כבלי חשמל: השדרוג הקטן שעושה את ההבדל הגדול בסאונד

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,188
נקודות
113
מבלי להיכנס לנושא הממירים (שכן זו אינה מטרת השרשור), לפני שהחלטתי להשקיע סכום משמעותי, רכשתי כבלים מחברה פחות מוכרת – Chord.
כשהבנתי שלא כל כבל חשמל נשמע אותו הדבר (כבלי ה-Chord נשמעו שונים מהכבלים שסופקו עם המכשירים), הדרך לבחינת כבלים מחברות שונות הייתה קצרה מאוד.

אגב, למרות שאני משתמש בכבלים כמעט מהיקרים ביותר של יצרן מסוים, המחיר שלהם רחוק שנות אור ממחיריהם של כבלים מחברות אחרות. בסופו של דבר, מדובר בשיקול של עלות מול תועלת, ואני מאמין שיש רכיבים חשובים יותר במערכת – כמו רמקולים, אקוסטיקה ואלקטרוניקה.
אתה גם לא יכול להיות בטוח ( בשום צורה) שדווקא הסדרה הכי גבוהה תהיה זו שתשתלב הכי טוב במערכת שלך .
אז עלות מול תועלת - לא חושב שקשור לכבלים .

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
מבלי להיכנס לנושא הממירים (שכן זו אינה מטרת השרשור), לפני שהחלטתי להשקיע סכום משמעותי, רכשתי כבלים מחברה פחות מוכרת – Chord.
כשהבנתי שלא כל כבל חשמל נשמע אותו הדבר (כבלי ה-Chord נשמעו שונים מהכבלים שסופקו עם המכשירים), הדרך לבחינת כבלים מחברות שונות הייתה קצרה מאוד.

אגב, למרות שאני משתמש בכבלים כמעט מהיקרים ביותר של יצרן מסוים, המחיר שלהם רחוק שנות אור ממחיריהם של כבלים מחברות אחרות. בסופו של דבר, מדובר בשיקול של עלות מול תועלת, ואני מאמין שיש רכיבים חשובים יותר במערכת – כמו רמקולים, אקוסטיקה ואלקטרוניקה.
אני לא מתייחס לכסף. אני בעצמי לא דוגמא למשקיען גדול. המערכת שלי בנויה מחלקים יחסית זולים לתחום.
אני מצפה מחברת כבלים שתמכור טכנולוגיה וחא חיסכון כספי.
כבלי חשמל הם החלק חשוב מבין הכבלים, אבל עיקר ההשקעה כמובן הוא בעיקר שאלו רמקולים, מקור, מגבר.

אתמול הייתי אצל חבר טוב שלי, שמענו עם ה יואסבי המשובח שלו, הייתה קצת מריחה בבאס, החלפנו לקוקסיאלי משובח ( של אותו יצרן) ונעלמה המריחונת ( ועוד כמה דברים התהדקו). אז כבלים זו תחנה חשובה בעידון והידוק כלל חלקי המערכת.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
אתה גם לא יכול להיות בטוח ( בשום צורה) שדווקא הסדרה הכי גבוהה תהיה זו שתשתלב הכי טוב במערכת שלך .
אתה לא יכול להיות בטוח שתאהב את התוצאה, אבל בכבלי חשמל , לדעתי, אין סיבה שהכבל הכי טוב לא יהיה ...הכי טוב של החברה. בסופו של דבר הכבל חשמל עוזר למקסם את תוצאות הרכיבים ולהיעלם....

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,188
נקודות
113
אתה לא יכול להיות בטוח שתאהב את התוצאה, אבל בכבלי חשמל , לדעתי, אין סיבה שהכבל הכי טוב לא יהיה ...הכי טוב של החברה. בסופו של דבר הכבל חשמל עוזר למקסם את תוצאות הרכיבים ולהיעלם....
אל. תהיה בטוח בזה ….
גם הרמקול הכי יקר וגבוה של כל חברה אמור לשקף את המוזיקה כפי שהיא ולא להתערב …
זה מאוד יפה לסייל ספיץ אבל …

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
אל. תהיה בטוח בזה ….
גם הרמקול הכי יקר וגבוה של כל חברה אמור לשקף את המוזיקה כפי שהיא ולא להתערב …
זה מאוד יפה לסייל ספיץ אבל …
רמקול זה סיפור אחר. רמקול זה שילוב של אלמנטים בקופסא וההשתלבות שלו בחלל היא משמעותית כולל כל הרכיבי אלקטרוניקה התומכים מסביב. כבל חשמל טוב יהיה טוב בחדר קטן גדול וXL. בערך כמו ממיר .
בכל מקרה, שהטרנספורט שלי חוזר מתיקון, נזמין לך מונית מנתניה ותגיע למטה החברה בגבעתיים ;)

Dan-Cinemart

עוסק בתחום
מעורבות
1,188
נקודות
113
רמקול זה סיפור אחר. רמקול זה שילוב של אלמנטים בקופסא וההשתלבות שלו בחלל היא משמעותית כולל כל הרכיבי אלקטרוניקה התומכים מסביב. כבל חשמל טוב יהיה טוב בחדר קטן גדול וXL. בערך כמו ממיר .
בכל מקרה, שהטרנספורט שלי חוזר מתיקון, נזמין לך מונית מנתניה ותגיע למטה החברה בגבעתיים ;)
חחחחחח תודה רבה ….
אין לי משהו נגד כבלים … הכבלים שלי עלו לי לא מעט כסף …
אני רק אומר שזה עניין של התאמה יותר ולא עניין של סדרה כזו או אחרת .
במילים אחרות לא מצאתי מתאם בין המחיר לרמת ההתאמה .
והיה מבחן אחד וחדר אחד שנבדקו עשרות כבלי חשמל … לא מגזים .
הקשר בין המחיר לאיכות היה מקרי בהחלט .

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,137
נקודות
113
מכיוון ש Clear Beyond זהה באופיה ל Clear רק פתוחה קצת יותר בקצוות, לא צריך הימור בנוגע להשתלבות אצלי בסטאפ הנוכחי. אם זאת, במונחי עלות מול תועלת אני מעדיף כיום להשקיע בדברים אחרים.

exupgh12

חבר משקיען
מעורבות
3,137
נקודות
113
אתמול הייתי אצל חבר טוב שלי, שמענו עם ה יואסבי המשובח שלו, הייתה קצת מריחה בבאס, החלפנו לקוקסיאלי משובח ( של אותו יצרן) ונעלמה המריחונת ( ועוד כמה דברים התהדקו). אז כבלים זו תחנה חשובה בעידון והידוק כלל חלקי המערכת.
נשמע כמו עניין של יישום היציאות/כניסות בשרת או הממיר, לאו דווקא קשר לכבילה.

shokroun

חבר משקיען
מעורבות
730
נקודות
113
נשמע כמו עניין של יישום היציאות/כניסות בשרת או הממיר, לאו דווקא קשר לכבילה.
בד"כ אוהב להיות פתוח בראש, אבל בחיים לא יכולים לעשות כל מה שאוהבים....נאלץ להיות די קטגורי- Usb נחות מקוקסיאלי, אין מה לעשות.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור