כבלי חשמל: השדרוג הקטן שעושה את ההבדל הגדול בסאונד

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,187
נקודות
113
מבלי להיכנס לנושא הממירים (שכן זו אינה מטרת השרשור), לפני שהחלטתי להשקיע סכום משמעותי, רכשתי כבלים מחברה פחות מוכרת – Chord.
כשהבנתי שלא כל כבל חשמל נשמע אותו הדבר (כבלי ה-Chord נשמעו שונים מהכבלים שסופקו עם המכשירים), הדרך לבחינת כבלים מחברות שונות הייתה קצרה מאוד.

אגב, למרות שאני משתמש בכבלים כמעט מהיקרים ביותר של יצרן מסוים, המחיר שלהם רחוק שנות אור ממחיריהם של כבלים מחברות אחרות. בסופו של דבר, מדובר בשיקול של עלות מול תועלת, ואני מאמין שיש רכיבים חשובים יותר במערכת – כמו רמקולים, אקוסטיקה ואלקטרוניקה.
אתה גם לא יכול להיות בטוח ( בשום צורה) שדווקא הסדרה הכי גבוהה תהיה זו שתשתלב הכי טוב במערכת שלך .
אז עלות מול תועלת - לא חושב שקשור לכבלים .

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
מבלי להיכנס לנושא הממירים (שכן זו אינה מטרת השרשור), לפני שהחלטתי להשקיע סכום משמעותי, רכשתי כבלים מחברה פחות מוכרת – Chord.
כשהבנתי שלא כל כבל חשמל נשמע אותו הדבר (כבלי ה-Chord נשמעו שונים מהכבלים שסופקו עם המכשירים), הדרך לבחינת כבלים מחברות שונות הייתה קצרה מאוד.

אגב, למרות שאני משתמש בכבלים כמעט מהיקרים ביותר של יצרן מסוים, המחיר שלהם רחוק שנות אור ממחיריהם של כבלים מחברות אחרות. בסופו של דבר, מדובר בשיקול של עלות מול תועלת, ואני מאמין שיש רכיבים חשובים יותר במערכת – כמו רמקולים, אקוסטיקה ואלקטרוניקה.
אני לא מתייחס לכסף. אני בעצמי לא דוגמא למשקיען גדול. המערכת שלי בנויה מחלקים יחסית זולים לתחום.
אני מצפה מחברת כבלים שתמכור טכנולוגיה וחא חיסכון כספי.
כבלי חשמל הם החלק חשוב מבין הכבלים, אבל עיקר ההשקעה כמובן הוא בעיקר שאלו רמקולים, מקור, מגבר.

אתמול הייתי אצל חבר טוב שלי, שמענו עם ה יואסבי המשובח שלו, הייתה קצת מריחה בבאס, החלפנו לקוקסיאלי משובח ( של אותו יצרן) ונעלמה המריחונת ( ועוד כמה דברים התהדקו). אז כבלים זו תחנה חשובה בעידון והידוק כלל חלקי המערכת.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
אתה גם לא יכול להיות בטוח ( בשום צורה) שדווקא הסדרה הכי גבוהה תהיה זו שתשתלב הכי טוב במערכת שלך .
אז עלות מול תועלת - לא חושב שקשור לכבלים .
אתה לא יכול להיות בטוח שתאהב את התוצאה, אבל בכבלי חשמל , לדעתי, אין סיבה שהכבל הכי טוב לא יהיה ...הכי טוב של החברה. בסופו של דבר הכבל חשמל עוזר למקסם את תוצאות הרכיבים ולהיעלם....

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,187
נקודות
113
אתה לא יכול להיות בטוח שתאהב את התוצאה, אבל בכבלי חשמל , לדעתי, אין סיבה שהכבל הכי טוב לא יהיה ...הכי טוב של החברה. בסופו של דבר הכבל חשמל עוזר למקסם את תוצאות הרכיבים ולהיעלם....
אל. תהיה בטוח בזה ….
גם הרמקול הכי יקר וגבוה של כל חברה אמור לשקף את המוזיקה כפי שהיא ולא להתערב …
זה מאוד יפה לסייל ספיץ אבל …

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור