הבדלים בין כבלי חשמל, ברובם. מי שלא שומע, יגיד זאת פעם אחת, שניה, שלישית, וזהו. מיצינו.קח אותך למשל, לירן. אתה לא שומע הבדלים בין כבלי חשמל. השמיעו לך, בחנת אחרים, כל הנסיונות שלך מלמדים שאין הבדלים. סבבה. בין זה לבין לחרבן לאנשים על הראש או להיות סתם אדיוט כמו כל אלה שנחסמו, יש מרחק רב.
אגב, להזכירך, הפורום הוא פרטי. הוא בבעלות הצדיק נמר לוי וליאור קורן. זכותם המלאה להשאיר ולהעיף מי שירצו. לא זכור לי שיש הגנה בחוק על כתיבה בפורומים פרטיים

נערך לאחרונה ב:

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
מי קבע , אתה?
אין לי שום דבר נגד אנשים שמוכנים להשקיע סכומי כסף מטורפים כדי להביא את המערכת שלהם לשלמות . גם לא באתי ואמרתי שכל הרמקולים והמגברים נשמעים אותו דבר . דברנו על כבל קומקום .
לך זה אולי נשמע מופרך שכבל לא עושה כלום כי זה מה שלימדו אותך החברים , היבואנים או לא יודע מי . כנראה גם אין לך מושג בחשמל או אלקטרוניקת הספק כדי להבין אותי טוב יותר , לא מאשים אותך .

הכבל הזה בא לפתור בעיה שלא קיימת , בגלל זה כבל כזה מנוצנץ לא קיים בשום תחום אחר שאני מכיר , חוץ מאודיופיליה .
יש מגברי RF של עשרות קילוואטים שבהשוואה למגברי אודיו הם כמו להשוות חילזון למכונית מרוץ , וגם שם אין שום בעיה להשתמש בהזנות בכבל "רגיל" , בלי נצנצים , בלי כסף ובלי סיבי פחמן .

יש עוד דברים בין עובדה מדעית לאמונה. אני לא "מאמין" שאני שומע הבדלים, אני שומע הבדלים. בניגוד לנמר, אגב, אני לא שם את הגברויות שלי על השולחן ואומר לך "בוא תבחן אותי מבחן עיוור". יש לזה כמה סיבות. ראשית אני לא גבר כמו נמר. שנית, אני חושב שהמבחנים האלה הם לא נכונים.
למרות שהם נראים לך מושלמים אמפירית, הם... לא.

האגרסיביות שלך לא גורמת לך להישמע יותר צודק, אלא יותר אידיוט. אף אחד לא צריך את מסע הצלב שלך, ואתה לא משכנע אף אחד. הטיעונים שלך, עד כה, הם אוויליים למדי. אני לא צריך להיות מהנדס חשמל כדי לדעת שמגברי RF עם אלפי וואטים לא נועדו להאזנה ביתית ויש להם דרישות ומטרות אחרות לגמרי.

שוב אתה עושה פה שיחה עם עצמך ומתאים את המציאות לתיאוריות החמודות שלך (ע"ע תכשיט) במקום ההיפך.
אני לא אוהב תכשיטים. לא ענדתי אותם, הם עושים לי אלרגיה. אבל יש לי כבלים עבים ושמנים שנשמעים נהדר בסלון. ובלעדיהם המערכת תשמע הרבה פחות טוב. על אפך וחמתך. או, אם נשתמש בביטוי ההולם את רמת הדיון שאתה מייצר פה: זין בעין.

נערך לאחרונה ב:

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
מי קבע , אתה?
אינסוף מבחנים עיוורים הוכיחו את העובדה הזאת מעל כל צל של ספק! מבחנים אמינים כמו של נמר לדוגמה. אני נבחנתי עיוור על המערכת שלי ולא פעם!
זו עובדה מדעית לגמרי שהידע שלך כנראה לא מספיק על מנת להבין מה הסיבה שזה ככה.
תכשיט זה ממש לא! בחיים לא הייתי משקיע יותר מ 10₪ אם לא היתה שום משמעות סונית על המערכת, להיפך! הייתי מכין כבלים קצרים ונסתרים ככל האפשר ואין לי ספק שרוב האודיופילים היו נוהגים ככה...

pruym

חבר משקיען
מעורבות
1,888
נקודות
113
אני חושב שהמבחנים האלה הם לא נכונים כי למרות שהם נראים לך מושלמים אמפירית, הם.. לא.
גם אני חושב כמוך שמבחנים עיוורים לא נכונים אבל יצא לי לבצע כמה כאלה וההבדילים כל כך ברורים שעל מנת להוכיח למישהו שהתווכח עשיתי...

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
מספרים על 5 אודיופילים מאוד מוכרים שהתכנסו בערב אחד על מנת לעשות מבחן עיוור ל 3 מגברים: MBL, ADCOM ומגבר מהדיוטי פרי ואף אחד לא ידע מה מנגן...

סיפור אמיתי.

matanoosh

חבר משקיען
מעורבות
1,620
נקודות
113
מספרים על 5 אודיופילים מאוד מוכרים שהתכנסו בערב אחד על מנת לעשות מבחן עיוור ל 3 מגברים: MBL, ADCOM ומגבר מהדיוטי פרי ואף אחד לא ידע מה מנגן...

סיפור אמיתי.
כנראה שהמקור והרמקולים גם היו מהדיוטי פרי:)

yarino

אוהב את התחום
מעורבות
103
נקודות
43
ציוד ואנשים מאוד רציניים.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור