זה בדיוק מה שאמרתיכלל אצבע שהבנתי (מהאתר של אנטיפוד) אם יש לך dac ברמה גבוהה לך על usb אם הdac שלך בינוני לך על כל השאר (i2s ' קואקסל וכו)
כלל שהבנתי מהאתר של החיים, תנסה אם יש אפשרות ותבחר לבד.כלל אצבע שהבנתי (מהאתר של אנטיפוד) אם יש לך dac ברמה גבוהה לך על usb אם הdac שלך בינוני לך על כל השאר (i2s ' קואקסל וכו)
תסתכל באיזה רכיב השעון טוב יותר.כלל שהבנתי מהאתר של החיים, תנסה אם יש אפשרות ותבחר לבד.
אני לא שומע מעבר ל 44.1, לא כל כך מאמין בהיי רייז ואפ סנפלינג. ושמה אין ליואסבי יתרון ככל שהבנתי . ובלי קשר היצע הקואקסיאלים הוא גדול מהיואסבייים, עדיין. כל אחד שינסה את היציאה שהוא הכי אוהב.תסתכל באיזה רכיב השעון טוב יותר.
לדוגמה, ממירים של MSB מגיעים עם שעוני Femto (מהיר יותר ככול שעולים בסדרות). לעומת זאת ברוב המוחלט של שרתי המוזיקה לא תמצא כאלה שעונים, בד"כ מבוססי OCXO הטובים יותר משמירת זמן של מעבדי מחשב אבל נחותים לעומת שעוני Femto.
....לחבר ממיר כזה בחיבור AES, למה?
הוא מדבר על שעון .אני לא שומע מעבר ל 44.1, לא כל כך מאמין בהיי רייז ואפ סנפלינג. ושמה אין ליואסבי יתרון ככל שהבנתי . ובלי קשר היצע הקואקסיאלים הוא גדול מהיואסבייים, עדיין. כל אחד שינסה את היציאה שהוא הכי אוהב.
אין לי ידע בנושא הטכני. ואני לא חושב שאני יכול לצמצם טיב ממיר לשעון כן או לא. ולפעמים יש פתרונות לבעיות בטכנולוגיה אחת , בעיות שכלל לא קיימות בטכנולוגיה האחרת.הוא מדבר על שעון .
לא על אהבה או תדר דגימה .
שעון טוב או לא טוב .
זהו
מסכים לגמרי - כל אחד שיעשה בסוף רק מה שעושה לו טוב .אין לי ידע בנושא הטכני. ואני לא חושב שאני יכול לצמצם טיב ממיר לשעון כן או לא. ולפעמים יש פתרונות לבעיות בטכנולוגיה אחת , בעיות שכלל לא קיימות בטכנולוגיה האחרת.
כל אחד שיעשה מה שנשמע לו טוב.
אצלך וכמעט אצל כל אחד שאני מכיר שניסה .אפרופו שעונים (OCXO) למי שאין dac ברמות הגבוהות (עם Femto) ורוצה לשדרג מבלי להחליף, כדאי להוסיף שעון טוב... (עם כבל טוב...) אצלי זה ממש שידרג
לרזולוציה אין קשר בבחירת הממשק המועדף כאשר מדובר בחיבור לדאק מסוים.אני לא שומע מעבר ל 44.1, לא כל כך מאמין בהיי רייז ואפ סנפלינג.
אכן גם זו אופציה, רק שלא לכל מכשיר יש חיבור לשעון חיצוני, מה גם ששעונים טובים עולים לא מעט.אפרופו שעונים (OCXO) למי שאין dac ברמות הגבוהות (עם Femto) ורוצה לשדרג מבלי להחליף, כדאי להוסיף שעון טוב... (עם כבל טוב...) אצלי זה ממש שידרג
בממירים שאני נתקלתי בהם usb איפשר את העברת המידע הגדולה ביותר ומכאן התועלת שבו.לרזולוציה אין קשר בבחירת הממשק המועדף כאשר מדובר בחיבור לדאק מסוים.